رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا
  • ثبت نام

طرز تهیه "فلافل لبنانی"


Zedbazi
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

  • مدیر آگهی

در این مطلب با آموزش درست کردن فلافل لبنانی با ما همراه باشید.

*لایک فراموش نشه

%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%D9%8A%D9

فلافل از غذاهای خوشمزه ای است که با نخود تهیه می شود .در این مطلب طرز تهیه فلافل به روش لبنانی را یاد میگیرید .با ما همراه باشید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر آگهی

felafel-lobnani-2-1024x683_cgl.jpg

برای درست کردن فلافل لبنانی همچون فلافل های دیگر نیاز به نخود داریم . شما باید نخود را دو روز در آب خیس کنید و آبش را مدام عوض کنید تا کاملا نفخش گرفته شود .بعد از دو روز نخود را چرخ می کنیم تا یکنواخت شود .سپس پیاز رنده شده را اضافه می کنیم و در آخر ادویه های لازم را اضافه می کنیم . نکته مهم اضافه کردن ادویه فلافل است که در خوشمزه شدن آن بسیار تاثیر دارد .در انتها مواد را در قالب مورد نظر ریخته و سرخ می کنیم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر آگهی

روش درست کردن فلافل لبنانی

مواد لازم برای فلافل لبنانی

نخود ,  پیاز , نمک و فلفل , ادویه فلافل , آویشن و جعفری خرد شده , بکینگ پودر , روغن مایع , سس مخصوص فلافل( سس سفید و قرمز و آب تمبر هندی)

برای تهیه فلافل اصلی ترین مهره نخوده !!! اگه یه کاسهسر خالی نخود رو خیس کنید به نظر من بسه ! البته از دفعه های بعد اندازه دستتون میاد.این یک کاسه نخود رو خیس می کنیم به مدت دو روز .

نکته مهم اینه که آب نخود در طول این دو روز باید چند باری عوض بشه می تونین روزی سهبار آبش رو عوض کنین .

نمی دونم دستگاه ۱ ۲ ۳ مولینکس دارین یانه بهترین راه چرخ کردن نخود همین دستگاهه و اگه هم نهکه باید در چرخ گوشت بریزین و حداقل دو بار چرخش کنین شایدم سه بار البته نباید نخود به صورتپوره در بیاد دونه های نخود باید معلوم باشه .یکدست و یکنواخت .

اگه ذرهایی چرخ نشده ای مونده جداشون کنین.یک عدد پیاز متوسط هم یا چرخ کنین یا با قسمت بسیار ریز رنده کنین و داخل نخودهای چرخ شدهبریزین.

نمک هم به مقدار لازم و فلفل فراوون (سعی کنین فلفل قرمز استفاده بشه) نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر برایپف کردن (به مقدار کم) آویشن به مقدار خیلی خیلی کم (بعضی ها از جعفری کاملا خرد شده هم استفادهمی کنن) و مهمترین نمی دونم تا حالا اسم ادویه فلافل رو شنیدین یانه ! بله این همون چیزیه کهاین فلافل فروشی های ناقلا از همه قایم می کنن .

استفاده از ادویه فلافل

پس این ادویه رو قبلا از عطاری خریداری کنیدو دوقاشق پر غذاخوری به نخودها اضافه کنین.همه مواد رو قشنگ ورز بدین و مخلوط کنین .و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارین .

بعد از بیرون اوردن اگه خوب تو دست جا گرفت که خوبه اگه هم نه می تونین یک قاشق غذاخورییا حداکثر دوقاشق غذاخوری آب به این مواد اضافه کنین.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر آگهی

یه قالب فلافل هم بگیرین که تو پلاستیک فروشی ها و یا لوازم قنادی فروشی موجوده.به مقداری که همون قالبداره توش بریزین و در ماهی تابه ای که روغن مایع فراوون داره برگردونین و سرخ کنین.

نکته ای که موقع سرخ کردن باید رعایت بشه اینه که اول شعله رو خیلی خیلی کم کنین و فلافلها رو در ماهی تابه پر کنین و در ماهی تابه تون رو برای چند دقیقه بگذارین تا فلافل هامغز پخت بشن و موقع خوردن مزه خام نخود حس نشه.و بعد از چند دقیقه درش رو بردارین و مواظب باشین بخاری که روی در رو گرفته تو ماهی تابهنریزین .

بعد از سرخ شدن باید داغ داغ سرو بشه و حتما برای خوردنش از نون باگت استفاده کنید.به همراه سس مخصوص فلافل یه نکته برای سرخ کردن (سرخ کردن همه چیز) مثلا یه تیکه مرغ رو درنظر بگیرین نباید بزارین یه طرف مرغ سرخ بشه و بعد طرف دیگه رو سرخ کنین حتما باید یک طرفسرخ نشده برش گردونین و طرف دیگه رو بزارین یعنی هر دو طرف مرغ طی دو مرحله باید سرخ بشه.اینطوری هم خوشمزه تره و هم مغز پخت تر! بعد از سرخ شدن باید داغ داغ سرو بشه و حتمابرای خوردنش از نون باگت استفاده کنید .

به همراه سس مخصوص فلافل سس مخصوص (سه قاشق سس قرمز رو با یک ونیم قاشق سس سفید مخلوط کردهبهش فلفل فراوون می زنیم و بعد از مخلوط کردن سه قاشق غذاخوری آب تمبر هندی(۱ قاشق تمبر هندی رودی این آب می ریزیم بعد از نیم ساعت حلش می کنیم و هسته ها و پوسته های تمبر هندیرو می گیریم) رو داخل سسمون می ریزیم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر آگهی

بیشتر بدانید فلافل بخورید تا پوکی استخوان نگیرید

ارزش غذایی فلافل

ماده اولیه اصلی فلافل با سس ارده، نخود است؛ نخود ارزش غذایی بالایی برای بدن دارد همچنیناگر در تهیه مواد اولیه و پخت فلافل با سس ارده خوب دقت شود این غذا خاصیت دارویی هم پیدا می‌کند.

فلافل با سس ارده حاوی پروتئین، روی، فولات، منیزیم، فسفر، پتاسیم، کلسیم، سدیم، نشاسته،روغن‌های گیاهی مانند زیتون و کنجد، اسید آمینه‌های مختلف، انواع ویتامین‌های A ، C ، D ، E ،گروه ویتامین‌های B مانند B۱ و B۲ است.

فلافل با سس ارده اشتهاآور و خون‌ساز بوده و برای استحکام استخوان‌ها و پیشگیریاز پوکی استخوان هم مفید است.

فلافل با سس ارده کبد، طحال و کلیه‌ها را تقویت می‌کند و برای دستگاه تنفسی به ویژه ریه‌ها بسیار مفید است؛مواد استفاده شده در تهیه این غذا هم خواص آنتی‌بیوتیکی دارند.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...