Sarina ارسال شده در دِسامبر 29 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 29 2024 نام دلنوشته: قلبم باور نمیکند نویسنده: سارینا الماسی ژانر: عاشقانه، تراژدی مقدمه: مدتها از نبودنت گذشته است و قلب بیچارهی من، هنوز هم نتوانسته است نبودنت را قبول کند. گاهی با دل و جان میخواهم عشق از زهر کشندهتر تو را فراموش کنم؛ اما مغزم هم با قلب دیوانهام همدست میشود و فراموشی خاطرات تو را محال میسازد. 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Sarina ارسال شده در دِسامبر 29 2024 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 29 2024 روزها و ماهها گذشت؛ ولی هنوز درنیافتهام، چه حسیست که اینگونه روزهایم را به تاریکی میکشد؟ پشیمانی؟ شاید هم دلتنگی؟ نمیدانم! تنها با بازگشت تو جوابش را خواهم فهمید. برگرد و به سوالات دلم پاسخ بده. خودت هم میدانی نمیخواهم سد راهت شوم؛ ولی تو بگو، با این دل بیصاحب چه کنم؟ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Sarina ارسال شده در ژانویه 1 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 1 گر به من میگفتند روزی خواهد رسید که دیگر تو را ندارم و نمیتوانم دستهایت را در دست بگیرم و چشمانت که همانند دریایی مرا در خود غرق میکرد را هیچگاه نخواهم دید؛ باور نمیکردم و از تو که بتی برای پرستش قلبم شده بودی، دفاع میکردم. البته حتی در این زمان که چنین ضربهای به قلب چشم انتظار من زدهای هم، نمیتوانم نبودنت را باور کنم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.