رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا
  • ثبت نام

طرز تهیه دونات


nina4011
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

  • ویراستار

طرز تهیه دونات

طرز تهیه دونات با ماست رژیمی کارگاهی صنعتی دونفره شکلاتی کرم دار در کارخانه در فر بازاری

دونات یکی از معروف ترین انواع پیراشکی است که به عنوان یک میان وعده بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. در مورد تاریخچه به وجود آمدن دونات دو روایت وجود دارد که اولین بار دونات توسط مهاجران هلندی در قرن نوزدهم در کشور امریکا پخته شده است و روایت دوم این است که در سال ۱۸۴۷ یک قناد جوان امریکایی ادعا کرده است که او کسی بوده است که برای اولین بار دونات را در روی عرشه یک کشتی پخته است. البته زیاد تفاوتی وجود ندارد، چون دونات به عنوان یک شیرینی امریکایی در سراسر جهان شناخته می شود که به دلیل محبوبیت بسیار زیادی که دارد در انواع بسیار متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه دونات در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دونات
آرد سفید ۴ الی ۵ پیمانه
شکر نصف پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شیر نصف پیمانه
کره ۸۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس
خمیر مایه فوری ۲ قاشق سوپخوری
آب ولرم نصف پیمانه

دستور پخت دونات

 
 

مرحله اول

برای تهیه دونات خوشمزه ابتدا خمیر مایه را به همراه آب ولرم و یک قاشق چایخوری شکر داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم، سپس روی درب ظرف را می بندیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم تا روی خمیر مایه حباب بزند و عمل بیاید.

مرحله دوم

در ادامه کره را از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود سپس به همراه شکر به خوبی هم می زنیم تا کاملا ترکیب شوند، در ادامه تخم مرغ و وانیل را هم اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

 
 

مرحله سوم طرز تهیه دونات

حالا خمیر مایع عمل آمده را به همراه شیر ولرم اضافه می کنیم. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم و پس از مخلوط کردن با مقدار کمی نمک، ۴ پیمانه از آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیر شکل بگیرد.

مرحله چهارم

حالا خمیر را به یک سطح صاف منتقل می کنیم و کمی آرد روی سطح کار می پاشیم و شروع به ورز دادن خمیر می کنیم تا جایی که خمیر دیگر به دست نچسبد. حالا خمیر را بلند می کنیم و روی سطح کار می کوبیم، اینکار باید بین ۵۰ تا ۱۰۰ بار انجام دهیم.

مرحله پنجم

هر چقدر بیشتر عمل کوبیدن خمیر به سطح کار را بیشتر انجام دهیم خمیر لطیف تری خواهیم داشت. در ادامه یک کاسه با حجم دو برابر خمیر را با روغن چرب می کنیم و خمیر را به کاسه منتقل می کنیم، سپس با کارد یک علامت به علاوه (+) روی خمیر می زنیم.

مرحله هفتم

حالا خمیر را از کاسه خارج می کنیم و روی سطح کار کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی داخل خمیر خارج شود، سپس روی سطح میز کمی آرد پاشی می کنیم و خمیر را با وردنه روی سطح کار به صورت یکدست با قطر یک سانتی متر پهن می کنیم.

مرحله هشتم

حالا روی خمیر پهن شده با قالب دونات قالب می زنیم و هر کدام از دونات های قالب زده را به صورت جداگانه روی یک تکه کاغذ روغنی چرب شده قرار می دهیم تا هنگام انتقال به روغن برای سرخ کردن شکل ظاهری دونات ها خراب نشود.

 
 

مرحله نهم طرز تهیه دونات

حالا مجددا روی دونات ها را با یک پارچه تمیز می پوشانیم تا خشک نشوند، سپس اجازه می دهیم در همین حالت حدود ۳۰ دقیقه استراحت کنند. پس از گذشت این زمان داخل یک ظرف گود به اندازه ای روغن می ریزیم که دونات ها هنگام سرخ شدن به صورت شناور باشند.

طرز تهیه کرم پیراشکی , طرز تهیه پیراشکی کرم دار در فر , طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی بسیار خوشمزه

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه و پفکی به روش بازاری

مرحله دهم

حالا ظرف حاوی روغن را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا روغن به طور کامل داغ شود، برای انداختن دونات ها در روغن کاغذ روغنی زیر دونات را می گیریم و به خود خمیر دست نمی زنیم. حالا با قاشق روی دونات های در حال سرخ شدن روغن داغ می ریزیم.

 
 

مرحله یازدهم

وقتی با قاشق از روغن داغ روی دونات ها بریزیم بهتر پف می کنند و به صورت یکدست طلایی می شوند. در آخر دونات ها را از روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود.

 
 

مرحله دوازدهم

وقتی دونات ها کمی خنک شدند آنها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم و به وسیله شکلات داغ، پودر پسته و یا هر چیز دیگری تزیین می کنیم. برای شکلاتی کردن دونات ها هم باید آنها را پس از سرد شدن داخل شکلات مایع قرار دهید.

دونات را چقدر سرخ کنیم؟

پس از اینکه خمیر دونات آماده شود، باید آنرا سرخ کنیم. سرخ کردن دونات زمان زیادی نیاز ندارد، حدود یک دقیقه برای سرخ کردن یک سمت دونات و یک دقیقه دیگر برای سمت دیگر دونات نیاز است. البته اگر دمای روغن به خوبی تنظیم نشده باشد، ممکن است زمان بیشتری برای سرخ شدن دونات نیاز باشد.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...