یگانه جان ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ @پانیذ. @کروئلا. @Masi.fardi. @m.azimi 3 1 2 نقل قول دسیسه بازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Masi.fardi ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، یگانه جان گفته است: @پانیذ. @کروئلا. @Masi.fardi. @m.azimi جریان چیست دلبندم؟ 6 نقل قول 👑🎻 با من بمان عاشقانه ای خاص از جنس فریب! 👩❤️👨❣️ 🐠🏵️ سمفونی چشمانت راز گل سرخ 💞🌹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
یگانه جان ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ جریان این است که درنوشتن رمانم به مشکل خوردم، راهنمایی میخوام ازهمتون @Masi.fardi 6 نقل قول دسیسه بازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Masi.fardi ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ هم اکنون، یگانه جان گفته است: جریان این است که درنوشتن رمانم به مشکل خوردم، راهنمایی میخوام ازهمتون @Masi.fardi چه مشکلی کجاش؟ 7 نقل قول 👑🎻 با من بمان عاشقانه ای خاص از جنس فریب! 👩❤️👨❣️ 🐠🏵️ سمفونی چشمانت راز گل سرخ 💞🌹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
یگانه جان ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) من عروسک نیستم میخوام یک جریان جنایی رو توفضای داستان شروع کنم ولی نمیدونم چطوربایدزمینه رو آماده کنم منظورم داستان گروگان وگروگانگیری هست @Masi.fardi. @کروئلا. @NARGES-S. @Narges.Sh. @Reyhan. @Gh.azal. @نارسیس بانو.arabzade ویرایش شده 1 آذر، ۱۴۰۰ توسط یگانه جان 7 نقل قول دسیسه بازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Masi.fardi ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، یگانه جان گفته است: من عروسک نیستم میخوام یک جریان جنایی رو توفضای داستان شروع کنم ولی نمیدونم چطوربایدزمینه رو آماده کنم منظورم داستان گروگان وگروگانگیری هست بگرد کتاب هایی که صحنه های گروگان گیری یا ادم ربایی دارن بخون یا فیلم ببین. ایده اش به ذهنت بیاد. 3 1 نقل قول 👑🎻 با من بمان عاشقانه ای خاص از جنس فریب! 👩❤️👨❣️ 🐠🏵️ سمفونی چشمانت راز گل سرخ 💞🌹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
یگانه جان ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ نمیشه شماهم یک راهنمایی کنید؟ 4 نقل قول دسیسه بازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
یگانه جان ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ آخه موضوعم فرق داره 4 نقل قول دسیسه بازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 6 دقیقه قبل، یگانه جان گفته است: من عروسک نیستم میخوام یک جریان جنایی رو توفضای داستان شروع کنم ولی نمیدونم چطوربایدزمینه رو آماده کنم منظورم داستان گروگان وگروگانگیری هست @Masi.fardi. @کروئلا. @NARGES-S. @Narges.Sh. @Reyhan. @Gh.azal. @نارسیس بانو.arabzade دیدن صحنه های جنایی و پلیسی تو فیلما خیلی کمکت می کنه. هرچی تو ذهنته بنویس بیار روی کاغذ بعد خودت به عنوان خواننده بخون ببین باهاش میتونی ارتباط بگیری ذهنت آزاد بزار. بزار هرچی ایده داری خالی کنی تو کاغذ بعد ک خوندی میفهمی چی رو حذف کنی چی رو اضافه 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ تو میتونی از هرچیز آنی که میبنی ایده رو بگیری فقط ذهنت محدود نکن همین سختشم نگیر.⚘😘 @یگانه جان 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
یگانه جان ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ باشه غزل جون تلاشم رومیکنم ولی میترسم نتونم. 2 نقل قول دسیسه بازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Masi.fardi ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ ۳ دقیقه قبل، یگانه جان گفته است: باشه غزل جون تلاشم رومیکنم ولی میترسم نتونم. اگر میترسی چرا نویسنده شدی؟ یه نویسنده از هیچی نمیترسه عزیزم. دست به قلم شو.❤️ 13 دقیقه قبل، یگانه جان گفته است: نمیشه شماهم یک راهنمایی کنید؟ رمانت رو نخوندم بخوام تحلیل کنم باید بخونم. بدون خوندن هیچ وقت نظر نمیدم که به اشتباه بندازمت. 2 1 نقل قول 👑🎻 با من بمان عاشقانه ای خاص از جنس فریب! 👩❤️👨❣️ 🐠🏵️ سمفونی چشمانت راز گل سرخ 💞🌹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
یگانه جان ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ ممنونم @Gh.azal. @Masi.fardi 1 1 نقل قول دسیسه بازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_mahdiyeh_ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 37 دقیقه قبل، یگانه جان گفته است: جریان این است که درنوشتن رمانم به مشکل خوردم، راهنمایی میخوام ازهمتون @Masi.fardi منم برای ادامه رمانم مشکل پیدا کردم ولی کلا موضوع رمانم متفاوته😭😭 درکت میکنم حس بدیه 1 1 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Narges.Sh ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 50 دقیقه قبل، یگانه جان گفته است: من عروسک نیستم میخوام یک جریان جنایی رو توفضای داستان شروع کنم ولی نمیدونم چطوربایدزمینه رو آماده کنم منظورم داستان گروگان وگروگانگیری هست @Masi.fardi. @کروئلا. @NARGES-S. @Narges.Sh. @Reyhan. @Gh.azal. @نارسیس بانو.arabzade خب عزیزم بستگی داره که نظرت نسبت به حذابیت چنین ژانری چیه! سوال، داستانه یا رمان؟ روند داستان یا رمان خیلی مهمه، اینکه ملیشهای نباشه و یا اگر باشه، اونقدر خوب بهش بپردازی که کلیشه بودنش از بین بره. این گروگانگیری به عشق بین دو نفر ختم میشه؟ دقیقا کجاش مشکل داری؟ توی چه چیزی؟ 2 نقل قول معمایی درآمیخته با گذشتهای دفن شده: رمان فراغبال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیمای بوقلمونی ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 3 دقیقه قبل، Narges.Sh گفته است: خب عزیزم بستگی داره که نظرت نسبت به حذابیت چنین ژانری چیه! سوال، داستانه یا رمان؟ روند داستان یا رمان خیلی مهمه، اینکه ملیشهای نباشه و یا اگر باشه، اونقدر خوب بهش بپردازی که کلیشه بودنش از بین بره. این گروگانگیری به عشق بین دو نفر ختم میشه؟ دقیقا کجاش مشکل داری؟ توی چه چیزی؟ ملیشه ای😃😂😭🦃🦃😂😂😂 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
یگانه جان ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ نه این گروگانگیری به عشق بین دونفرختم نمیشه به ارتباط دوست دختری اینا ختم میشه. الان میخوام سیمارو موقع رفتن به دانشگاه بندازم توی هچل که گروگان بگیرنش ولی نمیدونم چجوری @Narges.Sh. @بوقلمون معتاد 1 1 نقل قول دسیسه بازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیمای بوقلمونی ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ هم اکنون، یگانه جان گفته است: نه این گروگانگیری به عشق بین دونفرختم نمیشه به ارتباط دوست دختری اینا ختم میشه. الان میخوام سیمارو موقع رفتن به دانشگاه بندازم توی هچل که گروگان بگیرنش ولی نمیدونم چجوری @Narges.Sh. @بوقلمون معتاد بگو منو بتدازن تو گونی ببرن پاپیون گونیشم صدرتی دوست دارم😆😅✋🦃😍 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
یگانه جان ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ باشه فقط نظری درباره کسی که میندازتت توگونی نداری😂 3 نقل قول دسیسه بازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
یگانه جان ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ نمیدونم این هچلی که سیما میافته توش چه شکلی باشه @Narges.Sh. @بوقلمون معتاد 1 نقل قول دسیسه بازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، یگانه جان گفته است: نه این گروگانگیری به عشق بین دونفرختم نمیشه به ارتباط دوست دختری اینا ختم میشه. الان میخوام سیمارو موقع رفتن به دانشگاه بندازم توی هچل که گروگان بگیرنش ولی نمیدونم چجوری @Narges.Sh. @بوقلمون معتاد میخوای موقع رفتن به دانشگاه گروگان بگیرنش یا میخوای موقع رفتن به دانشگاه خودش رو توی هچلی بندازه که بعدا گروگان بگیرنش؟ کدوم؟ 1 نقل قول -نه! اشتباه نکن! من از اون و بلایی که سرم آورد نگذشتم! من، فقط، به شیوه خودم، تاوان بعضی حماقتها رو نشونش دادم! من گفتم، تو انجام دادی! همه فکر میکردن اون زنده میمونه و من میمیرم! ولی تهش چی شد؟ من به زندگیم ادامه دادم، اون دار فانی را وداع گفت! من زنده بودم، اون سرش از تنش جدا شد! پایان خاصی برای زندگیش تدارک دیدم! یه داماد، کنار عروسش، تو شب عروسیش، با سری که دیگه رو تنش نیس...! به زودی.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ هم اکنون، یگانه جان گفته است: نمیدونم این هچلی که سیما میافته توش چه شکلی باشه @Narges.Sh. @بوقلمون معتاد کمک به آدم اشتباهی. یا فهمیدن حقیقت یا موضوعی که نباید متوجهش میشد. 2 نقل قول -نه! اشتباه نکن! من از اون و بلایی که سرم آورد نگذشتم! من، فقط، به شیوه خودم، تاوان بعضی حماقتها رو نشونش دادم! من گفتم، تو انجام دادی! همه فکر میکردن اون زنده میمونه و من میمیرم! ولی تهش چی شد؟ من به زندگیم ادامه دادم، اون دار فانی را وداع گفت! من زنده بودم، اون سرش از تنش جدا شد! پایان خاصی برای زندگیش تدارک دیدم! یه داماد، کنار عروسش، تو شب عروسیش، با سری که دیگه رو تنش نیس...! به زودی.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
یگانه جان ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ میخوام وقتی میره دانشگاه تودانشگاه خودش رومثلاتویک هچلی بندازه که گروگان بگیرنش، @Sanaz87 1 نقل قول دسیسه بازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
یگانه جان ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ فهمیدن موضوعی که نبایدمیتونه ایده خوبی باشه ولی به کی؟ یعنی موضوع چی باشه؟ @Sanaz87 1 نقل قول دسیسه بازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 9 دقیقه قبل، یگانه جان گفته است: فهمیدن موضوعی که نبایدمیتونه ایده خوبی باشه ولی به کی؟ یعنی موضوع چی باشه؟ @Sanaz87 بله عزیزم. فهمیدن موضوع رو باید با توجه داستان رمانت انتخاب کنی عزیزم. میتونی از ایده هایی مثل فهمیدن یه نوع اختلاص، قتل زنجیره ای و یا هر چیز دیگه ای استفاده کنی. تصمیم به سلیقه خودت و صدالبته داستان رمانت مربوط میشه. 2 نقل قول -نه! اشتباه نکن! من از اون و بلایی که سرم آورد نگذشتم! من، فقط، به شیوه خودم، تاوان بعضی حماقتها رو نشونش دادم! من گفتم، تو انجام دادی! همه فکر میکردن اون زنده میمونه و من میمیرم! ولی تهش چی شد؟ من به زندگیم ادامه دادم، اون دار فانی را وداع گفت! من زنده بودم، اون سرش از تنش جدا شد! پایان خاصی برای زندگیش تدارک دیدم! یه داماد، کنار عروسش، تو شب عروسیش، با سری که دیگه رو تنش نیس...! به زودی.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .