طراح گرافیک Atefeh L ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام رمان: شعله رقصان این آتش تویی نویسنده: عاطفه لاجوردی (Atefeh L) ژانر:عاشقانه، معمایی، هیجانی خلاصه: همتا دختری است که مادر و پدر داروسازش رو سال ها قبل در یک سانحه ی تصادف از دست داده و از کودکی در کنار مادربزرگ و عموی جوونش بزرگ شده. با این وجود، تحت حمایت های عمو و مادربزرگش، دختری مستقل و شاد بار اومده. دختری که از وارد شدن به آتشی که افراد سودجو سعی در شعله ور کردنش دارند، واهمهای نداره .....ورودش به شرکت عموش و شرکاش آغازی برای شروع ماجراهایی است که ناخواسته اون رو مردی همراه می کنه که با وجود شخصیت جدی و به ظاهر نفوذناپذیرش، بارها با همتا همراه شده و اون رو از میون شعله ی خطرات بیرون کشیده..... مقدمه: بدان ای آتش سوزان، که من از تو هراسم نیست؛ بدان ای شعله ی رقصان، که چون بازیگری خوش نقش؛ میان کورسوی شب شدی همبازی و هم دست دزدانی، که چون گرگان خون خوارند، و تو همراه آنانی؛ ولی افسوس پایانت همان خاکستر لرزان و بی جان است؛ منم از جنس تو هستم، منم از شعله لبریزم؛ ولی پایان ندارم من که آتش پاره ی عشقم؛ من آن جانم که می سوزد، که عشقی را برافروزد.... ویرایش شده 1 آذر، ۱۴۰۰ توسط Atefeh L نقل قول رمانهای تکمیل شده👇 به گسی خرمالو🍂 (فایل) شعله رقصان این آتش تویی🔥 (در دست چاپ) در حال تایپ👇🏻 رمان کوه به کوه میرسد...🗻 دردي است درد عشق که درمان پذير نيست از جان گزير هست و ز جانان گزير نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .