Dlaram.r ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ https://uupload.ir/view/text_qaye.txt سلام درخواست ویرستاری رمانمو داشتم اسم رمانم شکنجگر عشق به قلم زهرا! مقدمه و خلاصه داخل txtنیست میشه اینجا ارسال کنم؟💕🖇 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ 19 ساعت قبل، Dlaram.r گفته است: https://uupload.ir/view/text_qaye.txt سلام درخواست ویرستاری رمانمو داشتم اسم رمانم شکنجگر عشق به قلم زهرا! مقدمه و خلاصه داخل txtنیست میشه اینجا ارسال کنم؟💕🖇 با سلام خدمت شما لطفاً ورد رمانتون رو آپلود کنید جهت ویراستاری و رصد با تشکر از شما 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Dlaram.r ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ چشم عزیزم میخواستم ارسال کنم ورد رو خطا میزد باز امتحان میکنم انشالله درست بشه 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Dlaram.r ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ https://uupload.ir/view/سند_(4)_6uqr.docx/ گلم ببین درسته؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۱ در 14:47، Dlaram.r گفته است: https://uupload.ir/view/text_qaye.txt سلام درخواست ویرستاری رمانمو داشتم اسم رمانم شکنجگر عشق به قلم زهرا! مقدمه و خلاصه داخل txtنیست میشه اینجا ارسال کنم؟💕🖇 عزیزم لطف میکنید برای رمانتون تاپیک بزنید؟ هم بازدید رمان بالا میره هم سطح قلم خودتون با راهنمایی های ناظر عالی میشه و از یه طرف ویراستار همراه هم میگیرید که همراه پارت گذاریتون ویرایش میزنه. 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Dlaram.r ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ عزیزم تایپکرمان زدم برا پارت گذاری رمانمم تموم شد فقط الان میخوام پی دی افش ویراستاره و رصد شه و بره صف انتشار امکانش هست اینطوری؟؟ 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۳ در 14:36، Dlaram.r گفته است: عزیزم تایپکرمان زدم برا پارت گذاری رمانمم تموم شد فقط الان میخوام پی دی افش ویراستاره و رصد شه و بره صف انتشار امکانش هست اینطوری؟؟ لینک تاپیکتون رو ارسال کنید 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Dlaram.r ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) فقط عزیزم داخل سایت اتمامش نکردم داخل ورد اماده هست!👇 https://uupload.ir/view/سند_(4)_6uqr.docx/ @مدیر رصد عزیزم اگ میشه شماهم ی برسی کنید که باید چیکار کنم ممنون میشم💙 ویرایش شده 12 آذر، ۱۴۰۰ توسط Dlaram.r 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 13 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۴۰۰ 18 ساعت قبل، Dlaram.r گفته است: فقط عزیزم داخل سایت اتمامش نکردم داخل ورد اماده هست!👇 https://uupload.ir/view/سند_(4)_6uqr.docx/ @مدیر رصد عزیزم اگ میشه شماهم ی برسی کنید که باید چیکار کنم ممنون میشم💙 عزیزم ورد رمان شما هم ویراستاری نشده و حتی قراری گیری جملات هم درست نیست بهتره اول رمان شما مراحل ویراستاری رو پشت سر بگذاره و بعد ما دو مرحله رصد رو انجام میدیم 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Dlaram.r ارسال شده در 13 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۴۰۰ بله عزیزم @مدیر ویراستار شما برسی کنید گلم اگه لازمه کار انجام بدم بگید انجام بدم 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد نسترن اکبریان ارسال شده در 15 آذر، ۱۴۰۰ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۴۰۰ هم اکنون، Dlaram.r گفته است: بله عزیزم @مدیر ویراستار شما برسی کنید گلم اگه لازمه کار انجام بدم بگید انجام بدم جان دل مدت زمانی که ویراستاری و رصد انجام میشه نزدیک به یک ماه هست لطفا در این مدت انلاین و دردسترس باشید. 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Dlaram.r ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ چشم عزیز دلم 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 17 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۴۰۰ با سلام خدمت نویسنده عزیز! بهتره که رمانتون رو تو تاپیک ادامه بدید و تمومش کنید چون تو ورد با مشکلات زیادی روبه رو میشیم و ممکنه شرمنده صبرشما بشیم پس لطفا رمان رو تو تاپیک به پایان برسونید. وقتی به اتمام رسید نکاتی هستش که باید تو نوشته های زیباتون رعایت کنید تا تیم ما تاییدش کنه مثل: ۱. استیکر ۲. دیالوگ ها باید خط - رو بگیرند نه + و _ ۳. کلمات کشیده ۴. اخرجملات رو نقطه و... بزارید این سه مورد خیلی مهم هستن شما باید رعایتشون کنید باز تیم ما مورد چهارم رو خودش اوکی میکنه با کلی کارهای دیگا مثل نیم فاصله، علامت ها، آدرس نگارشی و... ولی شما باید اون سه مورد رو رعایت کنید تا از نظر تیم ویراستار تایید بشه و از یک طرف رمان شما قبل ویراستاری با توسط تیم رصد بررسی بشه تا جایگزینی برای ممنوعه های رمانتون پیدا کنید. ممنون از توجهتون🌻 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد نسترن اکبریان ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۱۷ در 07:56، مدیر ویراستار گفته است: با سلام خدمت نویسنده عزیز! بهتره که رمانتون رو تو تاپیک ادامه بدید و تمومش کنید چون تو ورد با مشکلات زیادی روبه رو میشیم و ممکنه شرمنده صبرشما بشیم پس لطفا رمان رو تو تاپیک به پایان برسونید. وقتی به اتمام رسید نکاتی هستش که باید تو نوشته های زیباتون رعایت کنید تا تیم ما تاییدش کنه مثل: ۱. استیکر ۲. دیالوگ ها باید خط - رو بگیرند نه + و _ ۳. کلمات کشیده ۴. اخرجملات رو نقطه و... بزارید این سه مورد خیلی مهم هستن شما باید رعایتشون کنید باز تیم ما مورد چهارم رو خودش اوکی میکنه با کلی کارهای دیگا مثل نیم فاصله، علامت ها، آدرس نگارشی و... ولی شما باید اون سه مورد رو رعایت کنید تا از نظر تیم ویراستار تایید بشه و از یک طرف رمان شما قبل ویراستاری با توسط تیم رصد بررسی بشه تا جایگزینی برای ممنوعه های رمانتون پیدا کنید. ممنون از توجهتون🌻 اگه دست ویراستاری خلوت شده ورد رو بدین برای ویرایش 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zahra.r ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ سلام عزیزم من گوشیم فلش شد و متاسفانه نام کاربریم یادم رفته میشه بگید چیکار کنم؟! @N.a25 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست ..zAhrA..🌻 ارسال شده در 28 دی، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۴۰۰ نام کاربری یا رمز عزیزم؟ در ۱۴۰۰/۱۰/۶ در 16:19، zahra.r گفته است: سلام عزیزم من گوشیم فلش شد و متاسفانه نام کاربریم یادم رفته میشه بگید چیکار کنم؟! @N.a25 ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد نسترن اکبریان ارسال شده در 1 بهمن، ۱۴۰۰ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۲۹ در 08:16، n.a25 گفته است: اگه دست ویراستاری خلوت شده ورد رو بدین برای ویرایش @مدیر ویراستار @زری گل 15 روز زمان لطفا انجام بشه کارشون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 1 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۴۰۰ 3 ساعت قبل، n.a25 گفته است: @مدیر ویراستار @زری گل 15 روز زمان لطفا انجام بشه کارشون پارت ۱ تا ۱۱: @یگانه جان ۱۲ تا ۲۲: @reyyan ۲۳ تا ۳۳ @Aryana ۳۴ تا ۴۴ @زری گل ۴۵ تا ۵۴ @m.azimi مهلت: ۱۵ روز 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
یگانه جان ارسال شده در 2 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۴۰۰ 11 ساعت قبل، مدیر ویراستار گفته است: پارت ۱ تا ۱۱: @یگانه جان ۱۲ تا ۲۲: @reyyan ۲۳ تا ۳۳ @Aryana ۳۴ تا ۴۴ @زری گل ۴۵ تا ۵۴ @m.azimi مهلت: ۱۵ روز چشم 1 دسیسه بازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست ..zAhrA..🌻 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۴۰۰ این رمان تو تاپیکش کامل شده است؟ @مدیر ویراستار ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 3 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، زری گل گفته است: این رمان تو تاپیکش کامل شده است؟ @مدیر ویراستار بله ایشون چند پارت تکراری داشتن و بعد اون پارتها یک الی دو پارت جدید داشتن و پارت دیگهای داخل تایپک ننوشتن. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست ..mAhShid..🌻 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۱/۱ در 21:04، مدیر ویراستار گفته است: پارت ۱ تا ۱۱: @یگانه جان ۱۲ تا ۲۲: @reyyan ۲۳ تا ۳۳ @Aryana ۳۴ تا ۴۴ @زری گل ۴۵ تا ۵۴ @m.azimi مهلت: ۱۵ روز اتمام ویرایش پارت ۴۵ تا ۵۴ ✅ ✨لینک رمان لحظات بعد از تو✨ https://forum.98ia2.ir/topic/2965-رمان-لحظات-بعد-از-تو-mazim-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ 🌸لینک رمان آلیفروس🌸 https://forum.98ia2.ir/topic/10200-رمان-آلیفروس-mahshid-کاربر-انجمن-نودهشتیا/#comment-101317 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 4 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۱/۱ در 21:04، مدیر ویراستار گفته است: پارت ۱ تا ۱۱: @یگانه جان ۱۲ تا ۲۲: @reyyan ۲۳ تا ۳۳ @Aryana ۳۴ تا ۴۴ @زری گل ۴۵ تا ۵۴ @m.azimi مهلت: ۱۵ روز ویراستار پارتهای ۳۴ تا ۴۴: @M.M لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
NAFAS_Z ارسال شده در 5 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۴۰۰ 18 ساعت قبل، مدیر ویراستار گفته است: ویراستار پارتهای ۳۴ تا ۴۴: @M.M ویرایش پارت ۳۴ تا ۴۴✔ 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zahra.r ارسال شده در 11 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۴۰۰ سلام فکر کنم شما از روی تایپک ویراستاری رمان رو انجام میدید و من اکانتم از بین رفته نمیتونم به اکانت قبلی برگردم و ادامه پارت گذاریو کنم. میتونم بقیه پارت ها رو به ورد تبدیل کنم و برای شما ارسال کنم؟! @ مدیر ویراستار @ زری گل🌻 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده