_mahdiyeh_ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام رمان: زندگی از آن من نویسنده : مهدیه داودی (m.d) ژانر : عاشقانه ، اجتماعی مقدمه : به نام خداوند که مبدا و مقصد هر چیز است و آغاز و پایان هر چیز ، ما انسان ها آنقدر غرق در زندگی هستیم که چندان متوجه خود زندگی نمیشویم ، مثل ماهی هایی که همیشه در آب هستند و شاید دیگر آب را حس نمیکنند ... خلاصه : پینار دختری خود ساخته و محکم که برای رد شدن از تمام مشکلات زندگی اش به تنهایی تلاش کرده و حالا پس از چند سال درست زمانی که فکر میکند زمان شادی فرا رسیده و مشکلات تمام شده با دردسر های جدید روبرو میشود ، آیا کافی نیست تمام عمر امتحان پس دادن ، کافی نیست این عذاب بی پایان شاید لازم باشد این بار به جای مقاومت و جنگیدن تن به خواست تقدیر داد ، بدون درنگ ، بدون سوال ویرایش شده 16 آذر، ۱۴۰۰ توسط mahdiyeh 12 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_mahdiyeh_ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 14 3 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_mahdiyeh_ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 15 1 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_mahdiyeh_ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 13 3 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_mahdiyeh_ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 14 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 15 دقیقه قبل، mahdiyeh گفته است: خدآآآآآآآآآآآ چنقنده ناناصهههه آخییییییی چنقنده آخه من اینو شخصیتش نقشش تو رمان و همچنینننن قیافشو میدوستم کراش زدم😐🗡❌ 7 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_mahdiyeh_ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 12 1 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_mahdiyeh_ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 9 1 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 5 دقیقه قبل، mahdiyeh گفته است: 😐🚶🏿♀️🗡چقد این بشر رو مخ منهههه 6 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_mahdiyeh_ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ هم اکنون، ._.Fati._. گفته است: 😐🚶🏿♀️🗡چقد این بشر رو مخ منهههه 😂😂 4 1 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 17 دقیقه قبل، mahdiyeh گفته است: 😐🗡فانوسا در آینده بخواد به پینار زور بگه نفصش میکنم جاذاپه که باشهههه خو باشهههه اصن بمن چچ 6 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_mahdiyeh_ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 10 1 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_mahdiyeh_ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، ._.Fati._. گفته است: 😐🗡فانوسا در آینده بخواد به پینار زور بگه نفصش میکنم جاذاپه که باشهههه خو باشهههه اصن بمن چچ چیکار داری بچمو 4 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 12 دقیقه قبل، mahdiyeh گفته است: اینا رو از کجا پیدا میکنی😐😂🗡 اون قاط زدنشم بش میاد دقیقااااا همونه ک فک میکردم 6 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آیلار مومنی ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 56 دقیقه قبل، mahdiyeh گفته است: پینار که خوشگل تر از ایرنه😐😐😐😐 مرگ بر تو اردوان😐😂 7 نقل قول نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو اتمام یافته: دانلود دلبر بلاگردان💖 در حال تایپ: رمان فریادرس 😍 صفحهٔ نقد رمان فریادرس 💟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آیلار مومنی ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 26 دقیقه قبل، mahdiyeh گفته است: هق😍 5 نقل قول نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو اتمام یافته: دانلود دلبر بلاگردان💖 در حال تایپ: رمان فریادرس 😍 صفحهٔ نقد رمان فریادرس 💟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 19 دقیقه قبل، آیلار مومنی گفته است: پینار که خوشگل تر از ایرنه😐😐😐😐 مرگ بر تو اردوان😐😂 لایک گندهههههه بعد میگه چرا اردوان ندوس 5 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_mahdiyeh_ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، ._.Fati._. گفته است: اینا رو از کجا پیدا میکنی😐😂🗡 اون قاط زدنشم بش میاد دقیقااااا همونه ک فک میکردم خخخ 4 1 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_mahdiyeh_ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، آیلار مومنی گفته است: پینار که خوشگل تر از ایرنه😐😐😐😐 مرگ بر تو اردوان😐😂 😂😂اره واقعا خوشگل تره 4 2 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آیلار مومنی ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 3 ساعت قبل، mahdiyeh گفته است: تو شبیه یک جوجویی😂 که دقیقا مطابق همون چیزیه که انتظار داشتم و تخیل کرده بودم😌😂 5 1 نقل قول نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو اتمام یافته: دانلود دلبر بلاگردان💖 در حال تایپ: رمان فریادرس 😍 صفحهٔ نقد رمان فریادرس 💟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_mahdiyeh_ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) خوشحال شدم که عکس شخصیت ها کاملا با تصور هاتون یکی در اومده ویرایش شده 1 آذر، ۱۴۰۰ توسط mahdiyeh 4 1 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ANISO ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 4 ساعت قبل، mahdiyeh گفته است: 👍👍👍 خییلییی زیباس بقیه هم بیستن 5 نقل قول انگشتتو بکوب اینجا(پشیمون نمیشی)😉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_mahdiyeh_ ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ 23 دقیقه قبل، ANISO گفته است: 👍👍👍 خییلییی زیباس بقیه هم بیستن ممنونم عزیزم 4 1 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava. ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ ۱۹ ساعت قبل، ._.Fati._. گفته است: 😐🚶🏿♀️🗡چقد این بشر رو مخ منهههه بیریخت میمون خانم😒 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava. ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ 20 ساعت قبل، mahdiyeh گفته است: خوشگله :) 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .