ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ عکس شخصیتهای مؤنث رمانم💕😳 نقل قول رمان: مکمل احساس! داستانی واقعی و تراژدی از زندگی نویسنده با کمی تغییر:) *من، در سقف بالای سرم پرواز و سپس سقوط خواهم کرد! کسی مرگ مرا به چشم نخواهد دید! من درون درهای عمیق فرو میریزم، درحالیکه از ارتفاع میترسم!* به زودی... . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک Atefeh L ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ 6 دقیقه قبل، Negin jamali گفته است: عکس شخصیتهای مؤنث رمانم💕😳 عزیز عکس کو پس؟😉 نقل قول رمانهای تکمیل شده👇 به گسی خرمالو🍂 (فایل) شعله رقصان این آتش تویی🔥 (در دست چاپ) در حال تایپ👇🏻 رمان کوه به کوه میرسد...🗻 دردي است درد عشق که درمان پذير نيست از جان گزير هست و ز جانان گزير نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 29 دقیقه قبل، Negin jamali گفته است: عکس شخصیتهای مؤنث رمانم💕😳 راحیل💕 نیکو💕 ویرایش شده 2 آذر، ۱۴۰۰ توسط Negin jamali نقل قول رمان: مکمل احساس! داستانی واقعی و تراژدی از زندگی نویسنده با کمی تغییر:) *من، در سقف بالای سرم پرواز و سپس سقوط خواهم کرد! کسی مرگ مرا به چشم نخواهد دید! من درون درهای عمیق فرو میریزم، درحالیکه از ارتفاع میترسم!* به زودی... . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) ساحل🔥از اون دسته هایی که هم آروم هستن هم آروم نشون میدن. یعنی اگه آروم نباشه و آروم هم نشون نده، یه معادله ی دیگست که مغزم ارور میده😂 کلارا🔥به شرارتش میخوره، با اون آرایش غلیظش😂لایقشه! ویرایش شده 9 آذر، ۱۴۰۰ توسط Negin jamali نقل قول رمان: مکمل احساس! داستانی واقعی و تراژدی از زندگی نویسنده با کمی تغییر:) *من، در سقف بالای سرم پرواز و سپس سقوط خواهم کرد! کسی مرگ مرا به چشم نخواهد دید! من درون درهای عمیق فرو میریزم، درحالیکه از ارتفاع میترسم!* به زودی... . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ رویا💗 یاس💗 نقل قول رمان: مکمل احساس! داستانی واقعی و تراژدی از زندگی نویسنده با کمی تغییر:) *من، در سقف بالای سرم پرواز و سپس سقوط خواهم کرد! کسی مرگ مرا به چشم نخواهد دید! من درون درهای عمیق فرو میریزم، درحالیکه از ارتفاع میترسم!* به زودی... . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .