Seti Bano ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) به نام آفریننده احساس سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران نودهشتیا💓 من این تایپیک رو ارسال کردم، به دلیل اینکه یک وقتهایی که حسش رو دارم متن های احساسی به ذهنم میاد.💖 خواستم به اشتراک بگذارم تا شاید کسی باشه که دلتنگ باشه یا شاید این متن ها آرومش کنه و استفاده ببرین.❤ 👈(ضمناً اینکه متن مربوط به زندگی شخصیم نمیشه)👉 امیدوارم خوشتون بیاد.! ویرایش شده 3 آذر، ۱۴۰۰ توسط ستایش گودرزی 9 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) پدر... پدر واژهای سهحرفیست... که جای داده در خود یک دنیا حرف را... پدر را میشود به قربانش رفت و شاد بود... میشود، پیدا کرد در عمق چشمانش، دوست داشتن و فداکاری را... میشود در دستهایش خود را میان سادگیهای کودکانه و خنده های بر لب جا خوشکرده دید... میشود... اگر تو خواهی میشود، هدیه کنی بر لبانش خنده را... اما به شرطی که اول خودت بخندی!!! تا آخر دنیا، دنیایمی پدر... ستایش گودرزی ویرایش شده 3 آذر، ۱۴۰۰ توسط ستایش گودرزی 12 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) درد به جانم میریزد... وقتی بغضهای خفگی بلد شدهام... چمبره میزنند روی گلوی بیجانم... نمیتوانم... نمیتوانم، که پسشان بزنم. بیرحم تر میشوند و میشکنند سد تمام داشتههایم، ظاهر بیتفاوتم را... ستایش گودرزی ویرایش شده 3 آذر، ۱۴۰۰ توسط ستایش گودرزی 10 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) به تمام شبهای بیهمدمی، تمام اشکهای روی بالشم، تمام غبارهایِ غم نشسته روی دلم، و سجاده ای که شنیده زار زدنم را، قسم، که دلم بد گرفته... ای بمیرد که انقدر نگیرد دلم... ستایش گودرزی ویرایش شده 3 آذر، ۱۴۰۰ توسط ستایش گودرزی 10 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ * و کاش کر شود گوشهایم... که طلب تعریفی ناچیز را... نکند از لبهایش... که خرد نشوم وقتی... بیملاحضه میگوید... پوستت چروکیده شده این اواخر حواست هست؟ حواسم بود و ... بمیرد دلم که خوش است... به اینکه حداقل تغیرهایم را میبیند. 10 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ تو که باشی... نفس کشیدن بلدم... ذره،ذره عطر تنت را، هرم نفسهایت را، بلدم!. اگر روزی... کسی بفهمد، وقتی ندارم عطر تو و نفسهایت را، منم و بغضهای خفه کننده... چه میگوید؟ مرا چه کسی، میخواند؟ به درک که چه فکر میکند... اصلا همه آدمها با افکارشان بروند به درک... چون من عطر تنت را، بلدم! و این کافی نیست برای نفس کشیدن؟ ستایش گودرزی 9 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ پاییز... خاص است... هم برای عاشقی که، دست در دست دلبرش گره میکند و احساسی آرامش وار و حس امنیت در عمق چشمانش، موج میزند... هم برای عاشقی که... که زیر باران تنها قدم برمیدارد و ذهنش چرخ میخورد بین خاطرههای گذشته، حال این بغض وامانده چهمیگوید این وسط... دلش میخواهد همان کسیرا... که میان عاشقیهای گذشته او را جا گذاشته... شاید میان دلتنگی و حسرت فقط میتواند شکر کند خدایش را... که قطره های باران، سرپوش میگذارند بر روی صورت صیقل داده از اشکش. ستایش گودرزی 9 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) زن نیستی... که بفهمی... مردها... چقدر نابلدی بلدند... زن نیستند که... با یک نگاه ساده... وفقط، وفقط... یک نگاه ساده... بروند در عمق جانت و برگردند... بدانند کی پیله کنند... کجا کناره بگیرند و راحتت بگذارند... کی گوش کنند... کی دلداری دهند... و کی مرحم شوند... و چه قدر مردها نابلدی بلدند... وای به روزی... وای به روزی که زنی... نتواند بگوید... نخواهد که بگوید... نشود که بگوید... بترسد که بگوید... درد دلشرا... اصلاً گل بگیرد زبان واماندهاش را... کلاهش پس،معرکه است... چون مردها عجیب، نابلدی بلدند. ویرایش شده 3 آذر، ۱۴۰۰ توسط ستایش گودرزی 9 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ اسمم را صدا زد... و من دلم خواست، فریاد بزنم و بگویم مرد... دیگر همچو آدمی روی کره زمین زندگی نمیکند... امروز و فرداست... که آدرسی حاوی دو شماره از قطعه و ردیف محل زندگیاش برایت بیاورند... ستایش گودرزی 8 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) تا بهحال، دیدهاید که کسی، آدمیرا روی کره خاکی! بیش از تمام آدمهای دنیا! حتی خودش... بیشتر دوست بدارد؟ مثلا منــــ!. دیدم با چشم قلبم❤ setayesh goodarzi ویرایش شده 4 آذر، ۱۴۰۰ توسط ستایش گودرزی 8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ منم و تمام داشتههایم... که از نداشتههایم دارم... مثلا همین بغضِ وجدان ندار را!. 6 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 7 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) چه بگویم من به دلی، که با بهانه و بی بهانه... نفس میکشد عطر هنوز روی شال گردن ِ تنها یادگاری از همان سردترینِ شب هایم، به جا مانده... [ ستایش گودرزی] ویرایش شده 9 آذر، ۱۴۰۰ توسط ستایش گودرزی 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 9 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۴۰۰ دلم میخواهــــــــــد... به پهنای آسمان... به اندازه تمام قطرات باران... به گرمای خورشید سوزان... و بزرگی دریاهاو اقیانوس ها... به زیبایی رویاهای دست نیافتنی... عاشقی کنم بی فکر و خیال... 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 11 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۴۰۰ میشود؟ دلت دفن شدن بخواهد... جایی حوالی گونهای... میان گودالی عمیق، هنر نقاشیِ لبخند دلبرانهاش... ستایش گودرزی 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ دلم میخواهد... آسمانی پر از باران را ... که بشوید... تمام دلتنگیام را ... 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 21 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۴۰۰ به راستی چرا؟ همه چیز را که با جزئیات میبینی... به فکر ارزش گذاری میافتی، بعد... میان تمام پشیمانیها و افسوس ها، با تمام رگ و پی وجودت میفهمی... که برخی اتقاقات ارزش دل شکستن نداشته... حال که فهمیدی... دیر تر از آن است که بفهمی! 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ نفس است دیگر... گاهی دلش نمیخواهد بیاید...🍃 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 28 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۴۰۰ خط دوست داشتنت، برایم اندازه ندارد. زیادی طولانیاست، حتی طولانی تر از یلدا، یلدات مبارک🍉🍉🍉 . اینهم یه متن یلدا تقدیم به همتون . یلداتون مبااارک🍉🍉 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ دلبر! گفته بودمت؟ نمیدانم قلبم را به چه قیمت خریدهای؛ که جانم را هم حراج کردم نتوانستم از اسارتت درش بیاورم! 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 2 بهمن، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) شاهنشین قلبم... بارها جست و جو کردم، لبخندت را... بهترین آرامش دهنده عالم را داشت. تا زندهام، بندهگیترو میکنم... بیمنت، با غرور و با افتخار. * الهی سایهات کم نشه مامان قشنگم. روزت مبارک❤❤❤ ویرایش شده 2 بهمن، ۱۴۰۰ توسط ستایش گودرزی 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seti Bano ارسال شده در 17 اسفند، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) ❤ ویرایش شده 24 فروردین توسط set rzi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .