رفتن به مطلب

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوش مزه


Zedbazi
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

  • مدیر آگهی

لایک فراموش نشه^^

kookoo-sibzamini_(1)_nurr.jpg

کوکو سیب زمینی یکی از انواع غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که با مواد و دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. محبوبیت بیش از حد کوکو سیب زمینی ۲ دلیل اصلی دارد که یکی از این دلایل این است که این غذا خیلی سریع آماده می شود و مواد غذایی خاصی هم نیاز ندارد؛ دلیل دوم این است که با اینکه کوکو سیب زمینی با مواد غذایی ساده ای درست می شود ولی خیلی خوشمزه و خوش طعم است و کمتر کسی را می توانید بیابید که کوکو سیب زمینی را دوست نداشته باشد. جالب است بدانید همین محبوبیت و طعم عالی باعث شده است که کوکو سیب زمینی در منوی بعضی رستوان ها جا باز کند، برای مشاهده آموزش طرز تهیه کوکو سیب زمینی در ادامه  با ما همراه باشید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر آگهی

مواد لازم برای ۴ نفر

سیب زمینی  ۵ عدد متوسط

تخم مرغ  ۳ عدد

پیاز ( اختیاری )  ۱ عددمتوسط

شوید خشک ( اختیاری )  ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه  به اندازه کافی

زردچوبه و روغن به اندازه کافی

 

مرحله اول

برای تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی ابتدا باید سیب زمینی ها را آبپز کنیم، برای این مظنور ابتدا سیب زمنی ها را می شوییم سپس به همراه مقداری آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.

 

مرحله دوم

حدود ۲۰ دقیقه زمان برای پختن سیب زمینی ها زمان نیاز است. پس از اینکه پخت سیب زمینی ها به پایان رسید کمی صبر می کنیم تا خنک شوند ( یا اینکه قابلمه را زیر آب سرد قرار می دهیم ) سپس پوست سیب زمینی ها را می گیریم.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

در این مرحله سیب زمینی ها را رنده کرده و داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. توجه داشته باشید که اضافه کردن پیاز به کوکو سیب زمینی اختیاری است ولی باعث خوشمزه تر شدن و پفکی تر شدن کوکو سیب زمینی می شود.

 

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر آگهی

مرحله چهارم

در ادامه پیاز را رنده می کنیم و پس از اینکه با فشار دست آبش را گرفتیم ، پیاز رنده شده را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم. در این مرحله تخم مرغ را به صورت جداگانه داخل یک کاسه کوچک می شکنیم و ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

سپس شوید خشک را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که اضافه کردن شوید خشک علاوه بر اینکه عطر بهتری به کوکوی ما می دهد باعث زیباتر شدن ظاهر کوکوها نیز می شود.

 

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

پس از اینکه مواد طعم دهنده را به تخم مرغ ها اضافه کردیم تخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود و رنگ شان کمی کِرِمی شود. در ادامه تخم مرغ را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

 

مرحله هفتم

اگر زمان کافی دارید بهتر است برای مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت مایه کوکو را در یخچال قرار دهید تا منسجم تر شود. البته اگر عجله دارید می توانید در همین مرحله کوکوها را سرخ کنید. در ادامه مقداری روغن در یک تابه تفلون می ریزیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود.

 

مرحله هشتم

پس از اینکه روغن داغ شد به اندازه یک پرتقال کوچک از مایه کوکو بر می داریم و با دست آنرا گرد می کنیم و در آخر با فشار کف دست آنرا صاف کرده و به آرامی در  روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. به همین ترتیب تمام کوکوها را سرخ کرده و به همراه نان سرو می کنیم.

 

 

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...