رفتن به مطلب

طرز تهیه و درست کردن بستنی خانگی


seta._rh
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

روش اول؛ طرز تهیه بستنی وانیلی خوشمزه با استفاده از ثعلب
مواد مورد نیاز
۲ لیوان: شیر
۲/۱ لیوان: شکر
۲/۱ قاشق چای‌خوری: وانیل
۲/۱ قاشق چای‌خوری: ثعلب
۲/۱ قاشق چای خوری: هل
مقداری گلاب

طرز تهیه بستنی با طعم وانیل 
قدم اول: یک ظرف استیلی برداشته و شیر را داخل آن می‌ریزیم روی شعله می‌گذاریم.

قدم دوم: شکر، هل، وانیل و ثعلب را در ظرف دیگری ریخته و با هم ترکیب می‌کنیم.

قدم سوم: مخلوط شکر، وانیل، هل و ثعلب را وقتی شیر گرم شد به آن اضافه می‌کنیم.

قدم چهارم: در ادامه طرز تهیه بستنی وانیلی، گلاب را اضافه کرده و جهت خوب مخلوط شدن مواد، عمل هم زدن را انجام می‌دهیم.

قدم پنجم: ظرف را از روی شعله برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود و سپس در فریزر قرار می دهیم.

قدم ششم: بعد از یک ساعت ظرف را خارج کرده و بستنی را هم میزنیم و دوباره در فریزر می‌گذاریم.

قدم هفتم: مرحله قبل چند بار با فاصله یک ساعت در میان انجام می‌دهیم.

قدم هشتم: بعد از اتمام تکرار، ظرف را چند ساعت در فریزر می‌گذاریم تا خوب سفت شود.

قدم نهم: بستنی را از فریزر خارج کرده و سرو می‌کنیم.

نکته: هم زدن بستنی و تکرار آن باعث یکدست و یکنواخت شدن بافت بستنی شده و از یخ زدن آن جلوگیری می‌کند.

ویرایش شده توسط shahrzad.rh
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

روش دوم: طرز تهیه بستنی وانیلی خوش‌عطر بدون ثعلب
مواد مورد نیاز
خامه: ۴۰۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ: ۵ عدد
شیر: ۱ لیوان
شکر: ۴/۳ لیوان
نمک: ۱پنس (مقداری که بین دو انگشت شست و اشاره وقتی که چیزی  را برداریم باقی می‌ماند)
وانیل تازه (لوبیای وانیل) :  ۱ عدد
وانیل مایع: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه بستنی خوشمزه وانیلی 
قدم اول: از وسط لوبیای وانیل را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم.

قدم دوم: یک چاقو برمی‌داریم و به منظور جدا کردن دانه‌ها از پوست، چاقو را روی وانیل می‌کشیم.

قدم سوم: ظرفی را برداشته شکر، شیر و نمک را می‌ریزیم و روی شعله قرار می‌دهیم تا این مواد خوب حل شوند.

قدم چهارم: وقتی ترکیب داخل ظرف به جوش آمد، ظرف را از روی شعله برمی‌داریم.

قدم پنجم: در ادامه طرز تهیه بستنی وانیلی، غلاف وانیل و دانه‌های آن ها را که در مرحله دوم جدا کرده بودیم داخل ظرف می‌ریزیم.

قدم ششم: در این مرحله درِ ظرف را می‌گذاریم و جهت پخش شدن عطر و بوی وانیل یک ساعت منتظر می‌مانیم.

قدم هفتم: پس از گذر یک ساعت، مجدد ظرف را جهت گرم شدن روی شعله می‌گذاریم.

قدم هشتم: در این میان چند قالب یخ داخل یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

قدم نهم: خامه را داخل یک کاسه کوچک ریخته و کاسه را روی یخ‌ها می‌گذاریم.

قدم دهم: خامه را با استفاده از هم‌زن دستی خوب هم می‌زنیم تا یکنواخت شود.

قدم یازدهم: با استفاده از هم‌زن دستی زرده‌های تخم مرغ را هم می‌زنیم.

قدم دوازدهم: به زرده‌های زده شده مقداری از شیر داغ را اضافه کرده و با هم‌زن دستی هم می‌زنیم.

قدم سیزدهم: در این قسمت زرده‌های تخم مرغ را به مابقی شیر موجود در ظرف می‌ریزیم.

قدم چهاردهم: ظرف را مجدد روی شعله می‌گذاریم و برای جلوگیری از پخته شدن زرده‌های تخم مرغ مواد را با قاشق چوبی یا سیلیکونی هم می‌زنیم.

قدم پانزدهم: در این مرحله به وسیله پشت قاشق غلظت مایع را تست می‌کنیم. با انگشت روی آن خط می‌اندازیم اگر خط از بین نرفت یعنی مایع ما شبیه کاسترد شده و ما به غلظت مورد نظر دست یافته‌ایم.

قدم شانزدهم: کاسترد را به وسیله صافی روی خامه ریخته و در عین حال هم می‌زنیم تا کاسترد خنک شود.

قدم هفدهم: در این مرحله مایع وانیل را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

قدم هجدهم: یک ظرف در دار برداشته و ترکیب را داخل آن می‌ریزیم.

قدم نوزدهم: برای اینکه بستنی خودش را بگیرد ظرف را یک روز (شب تا صبح) در فریزر می‌گذاریم.

قدم بیستم: صبح ظرف را بیرون آورده و پوست وانیل را از داخل آن برداشته و ظرف را در فریزر می‌گذاریم.

قدم بیست و یکم: پس از گذر ۲ ساعت ظرف را از فریزر درآورده، با یک چنگال هم زده و دوباره به فریزر برمی‌گردانیم.

قدم بیست و دوم: عمل مرحله قبل را ۹ بار با فاصله زمانی ۲۰ دقیقه تکرار می‌کنیم.

قدم بیست و سوم: با اتمام عملیات تکرار، طرز تهیه بستنی وانیلی پایان یافته و بستنی ما حاضر است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

روش سوم: طرز تهیه بستنی وانیلی با استفاده از دستگاه بستنی‌ساز
مواد مورد نیاز
۱ قاشق چای‌خوری: وانیل
۲ قاشق سوپ‌خوری: آرد ذرت
۲ فنجان: شیر
۴/۱ فنجان: پودر شیر خشک
۲/۱: فنجان شکر

طرز تهیه
قدم اول: ابتدا شکر، وانیل، آرد ذرت و پودر شیر خشک را الک می‌کنیم.

قدم دوم: شیر را در یک ظرف ریخته و مواد الک شده را اضافه کرده و  با هم ترکیب می‌کنیم تا مایع ما رقیق شود.

قدم سوم: ظرف را روی شعله گذاشته و جهت غلیط شدن مایع پی در پی هم می‌زنیم تا کمی سفت‌تر از فرنی شود.

قدم چهارم: مواد را جهت منجمد شدن در داخل دستگاه بستنی‌ساز می‌ریزیم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

روش چهارم: طرز تهیه بستنی وانیلی ساده و خوشمزه بدون دستگاه بستنی‌ساز، ثعلب و تخم مرغ
مواد مورد نیاز
۴۰۰ گرم: شیر غلیظ شده شیرین
۲ فنجان: خامه زده شده سنگین
۲ قاشق چای‌خوری: عصاره وانیل

طرز تهیه
قدم اول: خامه را در یک ظرف ریخته و جهت خنک شدن در فریزر می‌گذاریم.

قدم دوم: خامه را خارج کرده و با هم زن دستی هم می‌زنیم تا فرم بگیرد. (زیاده‌روی در هم زدن خامه باعث گلوله‌گلوله شدن آن شده و برای تهیه بستنی مناسب نخواهد بود).

قدم سوم: شیر را داخل ظرفی ریخته، عصاره وانیل را اضافه کرده و جهت یکنواخت شدن رنگ شیر با هم مخلوط می‌کنیم.

قدم چهارم: مخلوط به دست آمده را به خامه اضافه کرده و به وسیله یک کاردک به صورت دایره‌ای و آرام هم می‌زنیم.

قدم پنجم: بستنی را داخل ظرف فلزی ریخته و بدون وارد آوردن فشار، روی آن را صاف می‌کنیم. (با وارد کردن فشار هوای بین مواد از بین رفته و بستنی شکل نخواهد گرفت).

قدم ششم: برای آماده شدن بستنی، ظرف را حدود ۶ ساعت در فریزر می‌گذاریم.

شما فقط با کمی صبر و شکیبایی خواهید توانست بستنی وانیلی خوشمزه را با دستان خود آماده کرده و طبق سلیقه خودتان با خلال پسته، شکلات و حتی میوه تزیین کرده و نوش جان کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...