Roghayeh.k ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام، برای رمانم درخواست طراحی جلد دارم. لینک صفحه رمان ویرایش شده 4 آذر، ۱۴۰۰ توسط Roghayeh.k 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ 6 ساعت قبل، Roghayeh.k گفته است: سلام، برای رمانم درخواست طراحی جلد دارم. لینک صفحه رمان عکس برای جلد باید عمودی باشه جانم @Viow𖣘با شما 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Narow ارسال شده در 7 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۴ در 11:46، Roghayeh.k گفته است: سلام، برای رمانم درخواست طراحی جلد دارم. لینک صفحه رمان گلی همونطور ک بهت گفتم، عکس باید عوض شه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roghayeh.k ارسال شده در 9 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۷ در ۲۳:۱۳، VIOLET.۱۷ گفته است: گلی همونطور ک بهت گفتم، عکس باید عوض شه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Narow ارسال شده در 9 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، Roghayeh.k گفته است: میخوای این عکس، جلد رمانت باشه؟.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار گرافیست♥️ ارسال شده در 11 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۴۰۰ @Roghayeh.k لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roghayeh.k ارسال شده در 13 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۹ در 10:57، VIOLET.17 گفته است: میخوای این عکس، جلد رمانت باشه؟.. بله. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Narow ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ گلی جلدت امادس! @Roghayeh.k اوکیه؟ 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roghayeh.k ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۱۶ در 20:52، VIOLET.17 گفته است: گلی جلدت امادس! @Roghayeh.k اوکیه؟ بله خیلی ممنون عالی شده 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده