caramel-_- ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام خسته نباشید یه سوال من تو یه انجمن دیگه یه رمان شروع کردم ولی به دلایلی فقط یه پارتش رو گذاشتم حالا میتونم اینجا همون رمان اما کاملش رو بزارم؟ پ.ن : اون یه پارت هنوز در انجمن x ثبت شده هست و قابل دیدن ویرایش شده 4 آذر، ۱۴۰۰ توسط Setayesh 5 نقل قول رمانی سراسر ترس و شجاعت! چقدر میتواند زنده بماند؟ چند ثانیه؟!... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 caramel-_- ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نه اونجا یه مشکلی پیش اومد که دیگه نمیتونستم پارت گذاری کنم ( کرومم به مشکل برخورد و نتونستم وارد انجمن بشم تا پارت بزارم) میخواستم بدونم با شرایط مذکور میتونم اینجا بزارم؟ ویرایش شده 5 آذر، ۱۴۰۰ توسط Setayesh 3 نقل قول رمانی سراسر ترس و شجاعت! چقدر میتواند زنده بماند؟ چند ثانیه؟!... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر راهنما ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ 13 دقیقه قبل، Setayesh گفته است: سلام خسته نباشید یه سوال من تو یه انجمن دیگه یه رمان شروع کردم ولی به دلایلی فقط یه پارتش رو گذاشتم حالا میتونم اینجا همون رمان اما کاملش رو بزارم؟ پ.ن : اون یه پارت هنوز در انجمن x ثبت شده هست و قابل دیدن سلام عزیز! منظورتون اینه رمان کامل شده نمیخواین پارت گذاری کنین؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر راهنما ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 10 ساعت قبل، Setayesh گفته است: نه اونجا یکی مشکلی پیش اومد که دیگه نمیتونستم پارت گذاری کنم ( کرومم به مشکل برخورد و نتونستم وارد انجمن بشم تا پارت بزارم) میخواستم بدونم با شرایط مذکور میتونم اینجا بزارم؟ اگه اونجا پارت گذاری کامل نشده بله میشه! ولی میتونین اونجا هم درخواست حذف یا فرستادن به متروکه بکنین! ویرایش شده 5 آذر، ۱۴۰۰ توسط مدیر راهنما 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 caramel-_- ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ 9 ساعت قبل، مدیر راهنما گفته است: اگه اونجا پارت گذاری کامل نشده بله میشه! ولی میتونین اونجا هم درخواست حرف یا فرستادن به متروکه بکنین! خیلی ممنونم 4 نقل قول رمانی سراسر ترس و شجاعت! چقدر میتواند زنده بماند؟ چند ثانیه؟!... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 caramel-_- ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ ببخشید نتونستم تایپک جدید بزنم همینجا میپرسم @مدیر راهنما رمانخور شدن چه شرایطی داره؟ 3 نقل قول رمانی سراسر ترس و شجاعت! چقدر میتواند زنده بماند؟ چند ثانیه؟!... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر راهنما ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ 27 دقیقه قبل، Setayesh گفته است: ببخشید نتونستم تایپک جدید بزنم همینجا میپرسم @مدیر راهنما رمانخور شدن چه شرایطی داره؟ داشتن حداقل ۱۰ پارت رمان فعال بودن و علاقه و تعهد شیش ماهه و همچنین توانایی انلاین بودن در شیفت برای هر مقامی لازمه در این انجمن! 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 caramel-_- ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ 3 ساعت قبل، مدیر راهنما گفته است: داشتن حداقل ۱۰ پارت رمان فعال بودن و علاقه و تعهد شیش ماهه و همچنین توانایی انلاین بودن در شیفت برای هر مقامی لازمه در این انجمن! ببخشید من هی مزاحم میشم 😔💔شرمنده میشه آیدی رو عوض کرد؟ 3 نقل قول رمانی سراسر ترس و شجاعت! چقدر میتواند زنده بماند؟ چند ثانیه؟!... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر راهنما ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ 41 دقیقه قبل، Setayesh گفته است: ببخشید من هی مزاحم میشم 😔💔شرمنده میشه آیدی رو عوض کرد؟ بله قسمت تنظیمات نمایه! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 caramel-_- ارسال شده در 8 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۴۰۰ ببخشید نتونستم تایپک جدید بزنم همینجا میپرسم @N.a25 اگه عکس دختر کارتونی برای پوستر انتخاب کنیم چی؟ یعنی عکس دختری که میفرستم آرت و کارتونی باشه، نمیدونم میشناسید یانه ولی منظورم دختر انیمه ای هست 1 نقل قول رمانی سراسر ترس و شجاعت! چقدر میتواند زنده بماند؟ چند ثانیه؟!... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر ارشد نسترن اکبریان ارسال شده در 15 آذر، ۱۴۰۰ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۸ در 10:27، fiery_angle گفته است: ببخشید نتونستم تایپک جدید بزنم همینجا میپرسم @N.a25 اگه عکس دختر کارتونی برای پوستر انتخاب کنیم چی؟ یعنی عکس دختری که میفرستم آرت و کارتونی باشه، نمیدونم میشناسید یانه ولی منظورم دختر انیمه ای هست گلم کلا عکس های کارتونی برای جلد تایید نمیشن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر اسپم ارسال شده در 17 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۸ در 21:57، fiery_angle گفته است: ببخشید نتونستم تایپک جدید بزنم همینجا میپرسم @N.a25 اگه عکس دختر کارتونی برای پوستر انتخاب کنیم چی؟ یعنی عکس دختری که میفرستم آرت و کارتونی باشه، نمیدونم میشناسید یانه ولی منظورم دختر انیمه ای هست سلام عزیزم خیر نمیشود. 1 نقل قول قوانین انجمن. تاپیک افراد بن شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
caramel-_-
سلام خسته نباشید یه سوال
من تو یه انجمن دیگه یه رمان شروع کردم ولی به دلایلی فقط یه پارتش رو گذاشتم
حالا میتونم اینجا همون رمان اما کاملش رو بزارم؟
پ.ن : اون یه پارت هنوز در انجمن x ثبت شده هست و قابل دیدن
ویرایش شده توسط Setayeshرمانی سراسر ترس و شجاعت! چقدر میتواند زنده بماند؟ چند ثانیه؟!...
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .