ویراستار nina4011☆ویژه☆ ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) کتاب «فرانکنشتاین» اثر رماننویس، نویسندهی داستانهای کوتاه و سفر نامهنویس «مری شلی» است. او نوشتن داستان این کتاب را از ۱۸ سالگی آغاز کرد که در نهایت سال ۱۸۱۸ در ۲۰ سالگیاش و بهصورت ناشناس در لندن منتشر شد ولی نامش اولین بار در چاپ دوم کتاب که سال ۱۸۲۱ در پاریس منتشر شد، ظاهر شد. کتاب «فرانکنشتاین» داستان دانشمند جوانی به نام «ویکتور فرانکنشتاین» را روایت میکند. ویکتور که در ژنو سوئیس بزرگ شده است، هوش خارقالعادهای دارد و سریع همهی موضوعات جدید را یاد میگیرد. او با خواهر ناتنیاش «الیزابت» که توسط خانوادهاش به فرزندی پذیرفته شده است، بزرگ میشود. ویکتور خود را برای تحصیل در دانشگاه اینگولشتات آماده میکند و در همان حال مادرش و الیزابت به بیماری مخملک مبتلا میشوند و متاسفانه بعد از مدتی مادرش براثر این بیماری میمیرد. او به مدت دو سال، آنقدر درگیر مطالعه میشود که معلمان و دانش آموزان خود را تحتتاثیر قرار میدهد. ویکتور در یک آزمایش علمی غیرمتعارف از ترکیب شیمی، کیمیاگری و الکتریسیته برای تحقق آرزویش استفاده میکند و یک موجود زنده شبیه به انسان را خلق میکند؛ پس از این خلق اما از وحشتناک و هولناک بودن این موجود تا سر حد مرگ او را میترساند. کتاب «فرانکنشتاین» در همان اولین سال انتشارش در سال ۱۸۱۸ پرفروشترین کتاب شد و در حال حاضر بهعنوان نمونهی کلاسیک رمانتیسیسم قرن نوزدهم، شاهکاری هیجانانگیز و دلهرهآور و یکی از نمونههای اولیه رمانهای علمی تخیلی شناخته میشود. اگرچه تقلیدها و اقتباسهای بیشماری از آن هماکنون وجود دارد، اما همچنان قویترین داستان در نوع خود باقی مانده است. در قسمتی از کتاب «فرانکنشتاین» میخوانیم: «وقتی به کوه رسیدم، جاده تغییر کرد. دیگر خبری از راه رفتن روی خاک نرم نبود. زمین سخت و سنگلاخ بود. ما کنار سنگهای دندانهدار و شاخههای خاردار ایستادیم. چند بار به بالا نگاه کردم. دیگر قادر نبودم قلهی کوه را ببینم؛ اما این موضوع باعث توقفم نشد. میدانستم سفری طولانی پیشرو دارم. کنار جویبارهای کوهستان برای آب خوردن توقف میکردم و سپس کمی استراحت نمودم. قاطر تنها همراه من بود. پس از چند روز، جاده باریک شد. جاده تندوتیزتر و ناهموار شد. ویرایش شده 5 آذر، ۱۴۰۰ توسط nina4011 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .