مدیر آگهی Zedbazi ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ به سراغ من اگر می آیید نرم و آهسته بیایید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی Zedbazi ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ به سراغ من اگر میآیید پشت هیچستانم پشت هیچستان جایی است پشت هیچستان رگهای هوا پر قاصدهایی است که خبر میآرند، از گل وا شده دورترین بوته خاک آدم اینجا تنهاست و در این تنهایی، سایه نارونی تا ابدیت جاری است به سراغ من اگر میآیید نرم و آهسته بیایید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی Zedbazi ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ زندگی نیست بجز نم نم باران بهار زندگی نیست بجز دیدن یار زندگی نیست بجز عشق بجز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی زندگی تجربهی تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازهی یک عمر بیابان دارد ما چه کردیم و چه خواهیم کرد در این فرصت کم!؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی Zedbazi ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ زندگی خالی نیست مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست آری تا شقایق هست زندگی باید کرد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی Zedbazi ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ دنگ دنگ ساعت گیج زمان در شب عمر می زند پی در پی زنگ زهر این فکر که این دم گذر است می شود نقش به دیوار رگ هستی من لحظه ها می گذرد آنچه بگذشت، نمی آید باز قصه ای هست که هرگز دیگر نتواند شد آغاز 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی Zedbazi ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۴۰۰ نگاه مرد مسافر به روی زمین افتاد: «چه سیبهای قشنگی! حیات نشئه تنهایی است.» و میزبان پرسید: قشنگ یعنی چه؟ – قشنگ یعنی تعبیر عاشقانه اشکال و عشق، تنها عشق ترا به گرمی یک سیب میکند مأنوس. و عشق، تنها عشق مرا به وسعت اندوه زندگیها برد، مرا رساند به امکان یک پرنده شدن. ـ و نوشداری اندوه؟ ـ صدای خالص اکسیر میدهد این نوش.و حال، شب شده بود. چراغ روشن بود. و چای میخوردند.ـ چرا گرفته دلت، مثل آنکه تنهایی. ـ چقدر هم تنها! ـ خیال میکنم دچار آن رگ پنهان رنگها هستی. ـ دچار یعنی… ـ عاشق. ـ و فکر کن که چه تنهاست اگر ماهی کوچک، دچار آبی دریای بیکران باشد. ـ چه فکر نازک غمناکی! ـ و غم تبسم پوشیده نگاه گیاه است. و غم اشاره محوی به رد وحدت اشیاست.ـ خوشا به حال گیاهان که عاشق نورند و دست منبسط نور روی شانه آنهاست. ـ نه، وصل ممکن نیست، همیشه فاصلهای هست. اگر چه منحنی آب بالش خوبی است. برای خواب دل آویز و ترد نیلوفر، همیشه فاصلهای هست. دچار باید بود و گرنه زمزمه حیات میان دو حرف حرام خواهد شد. و عشق سفر به روشنی اهتراز خلوت اشیاست. و عشق صدای فاصلههاست. صدای فاصلههایی که ـ غرق ابهامند ـ نه، صدای فاصلههایی که مثل نقره تمیزند و با شنیدن یک هیچ میشوند کدر. همیشه عاشق تنهاست. و دست عاشق در دست ترد ثانیههاست. و او و ثانیهها میروند آن طرف روز. و او و ثانیهها روی نور میخوابند. و او و ثانیهها بهترین کتاب جهان را به آب میبخشند. و خوب میدانند که هیچ ماهی هرگز هزار و یک گره رودخانه را نگشود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ در دل من چیزی است مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم که دلم میخواهد بدوم تا ته دشت، بروم تا سر کوه دورها آوایی است که مرا میخواند نقل قول -نه! اشتباه نکن! من از اون و بلایی که سرم آورد نگذشتم! من، فقط، به شیوه خودم، تاوان بعضی حماقتها رو نشونش دادم! من گفتم، تو انجام دادی! همه فکر میکردن اون زنده میمونه و من میمیرم! ولی تهش چی شد؟ من به زندگیم ادامه دادم، اون دار فانی را وداع گفت! من زنده بودم، اون سرش از تنش جدا شد! پایان خاصی برای زندگیش تدارک دیدم! یه داماد، کنار عروسش، تو شب عروسیش، با سری که دیگه رو تنش نیس...! به زودی.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ زندگی فهم نفهمیدن هاست آسمان نور خدا عشق سعادت با ماست در نبندیم به نور در نبندیم به آرامش پر مهر نسیم زندگی رسم پذیرایی از تقدیر است نقل قول -نه! اشتباه نکن! من از اون و بلایی که سرم آورد نگذشتم! من، فقط، به شیوه خودم، تاوان بعضی حماقتها رو نشونش دادم! من گفتم، تو انجام دادی! همه فکر میکردن اون زنده میمونه و من میمیرم! ولی تهش چی شد؟ من به زندگیم ادامه دادم، اون دار فانی را وداع گفت! من زنده بودم، اون سرش از تنش جدا شد! پایان خاصی برای زندگیش تدارک دیدم! یه داماد، کنار عروسش، تو شب عروسیش، با سری که دیگه رو تنش نیس...! به زودی.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ زندگی رسم خویشاوندی است زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ پرسشی دارد اندازه ی عشق زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من و تو برود زندگی حس غریبی است که یک مرغ مهاجر دارد زندگی سوت قطاری است که در خواب پلی می پیچد زندگی مجذور آیینه است زندگی گل به توان ابدیت زندگی ضرب زمین در ضربان دل ماست زندگی هندسه ی ساده و یکسان نفس هاست نقل قول -نه! اشتباه نکن! من از اون و بلایی که سرم آورد نگذشتم! من، فقط، به شیوه خودم، تاوان بعضی حماقتها رو نشونش دادم! من گفتم، تو انجام دادی! همه فکر میکردن اون زنده میمونه و من میمیرم! ولی تهش چی شد؟ من به زندگیم ادامه دادم، اون دار فانی را وداع گفت! من زنده بودم، اون سرش از تنش جدا شد! پایان خاصی برای زندگیش تدارک دیدم! یه داماد، کنار عروسش، تو شب عروسیش، با سری که دیگه رو تنش نیس...! به زودی.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ نیست رنگی که بگوید با من اندکی صبر، سحر نزدیک است هر دم این بانگ برآرم از دل: وای، این شب چقدر تاریک است! خنده ای کو که به دل انگیزم؟ قطره ای کو که به دریا ریزم؟ صخره ای کو که بدان آویزم؟ مثل این است که شب نمناک است دیگران را هم غم هست به دل، غم من، لیک، غمی غمناک است نقل قول -نه! اشتباه نکن! من از اون و بلایی که سرم آورد نگذشتم! من، فقط، به شیوه خودم، تاوان بعضی حماقتها رو نشونش دادم! من گفتم، تو انجام دادی! همه فکر میکردن اون زنده میمونه و من میمیرم! ولی تهش چی شد؟ من به زندگیم ادامه دادم، اون دار فانی را وداع گفت! من زنده بودم، اون سرش از تنش جدا شد! پایان خاصی برای زندگیش تدارک دیدم! یه داماد، کنار عروسش، تو شب عروسیش، با سری که دیگه رو تنش نیس...! به زودی.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ چترها را باید بست زیر باران باید رفت فکر را خاطره را زیر باران باید برد با همه مردم شهر زیر باران باید رفت دوست را زیر باران باید برد عشق را زیر باران باید جست زیر باران باید با زن خوابید زیر باران باید بازی کرد زیر باران باید چیز نوشت حرف زد نیلوفر کاشت زندگی تر شدن پی در پی زندگی آب تنی کردن در حوضچه اکنون است رخت ها را بکنیم آب در یک قدمی است نقل قول -نه! اشتباه نکن! من از اون و بلایی که سرم آورد نگذشتم! من، فقط، به شیوه خودم، تاوان بعضی حماقتها رو نشونش دادم! من گفتم، تو انجام دادی! همه فکر میکردن اون زنده میمونه و من میمیرم! ولی تهش چی شد؟ من به زندگیم ادامه دادم، اون دار فانی را وداع گفت! من زنده بودم، اون سرش از تنش جدا شد! پایان خاصی برای زندگیش تدارک دیدم! یه داماد، کنار عروسش، تو شب عروسیش، با سری که دیگه رو تنش نیس...! به زودی.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ کنار تو تنهاتر شده ام از تو تا اوج تو، زندگی من گسترده است از من تا من تو گسترده ای با تو برخوردم به راز پرستش پیوستم از تو به راه افتادم به جلوه ی رنج رسیدم و با این همه ای شفاف و با این همه ای شگرف مرا راهی از تو به در نیست زمین باران را صدا می زند من تو را نقل قول -نه! اشتباه نکن! من از اون و بلایی که سرم آورد نگذشتم! من، فقط، به شیوه خودم، تاوان بعضی حماقتها رو نشونش دادم! من گفتم، تو انجام دادی! همه فکر میکردن اون زنده میمونه و من میمیرم! ولی تهش چی شد؟ من به زندگیم ادامه دادم، اون دار فانی را وداع گفت! من زنده بودم، اون سرش از تنش جدا شد! پایان خاصی برای زندگیش تدارک دیدم! یه داماد، کنار عروسش، تو شب عروسیش، با سری که دیگه رو تنش نیس...! به زودی.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ صدا کن مرا صدای تو خوب است صدای تو سبزینه آن گیاه عجیبی است که در انتهای صمیمیت حزن می روید نقل قول -نه! اشتباه نکن! من از اون و بلایی که سرم آورد نگذشتم! من، فقط، به شیوه خودم، تاوان بعضی حماقتها رو نشونش دادم! من گفتم، تو انجام دادی! همه فکر میکردن اون زنده میمونه و من میمیرم! ولی تهش چی شد؟ من به زندگیم ادامه دادم، اون دار فانی را وداع گفت! من زنده بودم، اون سرش از تنش جدا شد! پایان خاصی برای زندگیش تدارک دیدم! یه داماد، کنار عروسش، تو شب عروسیش، با سری که دیگه رو تنش نیس...! به زودی.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی نقل قول -نه! اشتباه نکن! من از اون و بلایی که سرم آورد نگذشتم! من، فقط، به شیوه خودم، تاوان بعضی حماقتها رو نشونش دادم! من گفتم، تو انجام دادی! همه فکر میکردن اون زنده میمونه و من میمیرم! ولی تهش چی شد؟ من به زندگیم ادامه دادم، اون دار فانی را وداع گفت! من زنده بودم، اون سرش از تنش جدا شد! پایان خاصی برای زندگیش تدارک دیدم! یه داماد، کنار عروسش، تو شب عروسیش، با سری که دیگه رو تنش نیس...! به زودی.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ من پر از نورم و شن و پر از دار و درخت پرم از راه، از پل، از رود، از موج پرم از سایه برگی در آب چه درونم تنهاست نقل قول -نه! اشتباه نکن! من از اون و بلایی که سرم آورد نگذشتم! من، فقط، به شیوه خودم، تاوان بعضی حماقتها رو نشونش دادم! من گفتم، تو انجام دادی! همه فکر میکردن اون زنده میمونه و من میمیرم! ولی تهش چی شد؟ من به زندگیم ادامه دادم، اون دار فانی را وداع گفت! من زنده بودم، اون سرش از تنش جدا شد! پایان خاصی برای زندگیش تدارک دیدم! یه داماد، کنار عروسش، تو شب عروسیش، با سری که دیگه رو تنش نیس...! به زودی.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .