ماهی ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 👀👌💗 صفحه اصلی رمان😍👋🏻: -لانهواز-میمز-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ برای ارتباط بهتر با رمان به تاپیک زیر سر بزنین😍👋🏻: -عکس-شخصیتهای-رمان-لانهوازمیمز-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ ویرایش شده 9 اسفند، ۱۴۰۰ توسط ماهی 4 1 نقل قول ژیکان( تکمیل شده- اجتماعی) پهژاره( درحال تایپ-تراژدی) دبران( درحال تایپ-جنایی) دامیده(درحال تایپ-مشترک-اجتماعی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Reyhan ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ درود گلم! اسم رمانت جالبه. خلاصت کوتاهه و میتونه بهتر بشه. مقدمهت اگر بهش احساس اضافه کنی جذاب میشه و بین مقدمه و خلاصت هماهنگی به وجود میاد. شروعت در یک کلام عالی بود! همیشه بدرخش جانم!💙✨ @Gh.a17 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ 25 دقیقه قبل، Reyhan گفته است: درود گلم! اسم رمانت جالبه. خلاصت کوتاهه و میتونه بهتر بشه. مقدمهت اگر بهش احساس اضافه کنی جذاب میشه و بین مقدمه و خلاصت هماهنگی به وجود میاد. شروعت در یک کلام عالی بود! همیشه بدرخش جانم!💙✨ @Gh.a17 ممنون از نظرت گلم😍👐🧡 اره مقدمه رو باید تغییر بدم هنوز متن مناسبی ندیدم! 2 نقل قول ژیکان( تکمیل شده- اجتماعی) پهژاره( درحال تایپ-تراژدی) دبران( درحال تایپ-جنایی) دامیده(درحال تایپ-مشترک-اجتماعی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Neda ارسال شده در 15 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۶ در 08:35، میم.ز گفته است: مقدمه: تو زبان کُردی به پرنده ای که آشیانه شو گم کرده باشه میگن "لانه واز"، چون اون پرنده خیلی آواره و بی نام و نشونه و حس و حال غریبی داره . من تمام مدتى که از تو دور بودم " لانه واز " ترین بودم! خلاصه: حیدر، صاحب شرکت بزرگ تولید قطعات کامپیوتر بوده که طی اتفاقی شرکتش نابود میشه، بعد از چند سال مقصر اون ماجرا رو پیدا میکنه و به قصد نابودیش قدم بر میداره. توی این مسیر از یه نفر کمک میگیره که در نهایت همهچی به ضرر یک نفر تموم میشه! https://forum.98ia2.ir/topic/3263-لانهواز-میمز-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ سلام عزیزم رمانت و خوندم ، موضوع جذابی داره و اسم متفاوت! آغاز خلاصه ی رمانت با اسم شخصیت رمان شده ،این یکم کلیشه ای شده ،اگر بتونی خلاصه رو کمی تغییر بدی بهتره مقدمه آن خیلی زیبا بود و متفاوت علائم نگارشی و رعایت کرده بودید و فضاسازی و شخصیت پردازی خوبی داشتید قلمتون مانا 🕊️🍃 @Gh.a17 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 15 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۴۰۰ ممنون از نظرت گلم😍💚و ممنون از وقتی که گذاشتی، خلاصه رو باید فکر اساسی براش بکنم، خیلی تغییرش دادم و چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه راجبش 😂😑 2 نقل قول ژیکان( تکمیل شده- اجتماعی) پهژاره( درحال تایپ-تراژدی) دبران( درحال تایپ-جنایی) دامیده(درحال تایپ-مشترک-اجتماعی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Night shadow ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ هلو عزیزکم. جبران نایت: * خلاصه: حیدر، صاحب شرکت بزرگ تولید قطعات کامپیوتر بوده که طی اتفاقی شرکتش نابود میشه، بعد از چند سال مقصر اون ماجرا رو پیدا میکنه و به قصد نابودیش قدم بر میداره. توی این مسیر همه چیز به ضرر یک نفر تموم میشه! خلاصتون بهتر هم میتونست باشه، خلاصه چکیده ای از کل رمانه، مختصر نویسی ای که باعث میشه خواننده رو جذب خوندن رمان کنی، باید طوری باشه که اوج اول رو بگه و بعد خواننده رو به سمت خودش بکشه، متاسفانه خلاصتون اینطوری نبود. از بین ۱ تا ۱۰ میتونم ۴ بدم بهش، احتیاج داره که بیشتر روش فکر کنین و درستش کنین. *** مقدمه: این بار حصارِ کلمات را میشکنم و دلم را به قاصدکهایِ آواره میسپارم برای از تو گفتن نیازی به کلام نیست از تو که بگویم اشکی بی بهانه از آسمان چشمهایم میبارد واژهها در رگِ سخنم میجوشد و جملات در نوکِ قلم به رقص در میآیند و مینگارد، مینویسد از غم و از دل تنگیها و این که هنوز دوستت دارم ...! - عباس معروفی مقدمه تون هم خوب بود ولی بهتر میشد اگه خودتون خلاقانه اون رو به تحریر در می آوردید، عالی بود موفق باشید. *** ژانر: عاشقانه، اجتماعی، پلیسی، تراژدی، معمایی در مورد ژانر ها، حس می کنم ژانر های رمانتون زیادی زیاده، یک یا دو یا سه ژانر واحد که کلیت رمان رو تشکیل میده رو انتخاب کنید و مابقی رو حذف، هر رمانی تمام ژانر ها رو در خودش جای داده منتهی نویسنده با دیدن کلیت رمان و سبک ژانر اصلی ترین رو انتخاب میکنه و به نگارش در میاره. موفق باشید بوس بای. 3 نقل قول رمانها: رافلزیا سیگنال پنج لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 28 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۴۰۰ 14 ساعت قبل، Night Shadow گفته است: هلو عزیزکم. جبران نایت: * خلاصه: حیدر، صاحب شرکت بزرگ تولید قطعات کامپیوتر بوده که طی اتفاقی شرکتش نابود میشه، بعد از چند سال مقصر اون ماجرا رو پیدا میکنه و به قصد نابودیش قدم بر میداره. توی این مسیر همه چیز به ضرر یک نفر تموم میشه! خلاصتون بهتر هم میتونست باشه، خلاصه چکیده ای از کل رمانه، مختصر نویسی ای که باعث میشه خواننده رو جذب خوندن رمان کنی، باید طوری باشه که اوج اول رو بگه و بعد خواننده رو به سمت خودش بکشه، متاسفانه خلاصتون اینطوری نبود. از بین ۱ تا ۱۰ میتونم ۴ بدم بهش، احتیاج داره که بیشتر روش فکر کنین و درستش کنین. *** مقدمه: این بار حصارِ کلمات را میشکنم و دلم را به قاصدکهایِ آواره میسپارم برای از تو گفتن نیازی به کلام نیست از تو که بگویم اشکی بی بهانه از آسمان چشمهایم میبارد واژهها در رگِ سخنم میجوشد و جملات در نوکِ قلم به رقص در میآیند و مینگارد، مینویسد از غم و از دل تنگیها و این که هنوز دوستت دارم ...! - عباس معروفی مقدمه تون هم خوب بود ولی بهتر میشد اگه خودتون خلاقانه اون رو به تحریر در می آوردید، عالی بود موفق باشید. *** ژانر: عاشقانه، اجتماعی، پلیسی، تراژدی، معمایی در مورد ژانر ها، حس می کنم ژانر های رمانتون زیادی زیاده، یک یا دو یا سه ژانر واحد که کلیت رمان رو تشکیل میده رو انتخاب کنید و مابقی رو حذف، هر رمانی تمام ژانر ها رو در خودش جای داده منتهی نویسنده با دیدن کلیت رمان و سبک ژانر اصلی ترین رو انتخاب میکنه و به نگارش در میاره. موفق باشید بوس بای. ممنون گلم از وقتی که گذاشتی 💚برای خلاصه، اره باید تغییرش بدم اما هیچی به ذهنم نمیرسه. برای همین گذاشتم اخر دفعه درستش کنم😑😂 3 نقل قول ژیکان( تکمیل شده- اجتماعی) پهژاره( درحال تایپ-تراژدی) دبران( درحال تایپ-جنایی) دامیده(درحال تایپ-مشترک-اجتماعی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی اوپاکاروفیل ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ هلو گلگلم رمانت رو مطالعه کردم و اومدم برای نقد! خلاصت واقعا جذاب بود، خیلی جذاب! اما، پیچیدگی نداشت، نیازه یکم پیچیدگیش رو بیشتر کنی گلگلم قلمتم خیلی قشنگه ولی یکم رو توصیفاتت کار کن. موفق باشی! @Gh.a29 4 نقل قول وقتی سالیان سال انسانها جهان رو با بیرحمی نابود کردن ما مثل شیاطین کوچکی هستیم که برای پاکسازی جهان زاده شدیم. دلفین سیاه | زندگی یک قاتل سریالی و رمان دار_چین؛) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۴۰۰ ممنون از وقتی که گذاشتی💕😍 خلاصه واقعا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه:( 2 1 نقل قول ژیکان( تکمیل شده- اجتماعی) پهژاره( درحال تایپ-تراژدی) دبران( درحال تایپ-جنایی) دامیده(درحال تایپ-مشترک-اجتماعی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MO-BIN ارسال شده در 15 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۴۰۰ خب بریم از اول تا پارت دو رو نقد کنیم اسم رمان✅ تطابق داشت با این دو تا پارتی که خوندم و زیبا بود ژانر✅ درست بود خلاصه ✅ زیبا بود خوشم اومد مقدمه✅حرف حق رو میزد خیلی خوب بود اصلا یک چیز واقعی بود که خوشحال شدم توی مقدمه دیدم پارت اول در کنار اینکه مبهم بودن رو داشت زیبا بود و خوب شروع کردی✅ فضا سازی خوب بود✅ علائم نگارشیت خوب بود✅ از درد و غم هایش خوب میگی و این باعث میشه که کلا توی رمان محو بشی✅ در کل عالی بود ✅ پارت دوم جالب و زیبا بود آدم دوست داره بقیهش رو هم بخونه البته همونطور که انتظار میره ازت عالی نوشتی فضا سازی خوب بود✅ علائم نگارشی خوبه ✅ عالی ادامه بده و کاری کن توی رمان محو بشه آدم جوری که وقتی سرش رو از گوشی بلند میکنه میبینه ۲ ساعت گذشته پر قدرت ادامه بده موفق باشید 🌱 1 نقل قول هوژان فتوسنتز پولاریق راژان زندگی نباتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 15 اسفند، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، MOBINA.MN گفته است: خب بریم از اول تا پارت دو رو نقد کنیم اسم رمان✅ تطابق داشت با این دو تا پارتی که خوندم و زیبا بود ژانر✅ درست بود خلاصه ✅ زیبا بود خوشم اومد مقدمه✅حرف حق رو میزد خیلی خوب بود اصلا یک چیز واقعی بود که خوشحال شدم توی مقدمه دیدم پارت اول در کنار اینکه مبهم بودن رو داشت زیبا بود و خوب شروع کردی✅ فضا سازی خوب بود✅ علائم نگارشیت خوب بود✅ از درد و غم هایش خوب میگی و این باعث میشه که کلا توی رمان محو بشی✅ در کل عالی بود ✅ پارت دوم جالب و زیبا بود آدم دوست داره بقیهش رو هم بخونه البته همونطور که انتظار میره ازت عالی نوشتی فضا سازی خوب بود✅ علائم نگارشی خوبه ✅ عالی ادامه بده و کاری کن توی رمان محو بشه آدم جوری که وقتی سرش رو از گوشی بلند میکنه میبینه ۲ ساعت گذشته پر قدرت ادامه بده موفق باشید 🌱 مرسیییییییی عزیز دلم🥺😍 ممنون از وقتی که گذاشتی😍💗 بوس به لپت💗 نقل قول ژیکان( تکمیل شده- اجتماعی) پهژاره( درحال تایپ-تراژدی) دبران( درحال تایپ-جنایی) دامیده(درحال تایپ-مشترک-اجتماعی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 16 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۴۰۰ سلام عزیزم خوبی رمانت خیلی خوبه موضوعش و چون هنوز تازه داری میبازی دقیق نمیشه گفت، اما صد در صد عالی میشه اخرش فقط اینکه توصیفاتت خیلی کمه مثلا حس امیزیش کمه و فضاسازیش هم کمه بیشتر رو اینا کاری کنی حتما یه چیز عالی میشه😍 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 16 اسفند، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۴۰۰ 34 دقیقه قبل، ᴀꜱʜᴇɢʜɪ گفته است: سلام عزیزم خوبی رمانت خیلی خوبه موضوعش و چون هنوز تازه داری میبازی دقیق نمیشه گفت، اما صد در صد عالی میشه اخرش فقط اینکه توصیفاتت خیلی کمه مثلا حس امیزیش کمه و فضاسازیش هم کمه بیشتر رو اینا کاری کنی حتما یه چیز عالی میشه😍 مرسی از وقتی که گذاشتی😍💚 نقل قول ژیکان( تکمیل شده- اجتماعی) پهژاره( درحال تایپ-تراژدی) دبران( درحال تایپ-جنایی) دامیده(درحال تایپ-مشترک-اجتماعی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .