Snowrita ارسال شده در 10 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) عنوان: حوای بی هوا نویسنده: تیانا.ط/Snowrita ژانر:عاشقانه خلاصه: دقیقا از آنجایی که کسی را برای شنیدن و درک کردن حرفهایم نیافتم نوشتم، با خودم حرف میزنم، خودم حرف هایم را میخوانم، تا آخرین نقطه آنها را در ذهنم گوش میدهم و به خاطر میسپارم. سال ها گشتم و تنها خودم را برای فهمیدن لغت هایم یافتم. دلتنگی مرا دیوانه کرده، خودم میدانم. مقدمه: من مینویسم دوستت دارم و تو همین را میخوانی، من با احساسم برایت مینویسم و تو با چشمانت چندین کلمه را درکنار هم میبینی. من میگویم دلم برایت تنگ شده و تو میشنوی و میگویی من که همینجا هستم. از عشق برایت میگویم اما تو حس و حال دوست داشتن من را درک میکنی. شاید مشکل از من است که فکر میکنی من به تو وابسته هستم؛ تو نمیدانی ولی من که میدانم این وابستگی به تو نیست، بلکه من به عاشق تو بودن دلبسته شدم. سخن نویسنده: از زمانی که بچه بودم به نوشتن علاقه داشتم، هفت ساله بودم که اولین داستان زندگیم را برای پدر و مادرم نوشتم. نه سالم بود که شروع کردم به رمان خواندن و دوازده سالم بود که شروع کردم به نوشتن دو سال طول کشید و چندین دفتر را از نوشته هایم به پایان رساندم، اما شبی همه آنها را دور انداختم و از همه چیز و همه خوبه فاصله گرفتم. امسال و سال های بعدی فرق دارد، من از نوشتن دیگر عقب نمیمانم. صفحه اصلی دلنوشته ویرایش شده 20 مرداد، ۱۴۰۰ توسط Snowrita 14 نقل قول ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hani_night ارسال شده در 12 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۴۰۰ هر سه پارتش رو خوندم پارت آخر که گفتی نمیخوام حتی تو خواب از آغوشت جدا شم واسم خیلی سوزناک بود :) من اشکالی توش ندیدم، موفق باشی💛 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 12 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۴۰۰ 7 دقیقه قبل، Hani_night گفته است: هر سه پارتش رو خوندم پارت آخر که گفتی نمیخوام حتی تو خواب از آغوشت جدا شم واسم خیلی سوزناک بود 🙂 من اشکالی توش ندیدم، موفق باشی💛 مرسی بابت نظرت عشقم💋💋💋:)" 2 نقل قول ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ha,ni ارسال شده در 14 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۴۰۰ سلام گل گلی:) دلنوشتت خوب بود اما خیلی باید احتیاط کنی چون ممکنه خود به خود تبدیل به کلیشه نویسی بشه در مورد عشق مینوشتی در مورد عشق خیلی نوشته شده و اگر میخای واقعا دلنوشته بی نقصی بشه باید از عشق به یه چشم دیگه نگاه کنی توصیف، و دایره لغاتت خیلی کم بود جانا روی اینا بیشتر کار کن^° موفق باشی♥ @Snowrita 1 2 نقل قول داستانها: احلام دلستان🌙 [ روایت رویای به حقیقت پیوسته و دلداری که در خواب دلبری میکند!] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 14 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، hany.rS گفته است: سلام گل گلی:) دلنوشتت خوب بود اما خیلی باید احتیاط کنی چون ممکنه خود به خود تبدیل به کلیشه نویسی بشه در مورد عشق مینوشتی در مورد عشق خیلی نوشته شده و اگر میخای واقعا دلنوشته بی نقصی بشه باید از عشق به یه چشم دیگه نگاه کنی توصیف، و دایره لغاتت خیلی کم بود جانا روی اینا بیشتر کار کن^° موفق باشی♥ @Snowrita بابت وقتی که گزاشتی و خوندی خیلی ممنونم گلم💋 ولی من نمیخام چیزی که مینویسم رو خیلی بپیچونم یا خیلی از چیزای خاصی مثل مبالغه توی عشق یا تشبیه هایی که واقعیت ندارن استفاده کنم چون این فقط دلنوشته هست و ازونجا که کسایی رو که دلنوشته میخونن یا چنلشو دارن میشناسم؛میدونم همیشه دلنوشته هایی طرفدار بیشتری داره که ساده تر و بدون پیچیدگی منظور رو رسونده باشه. کلا سبک نوشتن من توی این مجموعه از دلنوشته هام اینطوریه و خودم خواستم اینطوری باشن، اگه یه مجموعه دیگه بنویسم حتما همین کاری که تو میگی رو روی همون مجموعه انجام میدم❤💋 اگه میخای توهم لینک رمان یا دلنوشتت رو توی خصوصیم بزار حتما سر فرصت میخونم و نقد میکنم 🤍 3 نقل قول ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ha,ni ارسال شده در 14 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) ۱ ساعت قبل، Snowrita گفته است: بابت وقتی که گزاشتی و خوندی خیلی ممنونم گلم💋 ولی من نمیخام چیزی که مینویسم رو خیلی بپیچونم یا خیلی از چیزای خاصی مثل مبالغه توی عشق یا تشبیه هایی که واقعیت ندارن استفاده کنم چون این فقط دلنوشته هست و ازونجا که کسایی رو که دلنوشته میخونن یا چنلشو دارن میشناسم؛میدونم همیشه دلنوشته هایی طرفدار بیشتری داره که ساده تر و بدون پیچیدگی منظور رو رسونده باشه. کلا سبک نوشتن من توی این مجموعه از دلنوشته هام اینطوریه و خودم خواستم اینطوری باشن، اگه یه مجموعه دیگه بنویسم حتما همین کاری که تو میگی رو روی همون مجموعه انجام میدم❤💋 اگه میخای توهم لینک رمان یا دلنوشتت رو توی خصوصیم بزار حتما سر فرصت میخونم و نقد میکنم 🤍 فکر نمیکنم دلنوشته سبک داشته باشه! توصیفات و زیبا نویسی هر چیزی رو بهتر میکنه و همونطور که در رمان جز عنصرهای اصلیه در دلنوشته هم هست استفاده نکردن از موارد ک ذکر کردم فقط دلنوشته شما رو ساده و پیش پا افتاده میکنه جوری که خواننده نتونه احساساتی ک شما بخرج دادین رو درک کنه بانو هر چی ک عرض شد تجربه بنده توی یه سالیه ک در انجمن هستم کسایی ک شما ازشون الگو میگیرین فکر نمیکنم بر روی اصول و قواعد بنویسن در این مورد هم میتونین از مدیر انتقال بپرسین؛ با توجه به چالش های داستان و دلنوشته ک در انجمن برگزار میشه ایشون میتونن بگن دلنوشته بینقص چه خصوصیاتی داره باز هم هر جور مایل هستید. ویرایش شده 14 مرداد، ۱۴۰۰ توسط hany.rS 1 نقل قول داستانها: احلام دلستان🌙 [ روایت رویای به حقیقت پیوسته و دلداری که در خواب دلبری میکند!] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 14 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۴۰۰ 58 دقیقه قبل، 𝒉𝒂𝒏 گفته است: فکر نمیکنم دلنوشته سبک داشته باشه! توصیفات و زیبا نویسی هر چیزی رو بهتر میکنه و همونطور که در رمان جز عنصرهای اصلیه در دلنوشته هم هست استفاده نکردن از موارد ک ذکر کردم فقط دلنوشته شما رو ساده و پیش پا افتاده میکنه جوری که خواننده نتونه احساساتی ک شما بخرج دادین رو درک کنه بانو هر چی ک عرض شد تجربه بنده توی یه سالیه ک در انجمن هستم کسایی ک شما ازشون الگو میگیرین فکر نمیکنم بر روی اصول و قواعد بنویسن در این مورد هم میتونین از مدیر انتقال بپرسین؛ با توجه به چالش های داستان و دلنوشته ک در انجمن برگزار میشه ایشون میتونن بگن دلنوشته بینقص چه خصوصیاتی داره باز هم هر جور مایل هستید. پیدونم گلم دلنوشته سبک نداره خودم این سبک نوشتن رو استفاده کردم که انگاری زیادم خوب نیست، سعی میکنم از نظرت استفاده کنم و بهترش کنم🙂 مرسی عزیزم 3 نقل قول ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ سلام دلبرک، امیدوارم حال دلت خوب باشه. خوب من من اول از همه بگم، که دلنوشته، اسمش روش و این ما نیستیم که دلنوشته رو مینویسیم بلکه دلمون. دل بعضی ها عاشق و بعضی دیگه احساسشون، دلنوشته ات بسیار زیباست و به نظرم با رد کردن پله های کوچیک و بزرگ میتونی از پس نوشتن بر بیای، همه ما یه نویسنده تو وجودمون که بعضی ها فعال تر و بعضی به مرور فعال میشه و بعضی دیگه هیچ وقت فعال نمیشه. ولی خوب تو از طرز بیان و احساساتت پیداست که میتونی ادامه بدی و یه نویسنده خوب بشی، همه نویسنده ها یه روزی از صفر شروع کردن و به صد رسیدن و من امیدوارم روزی تو رو بالا- بالا ها ببینم عزیزکم. قلمت مانا، موفق باشی:) زیر پارت های خوشگلت تگم کن عزیزم🥰😘😉 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، 15Bita گفته است: سلام دلبرک، امیدوارم حال دلت خوب باشه. خوب من من اول از همه بگم، که دلنوشته، اسمش روش و این ما نیستیم که دلنوشته رو مینویسیم بلکه دلمون. دل بعضی ها عاشق و بعضی دیگه احساسشون، دلنوشته ات بسیار زیباست و به نظرم با رد کردن پله های کوچیک و بزرگ میتونی از پس نوشتن بر بیای، همه ما یه نویسنده تو وجودمون که بعضی ها فعال تر و بعضی به مرور فعال میشه و بعضی دیگه هیچ وقت فعال نمیشه. ولی خوب تو از طرز بیان و احساساتت پیداست که میتونی ادامه بدی و یه نویسنده خوب بشی، همه نویسنده ها یه روزی از صفر شروع کردن و به صد رسیدن و من امیدوارم روزی تو رو بالا- بالا ها ببینم عزیزکم. قلمت مانا، موفق باشی:) زیر پارت های خوشگلت تگم کن عزیزم🥰😘😉 مرسی فداتشم کلی حالمو خوب کردی و امیدوارم کردی 🙂 مرسی عزیزدلم حتما تگت میکنم چی ازین بهتر 2 1 نقل قول ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ هم اکنون، Snowrita گفته است: مرسی فداتشم کلی حالمو خوب کردی و امیدوارم کردی 🙂 مرسی عزیزدلم حتما تگت میکنم چی ازین بهتر جدی- جدی؟! امیدوارم همیشه خوش باشی. دیگه هم از این استیکر استفاده نکن، احساس میکنم دارم با ربات حرف میزنم دختر😂 این همه استیکر خوشگل داریم💖❤💞♥️😋😉😘😂🥰😍😜😅🤩😄🤪😃😊 باز هم بگم؟! بوس بهت💖 بهتر، تر، تر بشی خوشگل خودم😻 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ هم اکنون، 15Bita گفته است: جدی- جدی؟! امیدوارم همیشه خوش باشی. دیگه هم از این استیکر استفاده نکن، احساس میکنم دارم با ربات حرف میزنم دختر😂 این همه استیکر خوشگل داریم💖❤💞♥️😋😉😘😂🥰😍😜😅🤩😄🤪😃😊 باز هم بگم؟! بوس بهت💖 بهتر، تر، تر بشی خوشگل خودم😻 ببخشید از لحاظ روحی اصلا اوکی نیستم، ولی چشم 😂💋💋 مرسی عشقم 2 1 نقل قول ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
شکارچی ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ درود نویسنده توانمند.. دلنوشته قشنگی بود و از خوندنش لذت بردم.. مورد اول اینکه یک دلنوشته نمیتونه همزمان هم مقدمه داشته باشه و خلاصه.. ترجیحا مقدمه برای یک دلنوشته همون کار خلاصه رو میکنه.. عنوان مفهوم تراژدی آمیخته داخلش خودش رو به خوبی نمایش گذاشته اما اینکه از ژانر عاشقانه دور شده میتونه یک معضل باشه.. ساختمان ساده جملات در هم تنیده با وجود سادگیش ملموس بودن اما ساده نویسی خیلی زیاد هم دلنوشته رو از حالت ادبی دور میکنه و به سمت یک متن ادبیات داستانی میبره.. بیشتر از احساسات درونی بهره ببرین و ارایهها مثل تشبیه میتونن ساختمان جدید تری به جملاتتون ببخشن.. گاها از واژهای ترادف استفاده کنید. موفق باشید. 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ 6 دقیقه قبل، شکارچی گفته است: درود نویسنده توانمند.. دلنوشته قشنگی بود و از خوندنش لذت بردم.. مورد اول اینکه یک دلنوشته نمیتونه همزمان هم مقدمه داشته باشه و خلاصه.. ترجیحا مقدمه برای یک دلنوشته همون کار خلاصه رو میکنه.. عنوان مفهوم تراژدی آمیخته داخلش خودش رو به خوبی نمایش گذاشته اما اینکه از ژانر عاشقانه دور شده میتونه یک معضل باشه.. ساختمان ساده جملات در هم تنیده با وجود سادگیش ملموس بودن اما ساده نویسی خیلی زیاد هم دلنوشته رو از حالت ادبی دور میکنه و به سمت یک متن ادبیات داستانی میبره.. بیشتر از احساسات درونی بهره ببرین و ارایهها مثل تشبیه میتونن ساختمان جدید تری به جملاتتون ببخشن.. گاها از واژهای ترادف استفاده کنید. موفق باشید. بابت نظرتون خیلی ممنون🤍 3 نقل قول ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
شکارچی ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ هم اکنون، Snowrita گفته است: بابت نظرتون خیلی ممنون🤍 نقد بود، خواهش میکنم. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ 8 ساعت قبل، شکارچی گفته است: نقد بود، خواهش میکنم. بهتون نمیاد کاربر جدید باشین، البته به حرفاتون درسته؟ 3 نقل قول ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ به شخصه زیاد با داشتن صفحه نقد، برای دلنوشته موافق نیستم. میپرسی چرا؟ چون فکر میکنم "دلنوشته"های هر فرد، مختص دل اون ادم هستن. نه میشه روش برچسب "بد" چسبوند، نه "خوب". فکر میکنم خاصیت خالص یه دلنوشته اینه که خواننده رو درگیر خودش بکنه. جوری که شما ده بار از اول متن رو بخونی و هربار پیش خودت بگی: "این چرا انقدر مَنه.." و بازم بخوای دوباره بخونی و بیشتر بری تو بحرش. این کاریِ که یه متنِ دلنوشته، اکثرا با آدما میکنه. بهشخصه فکر میکنم، تنها چیزیه که نه قائده میخواد، نه قانون! کافیه قلمت و بگیری دستت و هرچی اومد تو ذهنت، هرچی دلت بهت گفت و بنویسی. منتهی با همهی این حرفا، بازم هستن کسایی که برای اینکه نوشتهشون در نظر دیگران خوب و قوی جلوه کنه، دست میبرن سمت دروغ و نوشتن دروغ. احساساتی که حتی خودشون یبارم تجربهش نکردن! مثلا کسی که تاحالا خیانت رو تجربه نکرده، میاد انچنان با سوز از خیانت مینویسه که انگار ده بار تجربه احساسی ناموفق داشته و این، بنظرم بدترین کاریه که یه نویسنده میتونه با دل خودش بکنه. دلنوشتههات؛ اونایی که خوندم، خیلی "این چقد منه.." بودن. به نوشتن ادامه بده، قشنگترین^^ موفق باشی. @Snowrita پانوشت: حالا همین، نقد بود یا دلنوشته!؟ 😐 3 نقل قول رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ 27 دقیقه قبل، نوازش گفته است: به شخصه زیاد با داشتن صفحه نقد، برای دلنوشته موافق نیستم. میپرسی چرا؟ چون فکر میکنم "دلنوشته"های هر فرد، مختص دل اون ادم هستن. نه میشه روش برچسب "بد" چسبوند، نه "خوب". فکر میکنم خاصیت خالص یه دلنوشته اینه که خواننده رو درگیر خودش بکنه. جوری که شما ده بار از اول متن رو بخونی و هربار پیش خودت بگی: "این چرا انقدر مَنه.." و بازم بخوای دوباره بخونی و بیشتر بری تو بحرش. این کاریِ که یه متنِ دلنوشته، اکثرا با آدما میکنه. بهشخصه فکر میکنم، تنها چیزیه که نه قائده میخواد، نه قانون! کافیه قلمت و بگیری دستت و هرچی اومد تو ذهنت، هرچی دلت بهت گفت و بنویسی. منتهی با همهی این حرفا، بازم هستن کسایی که برای اینکه نوشتهشون در نظر دیگران خوب و قوی جلوه کنه، دست میبرن سمت دروغ و نوشتن دروغ. احساساتی که حتی خودشون یبارم تجربهش نکردن! مثلا کسی که تاحالا خیانت رو تجربه نکرده، میاد انچنان با سوز از خیانت مینویسه که انگار ده بار تجربه احساسی ناموفق داشته و این، بنظرم بدترین کاریه که یه نویسنده میتونه با دل خودش بکنه. دلنوشتههات؛ اونایی که خوندم، خیلی "این چقد منه.." بودن. به نوشتن ادامه بده، قشنگترین^^ موفق باشی. @Snowrita پانوشت: حالا همین، نقد بود یا دلنوشته!؟ 😐 نوازش انقد حق میگی واقعا نمیدونم چی بگم، حرفات همش درسته. اینی ک گفتی نه نقد بود ن دلنوشته؛ نظرت بود ک واقعا عالی بود. منم باهات هم نظر شدم :>♡♡♡♡ مرسی که میخونی عزیزدلم:))💋❤ 3 1 نقل قول ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، Snowrita گفته است: نوازش انقد حق میگی واقعا نمیدونم چی بگم، حرفات همش درسته. اینی ک گفتی نه نقد بود ن دلنوشته؛ نظرت بود ک واقعا عالی بود. منم باهات هم نظر شدم :>♡♡♡♡ مرسی که میخونی عزیزدلم:))💋❤ فدآی تو؛ گیانمی گیآن. 2 نقل قول رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ هم اکنون، نوازش گفته است: فدآی تو؛ گیانمی گیآن. 💋💋 3 نقل قول ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه محمدپور ارسال شده در 17 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۴۰۰ @Snowrita سلام عزیزم💜🌱 دلنوشته تو این موقع صبح چشمم افتاد....گفتم ولش کن کی حوصله داره بخونتش...باشه برای بعد..اونم برای اینکه اسمش جذبم کرده بود...ناخواداگاه نگام به اولین جمله ت افتاد و پیشمون شدم...چشمامو باز تر کردم و شروع به خوندن کردنم و یه غم سنگینی روی دلم نشست...حسی که از متنت گرفتم قابل وصف نیست....لازم دونستم بابت حسم و احساسم و متن فوق العاده که اول صبحی روزمو شروع کرد تشکر کنم🤍 جانا قلمت بسیار دلنشین و دلارام بود.... باارزوی بهترین ها و برترین ها برای دختر عاشق😊💙 جوهره ی قلمت مانا 🌛🥀 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 17 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۴۰۰ 10 ساعت قبل، فاطمه محمدپور گفته است: @Snowrita سلام عزیزم💜🌱 دلنوشته تو این موقع صبح چشمم افتاد....گفتم ولش کن کی حوصله داره بخونتش...باشه برای بعد..اونم برای اینکه اسمش جذبم کرده بود...ناخواداگاه نگام به اولین جمله ت افتاد و پیشمون شدم...چشمامو باز تر کردم و شروع به خوندن کردنم و یه غم سنگینی روی دلم نشست...حسی که از متنت گرفتم قابل وصف نیست....لازم دونستم بابت حسم و احساسم و متن فوق العاده که اول صبحی روزمو شروع کرد تشکر کنم🤍 جانا قلمت بسیار دلنشین و دلارام بود.... باارزوی بهترین ها و برترین ها برای دختر عاشق😊💙 جوهره ی قلمت مانا 🌛🥀 فداتشمممم منننن😍😍😍😍 چقدددد حس خوبی از حرفات گرفتممممم واقعا ممنونم که وقت گزاشتی و خوندی خیلی خوشحالم کردی 😘💋💋💋 2 1 نقل قول ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
شکارچی ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ در 8/6/2021 در 11:19 AM، Snowrita گفته است: بهتون نمیاد کاربر جدید باشین، البته به حرفاتون درسته؟ درسته، از ارایهها بیشتر در دلنوشتون استفاده کنین. موفق باشین 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ 5 دقیقه قبل، شکارچی گفته است: درسته، از ارایهها بیشتر در دلنوشتون استفاده کنین. موفق باشین چشم، مرسی بابت نقدتون♡" 3 نقل قول ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fardis ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ میگن تر از تکرار جمله ها به صورت زیاد پرهیز کنین که نوشتتون زیباییش رو از دست نده، ولی تو این قانون رو نقض کردی چون آنقدر قشنگ استفادشون کردی که آدم مگه میتونه کسل هم بشه؟ خیلیییی زیبا بود خیلیییی😍🥰 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ 35 دقیقه قبل، Fardis گفته است: میگن تر از تکرار جمله ها به صورت زیاد پرهیز کنین که نوشتتون زیباییش رو از دست نده، ولی تو این قانون رو نقض کردی چون آنقدر قشنگ استفادشون کردی که آدم مگه میتونه کسل هم بشه؟ خیلیییی زیبا بود خیلیییی😍🥰 چطور میتونی انقد انرژی مثبت بدی دختر🥺💋💋💋💋 فداتشم خیلی خوشحالم که دلنوشتمو دوس داری :))))) 3 نقل قول ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .