ویراستار nina4011☆ویژه☆ ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) شیرینی نخودچی شاید واقعا کمتر کسیو بتونید پیدا کنید که شیرینی نخودچی دوست نداشته باشه؛ شیرینی نخودچی رو هم میتونید ساده و هم با طعم شکلاتی درست کنید. یکی از لذت بخش ترین ویژگیهای شیرینی نخودچی، بافت نرم و آب شدنش توی دهانه! اگر میخواین شیرینی هاتون به این خوبی باشن، از آرد نخودچی خونگی استفاده کنید. مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی رو در جدول زیر میبینید. آرد نخودچی ۳۷۵ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم روغن صاف قنادی ۱۵۰ گرم پودر هل ۱ قاشق چایخوری کاکائو یا پودر پسته یا کنجد یا خرفه (برای تزئین) به مقدار لازم ابتدا نخودچی را آرد کنید. روغن و پودر قند الکشده و هل سبز را با همزن میزنمی تا کاملا پوک، سفید رنگ و سبک بشود. آرد نخودچی را به مواد اضافه کنید. آرد نخودچی را قاشق قاشق اضافه کنید. خمیر منسجم شده را یک ساعت در یخچال قرار دهید. خمیر را در داخل نایلون قرار دهید و با وردنه صاف کنید. با قالب شیرینی نخودچی شیرینی را برش دهید. آموزش قدم به قدم تهیه شیرینی نخودچی رو با کلیک روی لینک مربوطه ببینید. ( یه موضوعی که شاید با دیدن عکس زیر جلب توجه کنه، تزیینات شکلاتی روی شیرینی هاست! این مرحله کاملا اختیاریه و اگر دوست نداشتین، میتونین مثل شیرینی نخودچی های داخل سینی از کنجد و خلال پسته برای تزیین استفاده کنید.) ویرایش شده 6 آذر، ۱۴۰۰ توسط nina4011 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده