sodi ارسال شده در ژانویه 6 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 6 (ویرایش شده) اسم داستان:چشمانم برای تو نویسنده : سودابه دلاوری @morganit ویرایش شده در ژانویه 7 توسط sodi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در ژانویه 6 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 6 ۱ ساعت قبل، sodi گفته است: اسم رمان:چشمانم برای تو نویسنده : سودابه دلاوری @morganit عزیزم رمانه یا داستان؟ لینک رو ارسال کن. عکسای پیشنهادی هم ارسال کن گلم، حتما سه در چهار باشه و با کیفیت، ممنوعه هم نباشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sodi ارسال شده در ژانویه 7 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 7 باشه گلم داستانه متوجه نشدم و اشتباه نوشتم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sodi ارسال شده در ژانویه 7 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 7 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sodi ارسال شده در ژانویه 7 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 7 ببخشید بی زحمت میشه بگین چه جوری عکس ارسال کنم؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در ژانویه 7 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 7 5 دقیقه قبل، sodi گفته است: ببخشید بی زحمت میشه بگین چه جوری عکس ارسال کنم؟ عزیزم تو گوگل وارد سایت imgurl شو اونجا اپلود کن، اپلود که شد لینک رو کپی کن اینجا بذار و بفرس. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sodi ارسال شده در ژانویه 7 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 7 9 ساعت قبل، Nasim.M گفته است: عزیزم تو گوگل وارد سایت imgurl شو اونجا اپلود کن، اپلود که شد لینک رو کپی کن اینجا بذار و بفرس. چشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sodi ارسال شده در ژانویه 7 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 7 (ویرایش شده) ویرایش شده در ژانویه 7 توسط sodi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در ژانویه 7 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 7 7 دقیقه قبل، sodi گفته است: عزیزم این عکس تایید نیست. نباید مربع باشه، گفتم که سه در چهار و با کیفیت این عکس اصلا کیفیت نداره و دختر هم تایید نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sodi ارسال شده در ژانویه 7 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 7 1 دقیقه قبل، Nasim.M گفته است: عزیزم این عکس تایید نیست. نباید مربع باشه، گفتم که سه در چهار و با کیفیت این عکس اصلا کیفیت نداره و دختر هم تایید نیست. باشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.