کاربر منتخب Otayehs ارسال شده در 10 مرداد، ۱۴۰۰ کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۴۰۰ 《به نام او که قلبش را آفرید》 نام رمان: تشنج نام نویسنده: عطیه حسینی ژانر: تراژدی_ معمایی_ اجتماعی زمان پارتگذاری: نامعلوم خلاصه: زنی محکوم به سنگسار میشود. همان زمانی که قلبش چون ماهیِ از آب پریده در سینهاش جست و خیز میکند، همان زمانی که گلویش از خوف خشکیده است و نفسش برای دخول و خروج تضرع میکند، به سمت گودال کشیده میشود. دخترانش، شاهد آخرین آبی اند که او نوش میکند؛ پسرش، آن والهی سینه سوخته، کلوخ و سنگ در دست میگیرد تا نفسبُر مادرش شود و همسرش، شاید او بیش از حد متحمل زجر شده که رحم را به بیرحمی میفروشد و فوارهی خشم از چشمانش زبانه میکشد! سرگذشت چگونه گذشت که جوهر قلم زندگی زن، در این نقطه از صفحه خشکید؟ جوهر هفت رنگ دفترچهی حیات سایرین، قرار است چه چیزی را بِنِگارد و چگونه بینم شود؟ تشنج 3 نقل قول تشنج🌻 پروانهزا🦋 استوانههای تمامنما🌌 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mrymwx ارسال شده در 17 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۴۰۰ وای دلم واسه دو تا قلم تنگ شده بود که هر دوشون رو پیدا کردم ^-^ قلم تشنجت و یه بار نقد کردم، ولی حالا بیشتر که پارت گذاشتی دوباره نقدش میکنم. تو همین تاپیک 💜 خب ایشالا موفق باشی. 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Otayehs ارسال شده در 20 مرداد، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۴۰۰ در 8/8/2021 در 9:10 PM، Mrymwx گفته است: وای دلم واسه دو تا قلم تنگ شده بود که هر دوشون رو پیدا کردم ^-^ قلم تشنجت و یه بار نقد کردم، ولی حالا بیشتر که پارت گذاشتی دوباره نقدش میکنم. تو همین تاپیک 💜 خب ایشالا موفق باشی. مرسی قشنگ آره یادم هست که چقدر مهربون بودی و صد البته از نقدت بسی استفاده کردم:))❤ 2 1 نقل قول تشنج🌻 پروانهزا🦋 استوانههای تمامنما🌌 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Masoome ارسال شده در 20 مرداد، ۱۴۰۰ کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۴۰۰ ببین کی دیگ رمان و شروع کرده^^ عطی خوش قلمِ من^^:) نمیدونی چقد ذوق کردم وقتی دوباره تاپیک تشنچ و دیدم^^ و الان رسید ب همونجایی ک من بودم و خلاصه جیییغ^^ بسی منتظر ادامشم و راستی عطییی نمایت و باز کن من بیام هیجاناتم و بعد هر پارت تخلیه کنم😂^^ قلمت سبز قشنگم^^ @Otayehs 1 1 نقل قول - اینجا، توی خشابِ هر اسلحه، پنج تا گلوله هست! اولی عشق، دومی نفرت، سومی حماقت، چهارمی جسارت، پنجمی خیانت! خشابت که خالی باشه، بینِ ما جایی نداری!🔥خشاب🔥 ☘️🐾...Coming soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Otayehs ارسال شده در 20 مرداد، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۴۰۰ 10 دقیقه قبل، مصی بانو گفته است: ببین کی دیگ رمان و شروع کرده^^ عطی خوش قلمِ من^^:) نمیدونی چقد ذوق کردم وقتی دوباره تاپیک تشنچ و دیدم^^ و الان رسید ب همونجایی ک من بودم و خلاصه جیییغ^^ بسی منتظر ادامشم و راستی عطییی نمایت و باز کن من بیام هیجاناتم و بعد هر پارت تخلیه کنم😂^^ قلمت سبز قشنگم^^ @Otayehs سلاام مصو جانم چرا همه بانو شدین؟ قبل از این پست کلی داشتم فکر میکردم تو کودوم یکی از اون گلهای منی:)) اا خوبه گفتی اصن، من اصلا نمیدونستم نمایم بستست🤦🏻♂️ تو ولی خیلی مهربون و گلی. اصلا هر وقت که میخوام تشنج بنویسم به سه نفر فکر میکنم که اولیش تویی؛ از بس که همراه من بودی قشنگ🥺🧡 الان میپرم نمایت^^ 1 1 نقل قول تشنج🌻 پروانهزا🦋 استوانههای تمامنما🌌 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
niloofar.h ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۴۰۰ سلام عزیزم قلمت واقعا قشنگه و فضاسازی و توصیف رمان هم به خوبی رعایت شده. موضوع رمان متفاوت و جالبه و من مشتاقم که ادامه رو هم بخونم🌹 موفق باشی💙 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Otayehs ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ در 8/13/2021 در 2:03 PM، niloofar.h گفته است: سلام عزیزم قلمت واقعا قشنگه و فضاسازی و توصیف رمان هم به خوبی رعایت شده. موضوع رمان متفاوت و جالبه و من مشتاقم که ادامه رو هم بخونم🌹 موفق باشی💙 سلام قشنگ کلی مرسی که داری دنبال میکنی و به من انرژی میدی🧡🔅 3 نقل قول تشنج🌻 پروانهزا🦋 استوانههای تمامنما🌌 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
niloofar.h ارسال شده در 7 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۴۰۰ سلام عطیه جان👋 رمانت واقعا قشنگه و قلمت واقعا زیبا و قوی. با هر خطی که میخونم ذهنم بیشتر درگیر میشه و بیشتر با شخصیتها ارتباط میگیرم، با اینکه به خاطر کاری که یاسر با مادرش کرده ازش عصبانیام اما دلم خیلی براش میسوزه🥺 هرچی بیشتر روند داستان پیش میره موضوع جالبتر میشه، فقط یه چیزی رمان قسمتای عاشقانه هم داره اما من توی ژانرها ندیدم🤔 خلاصه که همینطوری قوی ادامه بده 👌 رمان رو خیلی دوست دارم و مشتاقانه به خوندنش ادامه میدم💙😍 موفق باشی. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 19 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۴۰۰ عاشق مقدمت شدم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Otayehs ارسال شده در 19 شهریور، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۴۰۰ در 8/29/2021 در 12:13 AM، niloofar.h گفته است: سلام عطیه جان👋 رمانت واقعا قشنگه و قلمت واقعا زیبا و قوی. با هر خطی که میخونم ذهنم بیشتر درگیر میشه و بیشتر با شخصیتها ارتباط میگیرم، با اینکه به خاطر کاری که یاسر با مادرش کرده ازش عصبانیام اما دلم خیلی براش میسوزه🥺 هرچی بیشتر روند داستان پیش میره موضوع جالبتر میشه، فقط یه چیزی رمان قسمتای عاشقانه هم داره اما من توی ژانرها ندیدم🤔 خلاصه که همینطوری قوی ادامه بده 👌 رمان رو خیلی دوست دارم و مشتاقانه به خوندنش ادامه میدم💙😍 موفق باشی. سلام نیلوفرِ قشنگ من متاسفانه چون این تاپیک رو دنبال نمیکردم و بهش سر نزدم، نقدت رو ندیدم؛ منو خیلی ببخش🌷 مرسی بابت انرژی خوبی که دادی بهم و واقعا اینکه ادامش بدی باعث افتخارمه. و الان که دارم فکر میکنم حق با توعه و من ژانر عاشقانه رو از قلم انداختم. حتما به لطف تو اضافهاش میکنم🧡🌼 2 نقل قول تشنج🌻 پروانهزا🦋 استوانههای تمامنما🌌 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
niloofar.h ارسال شده در 21 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۴۰۰ در 9/10/2021 در 8:43 AM، Otayehs گفته است: سلام نیلوفرِ قشنگ من متاسفانه چون این تاپیک رو دنبال نمیکردم و بهش سر نزدم، نقدت رو ندیدم؛ منو خیلی ببخش🌷 مرسی بابت انرژی خوبی که دادی بهم و واقعا اینکه ادامش بدی باعث افتخارمه. و الان که دارم فکر میکنم حق با توعه و من ژانر عاشقانه رو از قلم انداختم. حتما به لطف تو اضافهاش میکنم🧡🌼 خواهش میکنم عزیزم موفق باشی💙 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
F_MAHGOL ارسال شده در 14 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۴۰۰ سلام عزیزم خسته نباشی چند پارت از رمانتو خوردم گفتم بیام نظر بدم^^ اسم رمانت کلیشهای نبود و چون یک کلمه بود توجه منو به خودش جلب کرد و خیلی خوب با موضوع همخوانی داشت.🤍 خلاصه بسی به دلم نشست و همین جور این چند پارت رو که خوندم اشکالاتی هم توش دیده نمیشد و فضا سازی، توصیف احساساتو و...خیلی خوب میتونی بگی موفق باشی خوشگلم♥️ @Otayehs @Ghazalehꨄ︎ 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Otayehs ارسال شده در 14 مهر، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۴۰۰ 11 دقیقه قبل، ساتوری گفته است: سلام عزیزم خسته نباشی چند پارت از رمانتو خوردم گفتم بیام نظر بدم^^ اسم رمانت کلیشهای نبود و چون یک کلمه بود توجه منو به خودش جلب کرد و خیلی خوب با موضوع همخوانی داشت.🤍 خلاصه بسی به دلم نشست و همین جور این چند پارت رو که خوندم اشکالاتی هم توش دیده نمیشد و فضا سازی، توصیف احساساتو و...خیلی خوب میتونی بگی موفق باشی خوشگلم♥️ @Otayehs @Ghazalehꨄ︎ خیلی خیلی مچکرم جانم؛ خوشحالم که از نظرت موردی درش نبود🧡🌼 3 1 نقل قول تشنج🌻 پروانهزا🦋 استوانههای تمامنما🌌 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Soniya-Aslan ارسال شده در 2 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۴۰۰ سلام عزیزم اومدم برای نقد رمان زیبات اسم رمانت با اینکه تک کلمه بود ولی هم جذابه و هم متناسب با سیر رمانته. خلاصه و مقدمه هم عالی بودن. شروع رمانت هم کلیشه ای نبود و توصیفاتت اونقدر خوب بودن که داشتم تو توصیفاتت غرق میشدم. منتظر پارت های بعدیتم قلمت مانا @Gh.aꨄ︎ @Otayehs 1 1 نقل قول جان ها خواهم گرفت و خون ها خواهم ریخت طوری که خون های ظالمان استخر انتقامم را پر کند هراسی نداشته باش جانان من آنها را برایت قربانی خواهم کرد تا به آرامش رسی صفحه ی رمان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ شروع عالی بسیار زیبا جدید و تمیز با توصیفات عالی بود فقط اون علامت رو کنار پارت های رمانت نذار لطفا ممنون 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Otayehs ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۲ در 09:32، Soniya-Aslan گفته است: سلام عزیزم اومدم برای نقد رمان زیبات اسم رمانت با اینکه تک کلمه بود ولی هم جذابه و هم متناسب با سیر رمانته. خلاصه و مقدمه هم عالی بودن. شروع رمانت هم کلیشه ای نبود و توصیفاتت اونقدر خوب بودن که داشتم تو توصیفاتت غرق میشدم. منتظر پارت های بعدیتم قلمت مانا @Gh.aꨄ︎ @Otayehs سلام گلِ من؛ ببخش من تاپیک نقد رو دنبال نمیکردم و نقدت رو ندیدم. خیلی خیلی مرسی بابت خوندن؛ خوشحالم که از نظرت با شروع و توصیفات خوب آغاز شده🧡🌻 8 دقیقه قبل، ملیکا ملازاده گفته است: شروع عالی بسیار زیبا جدید و تمیز با توصیفات عالی بود فقط اون علامت رو کنار پارت های رمانت نذار لطفا ممنون سلام عزیزم؛ خیلی زیااد مرسی🧡 اون علامت خیلی با اهمیت نیست؛ حین ورد و پیدیاف شدن در نظر گرفته نمیشه اصلا:)) 1 1 نقل قول تشنج🌻 پروانهزا🦋 استوانههای تمامنما🌌 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 27 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۴۰۰ 9 ساعت قبل، Otayehs گفته است: سلام گلِ من؛ ببخش من تاپیک نقد رو دنبال نمیکردم و نقدت رو ندیدم. خیلی خیلی مرسی بابت خوندن؛ خوشحالم که از نظرت با شروع و توصیفات خوب آغاز شده🧡🌻 سلام عزیزم؛ خیلی زیااد مرسی🧡 اون علامت خیلی با اهمیت نیست؛ حین ورد و پیدیاف شدن در نظر گرفته نمیشه اصلا:)) سلام عزیزم اره اما علامت ضد اسلامیه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ 😐🚶🏿♀️تنها چیزی که میشه گفت اینه که کههه کههههه کههههههه کههههههههه کههههههههههه کههههههههههههه کههههههههههههههه کههههههههههههههههه کههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههههههههههههههههههه عالیههههههه قلم ژانر مقدمه خلاصه شروع محتوا همشون عالین @Gh.aꨄ︎ 1 1 1 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Otayehs ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ 43 دقیقه قبل، ._.Fati._. گفته است: 😐🚶🏿♀️تنها چیزی که میشه گفت اینه که کههه کههههه کههههههه کههههههههه کههههههههههه کههههههههههههه کههههههههههههههه کههههههههههههههههه کههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههههههههههههههههه کههههههههههههههههههههههههههههههههههههه عالیههههههه قلم ژانر مقدمه خلاصه شروع محتوا همشون عالین @Gh.aꨄ︎ این ارسال، چقد ارسالِ هیجاداریه برای من^- یه عااالمه مرسی که انقد زحمت کشیدی و این همه《که》ی هیجانانگیز نوشته😂 مچکرم بسی زیاااد🌻🧡 1 نقل قول تشنج🌻 پروانهزا🦋 استوانههای تمامنما🌌 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ ۱ دقیقه قبل، Otayehs گفته است: این ارسال، چقد ارسالِ هیجاداریه برای من^- یه عااالمه مرسی که انقد زحمت کشیدی و این همه《که》ی هیجانانگیز نوشته😂 مچکرم بسی زیاااد🌻🧡 😐😂🗡💔خواهش میشه من واسه کرمریزی از جان مایه میزارم فدات قلمتو واقعا میدوس😐💞💥 1 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .