Roshana ارسال شده در 10 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام رمان: عبث احساس نویسنده: روشنا اسماعیل زاده کاربر انجمن نودهشتیا ژانر: تراژدی،عاشقانه،معمایی نثر: محاورهای خلاصه: طمع، نیرنگ و سادگی مخلوط شد در آبیِ بی کران زندگیش.. فکر کرد در اوج کودکی بسیار کلان هست.. به سهولت استظهار کرد! دل بست! به چه کسی؟ دل کند! از چه کسی؟ اصلا اون کی بود؟ چی بود؟ چرخهی احساسش جریانات عظیمی رو به هم ریخت و از اون دختری ساخت از جنس عبث! سخنی با خواننده: داستان عبث احساس از یک زندگی واقعی الگوبرداری شده، پس روبهرویی با یه زندگی واقعی خالی از لطف نیست! لینک رمان ویرایش شده 30 شهریور، ۱۴۰۰ توسط مدیر منتقد 5 1 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Atria ارسال شده در 13 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۴۰۰ های! 💜💫 خب من افتتاح کننده اصلی اولیه این تاپیک اعلام میکنم میخوام بنقدم. 😎🍃🍇 *اول از همه، لینک تاپیک رمانت رو در اینجا قرار بده؛ و بلعکس* ______________________________________ پست اول تاپیک: ( معرفه رمان) نام رمان: عبث احساس نویسنده: روشنا اسماعیل زاده کاربر انجمن نودهشتیا ژانر: تراژدی،عاشقانه،معمایی نثر: محاورهای خلاصه: طمع، نیرنگ و سادگی مخلوط شد در آبیِ بی کران زندگیش.. فکر کرد در اوج کودکی بسیار کلان هست.. به سهولت استظهار کرد! دل بست! به چه کسی؟ دل کند! از چه کسی؟ اصلا اون کی بود؟ چی بود؟ چرخهی احساسش جریانات عظیمی رو به هم ریخت و از اون دختری ساخت از جنس عبث! نقد و پیشنهادات این پست با توجه به ویرایش شده: (آن را در پایین میگذارم و بر اساس اون نقد میکنم) نام رمان: عبث احساس نویسنده: روشنا اسماعیل زاده کاربر انجمن نودهشتیا ژانر: تراژدی، عاشقانه، معمایی نثر: محاورهای خلاصه: طمع، نیرنگ و سادگی مخلوط شده؛ در آبیِ بی کران زندگیش، فکر کرد، در اوج کودکی بسیار کلان هست! به سهولت استظهار کرد! دل بست! به چه کسی؟ دل کند! از چه کسی؟ اصلا اون کی بود؟ چه بود؟ چرخهی احساسش جریانات عظیمی رو به هم ریخت؛ و از اون دختری ساخت از جنس عبث! نقد: اسم: احساس کلمهایست؛ که در اسم رمانها، داستانها، دلنوشتههات و... پر کاربرد! و البته این کاربر زیاد باعث کلیشهشدن این کلمه است. اما شما در کنار احساس از ترکیب عبث استفاده کردی؛ این یک دستاورد بزرگ برای توست! تو تونستی به خوبی کلیشه رو به یک اسم زیبا، جذاب و غیر تکراری تبدیل کنی. تبریک💜 ژانر و نثر: من رمان تو رو تازه شروع کردم؛ بنابراین نمیتوانم درباره این دو موضوع کامل و جامع نظر بدم. اما تا جایی که من خواندم؛ نثر انتخاب شده به خوبی رعایت شده بود. خلاصه: خلاصه زیبا و مخصری داری که جای فکر کردن داره؛ تنها دو جا در اون کلمات رعایت نشده بود؛ و اونها رو مطابق با متن ادبی خلاصه ننوشته بودی! من اون ها رو اصلاح کردم. (کلماتی که در زیر آنها خط دارد.) مقدمه:❌ تو که این همه زیبا خلاصه رو زیبا نوشتی؛ چرا مقدمه نداری خانم گل؟ بنظر من حیفه، میتونی متنی هم از نویسندگان و شاعران دیگر با ذکر نام بگذاری. (البته که خودت بهتر میدونی) ______________________________________ نقد شروع رمان: جییییییییییغ! شروع جذاب بود و فوقالعاده! اما عخشم چرا اعلائم نگارشی، فاصله خط دیالوگ رو رعایت نکرده بودی؟ به ویراستارت بگو درستش کنه! و اینکه پارتهای خیلی بلندی داری؛ با اینکه ماشالله داره اما مگه نباید بین 60 الی 70 خط باشه؟ (وی از آن دسته افرادی است؛ که برای درست بودن اندازه پارتها چندین مرتبه به خیاطی رفته💔). در آخر، کار خفنی داری؛ مثل من😎✌🏻(عررررررررررش) برات آرزوی بهترینها رو دارم واسه توی برترین💜موفق باشی جانا^^ 2 1 1 نقل قول دانلود داستان قص در قلب ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 13 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۴۰۰ 7 دقیقه قبل، -Atria- گفته است: های! 💜💫 خب من افتتاح کننده اصلی اولیه این تاپیک اعلام میکنم میخوام بنقدم. 😎🍃🍇 *اول از همه، لینک تاپیک رمانت رو در اینجا قرار بده؛ و بلعکس* ______________________________________ پست اول تاپیک: ( معرفه رمان) نام رمان: عبث احساس نویسنده: روشنا اسماعیل زاده کاربر انجمن نودهشتیا ژانر: تراژدی،عاشقانه،معمایی نثر: محاورهای خلاصه: طمع، نیرنگ و سادگی مخلوط شد در آبیِ بی کران زندگیش.. فکر کرد در اوج کودکی بسیار کلان هست.. به سهولت استظهار کرد! دل بست! به چه کسی؟ دل کند! از چه کسی؟ اصلا اون کی بود؟ چی بود؟ چرخهی احساسش جریانات عظیمی رو به هم ریخت و از اون دختری ساخت از جنس عبث! نقد و پیشنهادات این پست با توجه به ویرایش شده: (آن را در پایین میگذارم و بر اساس اون نقد میکنم) نام رمان: عبث احساس نویسنده: روشنا اسماعیل زاده کاربر انجمن نودهشتیا ژانر: تراژدی، عاشقانه، معمایی نثر: محاورهای خلاصه: طمع، نیرنگ و سادگی مخلوط شده؛ در آبیِ بی کران زندگیش، فکر کرد، در اوج کودکی بسیار کلان هست! به سهولت استظهار کرد! دل بست! به چه کسی؟ دل کند! از چه کسی؟ اصلا اون کی بود؟ چه بود؟ چرخهی احساسش جریانات عظیمی رو به هم ریخت؛ و از اون دختری ساخت از جنس عبث! نقد: اسم: احساس کلمهایست؛ که در اسم رمانها، داستانها، دلنوشتههات و... پر کاربرد! و البته این کاربر زیاد باعث کلیشهشدن این کلمه است. اما شما در کنار احساس از ترکیب عبث استفاده کردی؛ این یک دستاورد بزرگ برای توست! تو تونستی به خوبی کلیشه رو به یک اسم زیبا، جذاب و غیر تکراری تبدیل کنی. تبریک💜 ژانر و نثر: من رمان تو رو تازه شروع کردم؛ بنابراین نمیتوانم درباره این دو موضوع کامل و جامع نظر بدم. اما تا جایی که من خواندم؛ نثر انتخاب شده به خوبی رعایت شده بود. خلاصه: خلاصه زیبا و مخصری داری که جای فکر کردن داره؛ تنها دو جا در اون کلمات رعایت نشده بود؛ و اونها رو مطابق با متن ادبی خلاصه ننوشته بودی! من اون ها رو اصلاح کردم. (کلماتی که در زیر آنها خط دارد.) مقدمه:❌ تو که این همه زیبا خلاصه رو زیبا نوشتی؛ چرا مقدمه نداری خانم گل؟ بنظر من حیفه، میتونی متنی هم از نویسندگان و شاعران دیگر با ذکر نام بگذاری. (البته که خودت بهتر میدونی) ______________________________________ نقد شروع رمان: جییییییییییغ! شروع جذاب بود و فوقالعاده! اما عخشم چرا اعلائم نگارشی، فاصله خط دیالوگ رو رعایت نکرده بودی؟ به ویراستارت بگو درستش کنه! و اینکه پارتهای خیلی بلندی داری؛ با اینکه ماشالله داره اما مگه نباید بین 60 الی 70 خط باشه؟ (وی از آن دسته افرادی است؛ که برای درست بودن اندازه پارتها چندین مرتبه به خیاطی رفته💔). در آخر، کار خفنی داری؛ مثل من😎✌🏻(عررررررررررش) برات آرزوی بهترینها رو دارم واسه توی برترین💜موفق باشی جانا^^ خیلی ممنونم بابت نقدت عسلم💖 بهونه تراشی نمیکنم چون پارت هام اکثرا برای اوایل اومدنم هستن و بدون ویرایش! ایراداتی که گفتی کاملا درسته، خسته نباشی همچنین خوشگلم💋 3 1 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Atria ارسال شده در 13 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، Roshana گفته است: خیلی ممنونم بابت نقدت عسلم💖 بهونه تراشی نمیکنم چون پارت هام اکثرا برای اوایل اومدنم هستن و بدون ویرایش! ایراداتی که گفتی کاملا درسته، خسته نباشی همچنین خوشگلم💋 خواهش میشه🦄💜 اشکالی نداره که، آخر بار ویراستاری کامل میشه! هر چند ایرادی به وضوح نداشت اما خواهش میشه💜 2 1 1 نقل قول دانلود داستان قص در قلب ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ راستش عزیزم تاپیکت اذیت داره بهم ریخته مقدمه رو هم ندیدم 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ 7 دقیقه قبل، ملیکا ملازاده گفته است: راستش عزیزم تاپیکت اذیت داره بهم ریخته مقدمه رو هم ندیدم متوجه نشدم گلم؛ مقدمه رو کامل نکردم که بزارم 4 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Akva ارسال شده در 21 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۴۰۰ سلام گلی رمانت عالیه😍 تقریبا تا وسطاش خوندم. البته قبل از پاک شدن انجمن هم رمانت رو خونده بودم و فکر کنم یکم ویرایشش کردی برا همین همه رو از اول خوندم😁 به نظرم بهتر از بار اولی شده که خوندمش😍 فقط خیلی از سادگی این دختر حرصم میگیره که به هیچ کدوم از نشانه هایی که سر راهش قرار میگیرن توجه نمیکنه😑 بعضی موقع ها دوس دارم خفش کنم😶 گلم رمانت خیلی خوبه فقط لطفا عکس شخصیت ها رو هم بزار. فکنم قبل از پاک شدن انجمن عکسشونو گذاشته بودی نه؟ 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 21 شهریور، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۴۰۰ 14 دقیقه قبل، Akva گفته است: سلام گلی رمانت عالیه😍 تقریبا تا وسطاش خوندم. البته قبل از پاک شدن انجمن هم رمانت رو خونده بودم و فکر کنم یکم ویرایشش کردی برا همین همه رو از اول خوندم😁 به نظرم بهتر از بار اولی شده که خوندمش😍 فقط خیلی از سادگی این دختر حرصم میگیره که به هیچ کدوم از نشانه هایی که سر راهش قرار میگیرن توجه نمیکنه😑 بعضی موقع ها دوس دارم خفش کنم😶 گلم رمانت خیلی خوبه فقط لطفا عکس شخصیت ها رو هم بزار. فکنم قبل از پاک شدن انجمن عکسشونو گذاشته بودی نه؟ سلام قشنگم ممنونم بابت انرژی دهیه زیادت💝 اره یکم ویرایش زدم خوشحالم که خوب بوده🖇 چشم امشب تاپیکش رو میزنم💎 3 1 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 29 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۴۰۰ پست اول خیلی طولانی عزیزم قلمت هم پر کردی چشم رو اذیت می کنه درستش کنی صحنه رمانت هم به قشنگی قلمت می شه 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 1 مهر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۴۰۰ در 9/20/2021 در 12:23 PM، ملیکا ملازاده گفته است: پست اول خیلی طولانی عزیزم قلمت هم پر کردی چشم رو اذیت می کنه درستش کنی صحنه رمانت هم به قشنگی قلمت می شه سلامگلی، باشه درستش میکنم ممنون🙂🧡 2 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .