رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا
  • ثبت نام

طرز تهیه فلافل


Elaha
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

  • مدیر آگهی

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد

فلافل از غذاهای نانی است که اصليت آن به لبنان برمیگردد نحوه تهیه فلافل متفاوت است اما چند مدل فلافل وجود دارد که اصلي ترين آن نوعی است که با نخود تهیه ميشود ولی فلافل ماش، عدس، بادنجان، سیب زمینی هم وجود دارد .

مواد لازم برای تهیه فلافل:

نخود 300 گرم 

 پیاز 1 عدد

جعفری نصف استکان 

 سیر 3 حبه 

 آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری

 فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

زیره سبز 1 قاشق چایخوری 

 تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری 

تخم مرغ (در صورت تمایل) 1 عدد

نمک به مقدار لازم

زردچوبه به مقدار لازم

دستور پخت فلافل خانگی با نخود:

براي تهیه فلافل، نخود را باید خیس کنیم. خیس خوردن نخود اندکی طول می کشد، ولی درصورتی که به نخود درحال خیس خوردن قدری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردن نخود نصف مي شود و در عرض دو سه ساعت نخود آب را به خود جذب مي کند. براي تمامی حبوبات مي شود از این شیوه استفاده کرد. این راهکار براي مواقعی است که عجله داریم و از قبل فکرش را نکردیم. راحت ترین راه براي طرز تهیه فلافل این است که پس از خیس خوردن نخود، آن را به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همان مخلوط کن بریزیم.

spacer.png

ولی درصورتی که میکسر در دسترس تان نبود می توانید نخود را چرخ کنید و بهمراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز دهید. برای میکس هم الزامی نیست خيلي مواد را له کنیم. پس از این که نخود را میکس کردید، آرد را اضافه می کنیم. تخم مرغ را هم به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم. بعد هم به صورت توپ در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...