رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا
  • ثبت نام

طرز تهیه کباب انگشتی


nina4011
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

  • مدیر آگهی

kabab-angoshti_le14.jpg

کباب انگشتی یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش ها و طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب انگشتی خوشمزه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

 
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
پودر سوخاری ۶ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ۱ قاشق مرباخوری
آب یا شیر ½ فنجان
آب لیمو ترش ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه کباب انگشتی

 
 

مرحله اول

برای تهیه کباب انگشتی خوشمزه ابتدا پیاز را با رنده متوسط رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی آنرا به طور کامل می گیریم. در ادامه پیاز آب گرفته را به همراه  گوشت چرخ کرده درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

 
 
 

مرحله دوم

در این مرحله پودر سوخاری را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع، جوش شیرین، آب لیمو ترش و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را چند دقیقه مخلوط می کنیم تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

 
 

مرحله سوم

حالا باید مایه کباب را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهیم تا کاملا منسجم شود. در حین ورز دادن مایه کباب کم کم آب یا شیر را اضافه می کنیم و ترکیب می کنیم تا به خورد کباب برود. اگر از شیر استفاده کنیم، در پایان کباب نرم تری خواهیم داشت.

 
 
 

مرحله چهارم

پس از اینکه مایه کباب به خوبی منسجم و یکدست شد، روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. توضیه ما این است برای لذیذتر شدن طعم کباب، مایه کباب را از شب قبل درست کنید و در یخچال قرار دهید.

 
 
 
 

مرحله پنجم

پس از اینکه مایه کباب به خوبی استراحت کرد، آنرا از یخچال خارج می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کباب بر می داریم و آنرا به صورت انگشتی، شکل می دهیم. به همین صورت تمام مایه کباب را آماده کرده و درون یک سینی می چینیم.

 
 

مرحله ششم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و چند قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، کباب های آماده شده را درون تابه می چینیم و با حرارت بسیار ملایم سرخ می کنیم.

 
 

مرحله هفتم

پس از اینکه یک سمت کباب ها به خوبی سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در پایان کباب ها را درون یک ظرف مناسب می چینیم و به سلیقه خود به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

  • هاها 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...