رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا
  • ثبت نام

خورشت آلو اسفناج


nina4011
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

  • مدیر آگهی

khoresh-aloo-esfenaj_95nz.jpg

خورشت آلو اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه ای است که از ترکیب آلو خورشتی و اسفناج به همراه گوشت قرمز یا مرغ درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلو اسفناج در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

 
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
اسفناج ۸۰۰ گرم
آلو بخارا ۱۲ عدد
پیاز ۲ عدد
آب نارنج یا رب نارنج به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دارچین و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

 
 

مرحله اول

برای تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی ابتدا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت ریز نگینی خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به آن مقداری روغن اضافه می کنیم.

 
 
 

مرحله دوم

حالا پیاز را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه گوشت گوسفندی را  خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به مدت ۱۵ دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

 
 

مرحله سوم

در این مرحله فلفل، زردچوبه و مقداری دارچین به گوشت اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم، تا عطر و طعم ادویه ها آزاد شود. در ادامه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت کامل بپزد.

 
 
 

مرحله چهارم

در حین پخت گوشت، اسفناج را بشویید، سپس درون آبکش بگذارید تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه اسفناج را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم می گذاریم و اسفناج را به تابه اضافه می کنیم.

 
 
 
 

مرحله پنجم

در این مرحله اسفناج را تفت می دهیم تا آب میان بافتی اش به طور کامل تبخیر شود، سپس مقداری روغن اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا اسفناج کاملا سرخ شود. در ادامه ادامه اسفناج را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.

 
 

مرحله ششم

تابه را با دستمال حوله ای تمیز می کنیم، سپس مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم. در ادامه آلو بخارا را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا کمی سرخ شود. توجه داشته باشید تفت دادن آلو بخارا باعث می شود آلو درون خورشت له نشود.

 
 
 
 

مرحله هفتم

در این مرحله پس از پخته شدن کامل گوشت، نمک و اسفناج سرخ شده را به قابلمه حاوی گوشت اضافه می کنیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم، و درب قابلمه را می بندیم تا خورشت به مدت ۱ ساعت دیگر بپزد.

 
 

مرحله هشتم

در نهایت ۱۰ دقیقه آخر پخت آلو بخارا را به همراه آب نارنج یا رب نارنج به خورشت اضافه می کنیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم تا خوشت به طور کامل جا بیفتد. توجه داشته باشید که این خورش به صورت کم آب سرو می شود.

 
 

مرحله نهم

به همین دلیل باید اجازه دهیم آب اضافی درون قابلمه کشیده شود و خورش به طور کامل به روغن بیفتد. در پایان خورشت را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه پلو زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

 
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...