Hony.m ارسال شده در 11 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) به نام خدا اسم رمان: گذشته تلخ من نویسنده: Hony.m ژانر: #تراژدی # انتقامی # عاشقانه زمان پارت گذاری: نامعلوم خدا هست (。♡‿♡。) خلاصه: دخترانی در کنار هم شاد و خندان، اما در اجتماع نقابی از جنس سردی و خشکی را بر روی صورتشان می گذارند؛ این سردی و خشکی از کجا سر چشمه می گیرد از خانواده ای سرد، عشقی نافرجام یا گذشته ای تلخ؟ مقدمه: من « ارگ بم » و خشت به خشتم متلاشی تو « نقش جهان »، هر وجبت ترمه و کاشی این تاول و تبخال و دهان سوختگیها از آه زیاد است، نه از خوردن آشی از تُنگ پریدیم به امید رهایی ناکام تقلایی و بیهوده تلاشی یک بار شده بر جگرم زخم نکاری؟ یک بار شده روی لبم بغض نپاشی؟ هر بار دلم رفت و نگاهی به تو کردم بر گونهی سرخابیات افتاد خراشی از شوق همآغوشی و از حسرت دیدار بایست بمیریم چه باشی چه نباشی ویرایش شده 2 آذر، ۱۴۰۰ توسط Hony.m 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava. ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ رمانت خوبه من دوسش دارم و حتما تاپایان رمانت کنارتم... موفق باشی :) کی پارت جدید میزاری؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hony.m ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ 3 دقیقه قبل، Nava0_o گفته است: رمانت خوبه من دوسش دارم و حتما تاپایان رمانت کنارتم... موفق باشی 🙂 کی پارت جدید میزاری؟ ممنون😍😊 معلوم نیست ولی به احتمال زیاد روز سه شنبه البته معلوم نیست 🙁 چون مدرسم حضوری شده و باید بیشتر درس بخونم😐😪 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava. ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، Hony.m گفته است: ممنون😍😊 معلوم نیست ولی به احتمال زیاد روز سه شنبه البته معلوم نیست 🙁 چون مدرسم حضوری شده و باید بیشتر درس بخونم😐😪 اوف آره منم ترکیدم فردا امتحان هدیه دارم... عیب نداره هر وقت گذاشتی میخونم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hony.m ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ هم اکنون، Nava0_o گفته است: اوف آره منم ترکیدم فردا امتحان هدیه دارم... عیب نداره هر وقت گذاشتی میخونم 🥺😘🙂 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .