Shahrokh✨ ارسال شده در ژانویه 19 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 19 درخواست رصد و ویراستاری رمانم رو برای انتشار در سایت دارم.تا پارت ۴۰ بدون ممنوعه یکبار رصد شده.ممنون. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
f.m ارسال شده در ژانویه 20 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 20 11 ساعت قبل، Nasim.M گفته است: رصد و ویراستاری شه. @.NAFAS. @f.m تاریخ اتمام زده بشه لطفا. شروع رصد : یک بهمن هزار و چهارصد سه پایان رصد: هشت بهمن هزار و چهارصد و سه 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در ژانویه 20 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 20 رصد و ویراستاری شه. @.NAFAS. @f.m تاریخ اتمام زده بشه لطفا. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
_MAHSA_✨ ارسال شده در ژانویه 21 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 21 در ۱۴۰۳/۱۱/۱ در 03:57، Nasim.M گفته است: رصد و ویراستاری شه. @.NAFAS. @f.m تاریخ اتمام زده بشه لطفا. درود؛ پس از اینکه رمان رصد شده و ممنوعات توسط نویسنده اصلاح شد، ویرایش انجام میشود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
f.m ارسال شده در ژانویه 21 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 21 در ۱۴۰۳/۱۱/۱ در 03:00، Shahrokh گفته است: درخواست رصد و ویراستاری رمانم رو برای انتشار در سایت دارم.تا پارت ۴۰ بدون ممنوعه یکبار رصد شده.ممنون. 🔞آغوش کشیده و نوازش میکند🔞،متوجه میشوم چقدر حفظ زندگیش با من برایش در الویت است.خود را مثل گیاهی بیآب و نور میبینم که حال با رفتار او دوباره طراوت و سبزی از دست رفته را مییابد.فهمیدم چقدر این سالها به🔞 این محبت و آغوش امن🔞 ( پارت ۶۶) پایان رصد لطفا بعد از اینکه ممنوعه رو پاک یا جایگزین کردی همین جا اطلاع بده @Shahrokh @Nasim.M 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Shahrokh✨ ارسال شده در ژانویه 21 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 21 سلام.ممنوعهها اصلاح شد. با تشکر @f.m 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در ژانویه 21 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 21 ویرایش رو شروع کن عزیزم @.NAFAS. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
_MAHSA_✨ ارسال شده در ژانویه 21 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 21 در ۱۴۰۳/۱۱/۲ در 20:31، Nasim.M گفته است: ویرایش رو شروع کن عزیزم @.NAFAS. سلام. 🔸️تعداد پارتها: شصت و هفت پارت 🔸️تایم تحویل: بیست روز (تا بیست و ششم) 🔸ویرایش این اثر با خودم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
f.m ارسال شده در ژانویه 21 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 21 1 ساعت قبل، Shahrokh گفته است: سلام.ممنوعهها اصلاح شد. با تشکر @f.m اوکیه خسته نباشید 🟨 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.