رفتن به مطلب

طرز تهیه شیرینی بادامی (کوکیز بادومی)


nina4011
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

  • ویراستار

شیرینی بادامی (کوکیز بادومی)

درسته اسم این شیرینی بادومیه ولی میتونید با هرچیزی که دوست دارید تزیینش کنید؛ اگر دقت کنید، این شیرینی یک رنگ و لعاب خاص داره که باعث زیباتر شدن و مجلسی تر شدنش میشه! این اتفاق به کمک شربت مخصوص این شیرینی می افته.

طرز تهیه کوکیز بادام برای عید

مواد لازم شیرینی بادامی:
آرد سفید قنادی ۲۵۰ گرم
پودر بادام ۵۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس

طرز تهیه شیرینی بادومی:

  1.  آرد و پودر بادام و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. کره و پودر قند را با همزن حدود سه الی چهار دقیقه مخلوط می‌کنیم.
  3. تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید.
  4.  آرد را در ۲ مرحله اضافه می‌کنیم.
  5. خمیر را روی یه کاغذ روغنی ورز داده و با کاتر پلاستیکی طرح دار قالب مب‌زنیم.
  6. بر روی شیرنی‌ها یک عدد بادام قرار داده و سپس این شیرینی‌ها در فر با درجه ۱۷۰ سانتی گراد و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم.

برای دیدن طرز تهیه کوکیز بادومی به همراه دستور شربت بار مخصوص و همچنین پودر بادام خانگی کلیک کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...