رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا
  • ثبت نام

طرز تهیه شیرینی کشمشی


nina4011
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

  • مدیر آگهی

شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی جزو شیرینی‌های پرطرفدار و همه پسند سنتی ایرانی است؛ این شیرینی در ایام عید نوروز و سایر جشن های مناسبتی طرفداران زیادی دارد. شیرینی کشمشی طرز تهیه بسیار آسان و مواد اولیه قابل دسترسی دارد و وقتی آن را با مواد اولیه مرغوب و در خانه تهیه کنید، میتوانید میزان کشمش و تردی آن را بنا به سلیقه خود تنظیم کنید و در نهایت از نتیجه کار لذت ببرید. مواد لازم برای پخت این شیرینی را در جدول زیر ببینید و برای مشاهده فوت و فن های تهیه شیرینی کشمشی، کلیک کنید.

نام مواده اولیه مقدار مورد نیاز
زرده تخم مرغ ( هم دمای محیط) ۳ عدد
پودر قند ۱۵۰ گرم
گردوی خرد شده ۴۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر پسته یا خلال پسته (برای تزیین) به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی کشمشی

۷- شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی از جمله پر طرفدارترین و خوشمزه ترین شیرینی‌های سنتی است؛ این شیرینی جزو شیرینی های عید و دارای اصالت قزوینی است. شیرینی پادرازی مثل اکثر شیرینی‌های قزوین دارای ماندگاری بالا ( حدود ۱ ماه ) است و به همین خاطر در بین مردم طرفداران بسیاری دارد. این شیرینی را میتوان در سه رنگ، سفید ، کاکائویی و زعفرانی تهیه کرد. در ادامه مواد لازم برای تهیه این شیرینی در جدول ذکرشده است. برای مشاهده آموزش درست کردن شیرینی پادرازی قزوین با تمام نکات کلیک کنید.

آرد سفید قنادی  ۲۰۰ گرم (حدود یک و یک سوم پیمانه یا لیوان)
روغن صاف قنادی ۱۴۰ گرم (از روغن صاف خانگی هم میتونید استفاده کنید)
پودر قند ۱۵۰ گرم
پودر هل یک دوم قاشق چایخوری
تخم خرفه(برای تزیین) در صورت دلخواه
 پودر کاکائو ۱ قاشق سوپ خوری

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...