رفتن به مطلب

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای


nina4011
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

  • ویراستار
   

آموزش شیرینی پادرازی قزوین

 شیرینی نسکافه‌ای

به کار بردن طعم‌های کمی تلخ مثل طعم قهوه و نسکافه علاوه بر ایجاد تنوع در مزه شیرینی‌ها، باعث متعادل شدن مقدار شیرینی اون‌ها هم میشه! شیرینی نسکافه ای به علت نداشتن تخم مرغ توی مواد تشکیل دهندش، ماندگاری بالایی داره و انتخاب مناسبی برای عید نوروزه. درست کردن این شیرینی نسبت به بقیه شیرینی ها راحت تره و اگر تجربه کمتری توی شیرینی پختن دارید، انتخاب مناسب تریه. مواد اولیه لازم برای تهیه این شیرینی رو در جدول زیر ببینید و برای دیدن دستور کامل نهیه این شیرینی به همراه عکس و توضیحات هر مرحله، طرز تهیه شیرینی نسکافه ای رو دنبال کنید.

شیرینی نسکافه ای برای عید

آرد ۲۲۰ گرم
روغن جامد ۱۴۰ گرم
پودر قند ۱۷۰ گرم
نسکافه یا پودر قهوه فوری ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ و نیم قاشق چایخوری
شکلات شیری و شکلات سفید برای تزیین به میزان لازم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...