فاطمه بهرامی. ارسال شده در ژانویه 22 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 22 سلام خدا قوت... ببخشید لطفکنید دلنوشته من رو هم ویراستاری کنید پایین مقدمه من نوشته ویراستار خانم نفس NaFAS یعنی اون شخص انجام میده ویرستاری دلنوشتهمو؟ دستش درد نکنه 🙏ببخشید پرسیدم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در ژانویه 22 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 22 ۱ ساعت قبل، فاطمه بهرامی. گفته است: سلام خدا قوت... ببخشید لطفکنید دلنوشته من رو هم ویراستاری کنید پایین مقدمه من نوشته ویراستار خانم نفس NaFAS یعنی اون شخص انجام میده ویرستاری دلنوشتهمو؟ دستش درد نکنه 🙏ببخشید پرسیدم. عزیزم صبور باش مدیر ویراستار کمی سرش شلوغه، کارهای قبلی رو انجام بده کار دلنوشته شما رو هم انجام میده. @.NAFAS. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در ژانویه 22 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 22 باشه ممنونم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
_MAHSA_✨ ارسال شده در ژانویه 22 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 22 درود بانو؛ اثر شما در صف ویراستاری قرار گرفت. @فاطمه بهرامی. @Nasim.M 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در ژانویه 22 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 22 ممنونمیشم عزیزمید🌷🙏 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در ژانویه 26 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 26 سلام نفسجان خوبی دوست ویراستار عزیزم🌷 پس کی نوبت ویراستاری دلنوشته های من میشه خواهش میکنم حواستون به منم باشه ممنون میشم.🙏 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
_MAHSA_✨ ارسال شده در ژانویه 26 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 26 40 دقیقه قبل، فاطمه بهرامی. گفته است: سلام نفسجان خوبی دوست ویراستار عزیزم🌷 پس کی نوبت ویراستاری دلنوشته های من میشه خواهش میکنم حواستون به منم باشه ممنون میشم.🙏 سلام عزیزم یه رمان دستمه که بعد از ویرایشش دلنوشته شما رو ویرایش میکنم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در ژانویه 27 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 27 ممنون میشم🙏 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ارشد ارسال شده در ژانویه 31 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 31 در ۱۴۰۳/۱۱/۳ در 16:37، فاطمه بهرامی. گفته است: سلام خدا قوت... ببخشید لطفکنید دلنوشته من رو هم ویراستاری کنید پایین مقدمه من نوشته ویراستار خانم نفس NaFAS یعنی اون شخص انجام میده ویرستاری دلنوشتهمو؟ دستش درد نکنه 🙏ببخشید پرسیدم. @.NAFAS. عزیز در اسرع وقت ویراستاری دلنوشته رو به اتمام برسونید. سپاس. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در فِوریه 2 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 2 (ویرایش شده) سلام نفسجان خدا قوت. 🙏 پس اگه ویراستاری رمان رو تموموکردی لطف کنید ویراستاری دلنوشته منم شروعکنید ممنون میشم منتظرم. ویرایش شده در فِوریه 2 توسط فاطمه بهرامی. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در فِوریه 2 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 2 باشه عزیزم خسته نباشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ارشد ارسال شده در فِوریه 2 اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 2 46 دقیقه قبل، فاطمه بهرامی. گفته است: سلام نفسجان خدا قوت. 🙏 پس اگه ویراستاری رمان رو تموموکردی لطف کنید ویراستاری دلنوشته منم شروعکنید ممنون میشم منتظرم. با سلام و وقت بخیر. ویراستار رو تغییر دادیم. @sarahp ویراستاری با شما. تاریخ تحویل: ۱۱/۱۷ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sarahp♡ ارسال شده در فِوریه 3 اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 3 8 ساعت قبل، ارشد گفته است: با سلام و وقت بخیر. ویراستار رو تغییر دادیم. @sarahp ویراستاری با شما. تاریخ تحویل: ۱۱/۱۷ سلام 🌸🍃 @فاطمه بهرامی. تکمیل ویراستاری دلنوشته خدای آرزوها. قلمتان مانا. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sarahp♡ ارسال شده در فِوریه 3 اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 3 18 ساعت قبل، sarahp گفته است: سلام 🌸🍃 @فاطمه بهرامی. تکمیل ویراستاری دلنوشته خدای آرزوها. قلمتان مانا. ویراستاری و پی دی اف توسط بنده تا تاریخ ۱۱/۲۱ تحویل داده میشود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در پنج شنبه در 09:40 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنج شنبه در 09:40 سلام ممنون میشم تا ۲۱ برج ۱۱ تحویل میدید دلنوشتهمو خدا قوت..🙏 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sarahp♡ ارسال شده در شنبه در 23:06 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 23:06 با سلام نویسندهی نودهشتی 🌻 @فاطمه بهرامی. فایل پی دی اف دلنوشته خدای آرزوها، جهت دانلود فایل، روی لینک زیر کلیک کنید. لینک دانلود دلنوشته خدای آرزوها <کلیک کنید> آیا مورد تایید شما هست؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در یکشنبه در 17:15 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:15 (ویرایش شده) سلام خدا قوت خیلی خوب شده ممنونم دستتون درد نکنه👏👏👏👏. حالا این دلنوشته من تو کل اینستا میشه دید یا فقط تو سایت نود هشتیاه باید نگاه کنن. بازم ممنون🙏🙏 ویرایش شده در یکشنبه در 17:19 توسط فاطمه بهرامی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sarahp♡ ارسال شده در یکشنبه در 18:29 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:29 ۱ ساعت قبل، فاطمه بهرامی. گفته است: سلام خدا قوت خیلی خوب شده ممنونم دستتون درد نکنه👏👏👏👏. حالا این دلنوشته من تو کل اینستا میشه دید یا فقط تو سایت نود هشتیاه باید نگاه کنن. بازم ممنون🙏🙏 @فاطمه بهرامی. سلامت باشید، خواهش میکنم 🌻 دلنوشته شما در پیج اینستاگرام لینکش قرار داده میشه به همراه جلد دلنوشته و ذکر نام شما. میتونید با دنبال کردن پیج اینستاگرام نودهشتیا به آدرس: 98ia.ir لینک دلنوشته رو مشاهده کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در دوشنبه در 06:38 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 06:38 ممنونم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده