رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا

رمان لیلی از تبار پشتون| خواجه زی کاربر انجمن نودهشتیا

خواجه زی

پست های پیشنهاد شده

رمان: لیلی از تبار پشتون

نویسنده: خواجه_زی

ژانر:عاشقانه،اجتماعی،اربابی.

مقدمه رمان:

توبه نکنم هرگز زین جرم که من دارم

زان کس که کند توبه زین واقعه بیزارم

مجنون زغم لیلی چون توبه نکرد ای جان

صد لیلی و صد مجنون درجست در اسرارم

#مولانا

خلاصه رمان:

داستان من درباره دختری از تبار قوم پشتون است، دختری غم دیده و بی پناه کی دلش را به یک عشق ممنوع گرم میکنه در حال که نمیداند در بدو تولدش نافش را به نام پسر عمویش بریدن، دختر داستان ما خیلی اتفاق ها و داستان ها برای گفتن داره،اون عاشق شوده و دل بسته به رویاهای بچگانه اش در حال کی نمیدانه دل بستن و عاشق شودن در قوم پشتون گناه است، و مبادا که عاشق دختری باشه که نافش را به نام یکی دیگه بریدن. اون وقت کارش از گناه گذشته، اون وقت باید حکم اجرا بشه و سر بریده بشه به نام غیرت و ناموس ... ایا دختر داستان ما تابو شکنی میکند؟ یا مثل هزاران دختر دیگر این سرزمین به دست پدر، برادر، نامزد یا عمو سر بریده میشود به نام پشتون بودن ...

پارت اول رمان:

داشتم دنبال گوسفندها و بزهای که عمویم برای چریدن داده بود میدویدم، از سرا شیبی تپه که میخواستم بیام پاین اونها از من جلو زدن و تا من بهشان برسم خودشان را قاطی گوسفند های میراحمد بای کردن، اگر عمویم خبر میشود گوسفندها باز از پیشم قاطی شوده زنده ام نمیذاشت. با حالت گریه دنبال گوسفندها و بزهای خود به رمه میراحمد بای یورش بوردم و هر چی آیت و سوره قران بلد بودم خواندم تا عمو و پسر عموهایم سر نرسن تا من بتوانم گوسفندها و بزها را جدا کنم، ولی از اونجای کی من از بدو تولد بدشانس تشریف داشتم یکم دورتر از رمه گوسفندهای میراحمد بای عمویم با صورت سرخ شده از خشم کنار پسر لاغر مردنی میراحمد بای که گوسفندهای خود را برای چریدن اورده بود زیر سایه درخت توت ایستاده بودن.

@sarahp

ویرایش شده در توسط خواجه زی
نام رمان را تغیر دادم و خلاصه رمان نوشتم و همچنان یکم رمان
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• خواجه زی عنوان را به نام رمان:مجنون زلف پریشان نام نویسنده رمان: خواجه زی کاربرد انجمن نودهشتیا تغییر داد

v28890__.jpg

با سلام خدمت شما نویسنده‌ی عزیز! ورودتان را خیر مقدم می‌گوییم. 

★ ☆★ ☆

برای آشنایی بیشتر با قواعد رمان نویسی، می‌توانید به تالار زیر مراجعه کنید. 

آموزش نویسندگی «کلیک کنید»

لطفا پیش از نوشتن، قوانین تایپ رمان را با دقت تمام مطالعه کنید تا بی‌هیچ اشکالی رمانتان اتمام و منتشر شود. 

قوانین تایپ رمان «کلیک کنید»

نویسنده‌ی عزیز، از نام رمان تا پایان، یک ناظر همراه شما خواهد بود تا رمان شما بی‌هیچ عیب و نقصی به اتمام برسد. 

@sarahp

@Nasim.M

★ ☆★ ☆

رضایت شما و وجودتون در کنار ما، باعث افتخار ماست. 

اکنون رمان شما تأیید شده است و قادر به پارت گذاری هستید.

🌹قلمتون مانا🌹

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• خواجه زی عنوان را به رمان لیلی از تبار پشتون| خواجه زی کاربر انجمن نودهشتیا تغییر داد

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• ایجاد مورد جدید...