رفتن به مطلب

طرز تهیه اسپاگتی مرغ


nina4011
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

  • ویراستار
اسپاگتی مرغ
 
    • زمان آماده سازی
    • 10 دقیقه
  •  
    • زمان پخت
    • 20 دقیقه
  •  
    • برای
    • 4 نفر
  • مواد لازم برای اسپاگتی مرغ

    • ماکارونی رشته ای 350 گرم
    • مرغ بریان تکه تکه شده 2 پیمانه
    • عصاره مرغ 1 بسته
    • نمک 1 و 1/2 قاشق چایخوری
    • پنیر خامه ای 200 گرم
    • پنیر رنده شده 1 پیمانه
    • گوجه خرد شده 1 پیمانه
    • گشنیز تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
    • فلفل به مقدار کافی

 

اسپاگتی مرغ

 

 

اسپاگتی مرغ غذایی سالم و خوشمزه است و به راحتی تهیه می شود. ویژگی اصلی این اسپاگتی مرغ، این است که در پخت آن تنها از یک قابلمه استفاده می شود. ترکیب پنیر خامه ای و گوجه طعم فوق العاده ای به غذای شما می دهد و اسپاگتی مرغ را تبدیل به غذایی ساده و در عین حال هیجان انگیز می کند. این غذا آنقدر آسان تهیه می شود که احتمالاً تصمیم خواهید گرفت اسپاگتی مرغ را وارد برنامه غذایی معمول خود کنید.

 
 
 

 

طرز تهیه:  ماکارونی رشته ای را به اندازه دلخواه خود خرد کرده و در قابلمه مورد نظرتان بریزید. به اندازه ای آب اضافه کنید که ماکارونی ها را بپوشاند و مقداری نمک به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. شعله را کم کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در حالت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا اسپاگتی به اندازه مطلوب نرم شود و تقریبا همه ی آب جذب شود.

 

http://irancook.ir/wp-content/uploads/2017/01/2-1.jpg

 
 

 

تکه های مرغ، پنیر خامه ای و پنیر رنده شده را اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه مرتب هم بزنید تا زمانی که پنیر داغ و ذوب شود.

 

http://irancook.ir/wp-content/uploads/2017/01/3-1.jpg

 

گوجه خرد شده را اضافه و کاملاً مخلوط کنید. روی اسپاگتی مرغ را با مقداری گشنیز یا جعفری تزیین کنید و تا داغ است سرو کنید.

 
 
 
 

http://irancook.ir/wp-content/uploads/2017/01/4.jpg

 

نکته: اگر از قابلمه ای استفاده کنید که ارتفاع کم و ظاهر زیبایی داشته باشد، می توانید اسپاگتی را در همان ظرف سرو کنید. این غذا همراه با سالاد سبزیجات ترکیب دلچسبی است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...