bita ارسال شده در ژانویه 31 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 31 اسم رمان: سایهها نویسنده:Bita ژانر:عاشقانه خلاصه: بعد از فوت مادرم تصمیم گرفتم یه جای کوچیک خونه بگیرم بیشتر وسایلامو جمع کردم و ریزه میزه ها مونده مدارک دانشگاهم پس فردا به احتمال خیلی زیاد کامل بشه و خیالم از این بابت راحته. مقدمه:زندگی وزن نگاهیست، که در خاطرهها میماند. "سهراب" ناظر: @Arshiya 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Arshiya✨ ارسال شده در فِوریه 1 اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 1 با سلام خدمت شما نویسندهی عزیز! ورودتان را خیر مقدم میگوییم. ★ ☆★ ☆ برای آشنایی بیشتر با قواعد رمان نویسی، میتوانید به تالار زیر مراجعه کنید. آموزش نویسندگی «کلیک کنید» لطفا پیش از نوشتن، قوانین تایپ رمان را با دقت تمام مطالعه کنید تا بیهیچ اشکالی رمانتان اتمام و منتشر شود. قوانین تایپ رمان «کلیک کنید» نویسندهی عزیز، از نام رمان تا پایان، یک ناظر همراه شما خواهد بود تا رمان شما بیهیچ عیب و نقصی به اتمام برسد. @sarahp @Nasim.M ★ ☆★ ☆ رضایت شما و وجودتون در کنار ما، باعث افتخار ماست. ✅اکنون رمان شما تأیید شده است و قادر به پارت گذاری هستید.✅ 🌹قلمتون مانا🌹 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
bita ارسال شده در فِوریه 3 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 3 (ویرایش شده) رمان: سایهها(قسمت یک) بعد از فوت مادرم تصمیم گرفتم یه جای کوچیک خونه بگیرم بیشتر وسایلامو جمع کردم و ریزه میزه ها مونده مدارک دانشگاهم پس فردا به احتمال خیلی زیاد کامل بشه و خیالم از این بابت راحته. من توی یه شرکت شهرک سازی کار میکنم که مرتبط با رشتم هست. شیدا_امروز قرار رئیس اینجا مشخص شه من_وای یادم نبود خدایا من رو از اون دست آدم هایی قرار بده که دنیارو رنگی کنم نه سیاه. شیدا_احتمالا چند نفرم بیان برای انتخاب کادرمون. من_ کار کردن باهاشون چون تازه کارن خیلی سخته شیدا_ آره داغون میشیم بعضی از بچه ها میگن قراره تغییر رشته بدن که این واسه من عذابه سروکله زدن با آدمای جدید. خب اگه از همون اول میخواستن برن یه رشتهٔ دیگه، براش درس میخوندن نباید اصلا وارد شرکت میشدن.البته حرص خوردن دردی رو درمان نمیکنه چون فعلا اینجا رئیس نداره و یجورایی هردنبیله گرچه فکر کنم بعد از اومدن رییسم چیزی تغییر نکنه چون همشون بی کفایتن. چشمم به تابلو جلوم میخوره و دوباره همون خنده سابق میاد رو لبم چالشهای نظارتی معماری نیازمند همکاری ملی است. ویرایش شده در فِوریه 3 توسط bita 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.