SETAYESH GODARZI ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام کاربران عزیز نودهشتیا! امیدوارم که حالتون خیلی خوب باشه، فکر کنم بدونین که رمان، کاملاً ویرایش شده. الان هم مزاحم اوقاتتون شدم که بگم مجبور شدم شخصیت نفس رو تغییر بدم. ازتون خواهشمندم که نظراتتون رو نقل قول نکنین. زمانی که شخصیت هارو کامل گذاشتم باکس نظر سنجی میزارم. ممنون ازتون🌹🌹 ویرایش شده 1 ساعت قبل توسط SETAYESH GODARZI 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SETAYESH GODARZI ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) طلوع ۲۳ ساله ویرایش شده 28 فروردین توسط setayesh godarzi 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SETAYESH GODARZI ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نفس ۲۳ ساله صمیمی ترین دوست طلوع ویرایش شده 11 بهمن، ۱۴۰۰ توسط ستایش گودرزی 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SETAYESH GODARZI ارسال شده در 26 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین نفیسه خانوم مهربون 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SETAYESH GODARZI ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت میعاد رادفر 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 20 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت وای جیگرتو از طلوع بدممم میاددددد 1 نقل قول گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SETAYESH GODARZI ارسال شده در 20 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت (ویرایش شده) 21 ساعت قبل، _khakestar_ گفته است: وای جیگرتو از طلوع بدممم میاددددد جیگر کیو؟ چیکارش داری بچمو؟ خاکی توروخدا تایپیکمو شلوغ نکن بیا نمایه😂 ویرایش شده 21 اردیبهشت توسط .Seti god26. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SETAYESH GODARZI ارسال شده در 21 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ayda.r ارسال شده در 4 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد در ۱۴۰۰/۹/۲۲ در 02:36، .Seti god26. گفته است: طلوع ۲۳ ساله وویییی چه نازه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ayda.r ارسال شده در 4 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد در ۱۴۰۰/۹/۲۲ در 02:41، .Seti god26. گفته است: نفس ۲۳ ساله صمیمی ترین دوست طلوع 😐به به 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ayda.r ارسال شده در 4 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد در ۱۴۰۱/۲/۱۸ در 18:38، .Seti god26. گفته است: میعاد رادفر عهههه آرمان من تو سرجوخه سرخخخخ جیخخخ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ayda.r ارسال شده در 4 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد در ۱۴۰۱/۱/۲۶ در 05:10، .Seti god26. گفته است: نفیسه خانوم مهربون عههههه😐🤣🩴 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ayda.r ارسال شده در 4 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد در ۱۴۰۱/۲/۲۱ در 05:48، .Seti god26. گفته است: جیخخخ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SETAYESH GODARZI ارسال شده در 4 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد 4 دقیقه قبل، Ayda.r گفته است: جیخخخ اصلا هم مهم نیست من چه زری اون بالا زدم😐😐😐😐 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ayda.r ارسال شده در 4 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد هم اکنون، .Seti god26. گفته است: اصلا هم مهم نیست من چه زری اون بالا زدم😐😐😐😐 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ayda.r ارسال شده در 4 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد هم اکنون، .Seti god26. گفته است: اصلا هم مهم نیست من چه زری اون بالا زدم😐😐😐😐 اصلا نخوندم اونوووو😐🤣🩴 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SETAYESH GODARZI ارسال شده در 4 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد 7 دقیقه قبل، Ayda.r گفته است: اصلا نخوندم اونوووو😐🤣🩴 ولی باز داری پیام میدی😐 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SETAYESH GODARZI ارسال شده در 9 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد من که ذوق مرگ شدم با پیدا کردن این عکس😍 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SETAYESH GODARZI ارسال شده در 1 ساعت قبل مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل طلوع بچم عاشق پنجره است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SETAYESH GODARZI ارسال شده در 1 ساعت قبل مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل اینم یه عکس جذاب از دخترم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .