مدیر آگهی Fatee ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) ویرایش شده 22 آذر، ۱۴۰۰ توسط Fatee 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی Fatee ارسال شده در 24 بهمن، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۴۰۰ عه، اینجام که عنکبوتا حمله کردن. بابا دوستانی که رمان منو میخونین بیایید یه نظری، یه حرفی، یه واکنشی، یه جیغی، یه چیزی نشون بدید آدم دلش خوش باشه.قلبم رگ به رگ شد زیر این حجم از بیاعتنایی.😀😑😢 @ Torkan dori , @ M.M☆ویژه☆ , @ متین @ فرشته @ Z.mim 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
N_zeynali ارسال شده در 24 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۴۰۰ بسی زیباست. ولی توصیفاتت بیشتر کن بچه😁 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 24 بهمن، ۱۴۰۰ ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۴۰۰ جیغغغغغغغغغغغغ تو میدونی من قلمت دوس دارم😂پس نظرم میخوای دیگه واس چی؟ اوکی! توپه ولی ی نمه رو توصیفات باید بیشتر کار کنی«توصیف مکان شخصیت زمان » 1 نقل قول ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی Fatee ارسال شده در 24 بهمن، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۴۰۰ 24 دقیقه قبل، M.M گفته است: بسی زیباست. ولی توصیفاتت بیشتر کن بچه😁 فداتشم مثل قلم خودت زیباست. اوم همه میگن رو توصیفات ریپ میزنم😦😁باشه عشقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی Fatee ارسال شده در 24 بهمن، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۴۰۰ 24 دقیقه قبل، Torkan dori گفته است: جیغغغغغغغغغغغغ تو میدونی من قلمت دوس دارم😂پس نظرم میخوای دیگه واس چی؟ اوکی! توپه ولی ی نمه رو توصیفات باید بیشتر کار کنی«توصیف مکان شخصیت زمان » وااای منم خودتو دوسدارم قند عسل. چشممم، بهترش میکنم😀😀😍 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .