مدیر آگهی بانوی غم ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ گرده یکی از نان های سنتی و خوشمزه ایرانی می باشد که اصالت آن برای بوشهر و همدان و کردستان می باشد و در هر شهر با کمی تغییرات تهیه می شود دلیل اسم این نان به دلیل گرد بودن آن است که به زبان محلی گرده گفته می شود این نان بسیار مقوی بوده زیرا در آن خرما وجود دارد و یک میان وعده خوشمزه برای خانواده می تواند باشد و بعضی ها به عنوان یک غذای کامل استفاده می کنند بعضی ها گرده را سرخ می کنند بعضی ها داخل فر یا تنور میپزند. در تهیه این نان از زیره و کنجد و سیاه دانه استفاده می شود که برای بدن بسیار مفید است و شما می توانید گرده را در ماه مبارک رمضان نیز تهیه کنید. امروز در پارسی دی طرز تهیه نان گرده محلی با شیره خرما را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .