رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا
  • ثبت نام

طرز تهیه گرده محلی


بانوی غم
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

  • مدیر آگهی

گرده یکی از نان های سنتی و خوشمزه ایرانی می باشد که اصالت آن برای بوشهر و همدان و کردستان می باشد و در هر شهر با کمی تغییرات تهیه می شود دلیل اسم این نان به دلیل گرد بودن آن است که به زبان محلی گرده گفته می شود این نان بسیار مقوی بوده زیرا در آن خرما وجود دارد و یک میان وعده خوشمزه برای خانواده می تواند باشد و بعضی ها به عنوان یک غذای کامل استفاده می کنند بعضی ها گرده را سرخ می کنند بعضی ها داخل فر یا تنور میپزند. در تهیه این نان از زیره و کنجد و سیاه دانه استفاده می شود که برای بدن بسیار مفید است و شما می توانید گرده را در ماه مبارک رمضان نیز تهیه کنید. امروز در پارسی دی طرز تهیه نان گرده محلی با شیره خرما را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...