Li_liumღ ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ نام رمان:وصال ارتحال بهقلمِ: لیلیوم ژانر: تراژدی- تریلر_ جنایی خلاصه: فراز و نشیبِ روزگار و امواجِ بیرحم، نفسش را بند آورده و زندگی را همچو قهوهٔقجری به کامش زهر ساخته است. پسرک با تمام توان در سَدَدِ حفاظت از هستیِ وجودش برخاسته تا مبادا اتفاقی چه بسا ناگوار برای عزیزانِ دلش رخ دهد؛ اما او اختیاری در رخدادِ این طوفان سهمگین ندارد و تنها حق گزینشِ قربانی را دارد. سرنوشت که زندگی را به بازی بگیرد، زندگی را به کامَت تلخ میسازد. کسی چه میداند، شاید آخر این قصه وصالی شیرین باشد، وصالی از نوع ارتحال! مقدمه: در هیاهوی زندگی، باید نبود تا بود، باید مرد، تا زندگی کرد. در تنگنایِ مرگ اما، نباید تلاش کرد، سیاهچالهٔ مرگ که فعال شود، قربانیاش را بلعیده همه را به سوگاش مینشاند و اما، تو هرگز نمیتوانی مقاومت کنی، برای عزیزت، برای دلیل نفسهایَت و برای کسی که جانت بسته به اوست. گاهی باید جان بِدَهی، تا جان ببخشی و این بازیِ ارتحال است. چه کسی است که نداند تلاش در منجلاب فقط بیشتر فرو میبَرَدَش و این مصیبت فقط و فقط یک منجلاب است. لینک رمان! وصالِ ارتحال | 7 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ پولاد،،، 11 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) مهدی،،، همین یکی شبیهش بود شما چشاشو ابی حساب کنید😂😐 ویرایش شده 23 آذر، ۱۴۰۰ توسط 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 9 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ پژوا،،، 8 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آلفای نقره ای ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ 4 دقیقه قبل، 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 گفته است: پولاد،،، لی لی این پولاد رو پست کن بیاد 5 1 نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ هم اکنون، آلفای نقره ای گفته است: لی لی این پولاد رو پست کن بیاد 😐😂🧘♀️مطمئنی تا آخرش میخواهیش؟؟؟ 3 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آلفای نقره ای ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 1 دقیقه قبل، 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 گفته است: 😐😂🧘♀️مطمئنی تا آخرش میخواهیش؟؟؟ اره بابا پست کن بزا بیاد اینجا ور دستم دنپای هست پرو که شده میزنم کبودش میکنم 😂 ویرایش شده 23 آذر، ۱۴۰۰ توسط آلفای نقره ای 3 1 نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 2 دقیقه قبل، آلفای نقره ای گفته است: اره بابا پست کن بزا بیاد اینجا ور دستم دنپای هست پرو که شده میزنم کبودش میکنم 😂 😐😂🧘♀️ازش متنفرم شدی تقصیر من نیستا؟؟؟ باش بردا ببرش ویرایش شده 23 آذر، ۱۴۰۰ توسط 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 4 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آلفای نقره ای ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ 7 دقیقه قبل، 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 گفته است: مهدی،،، بیچاره بچم لباس هاش چقدر پاره شده هی گفتم نرو کشور غریبه معلوم نیست چی میخوره چی میپوشه 😢 دلم هزار را میره تا این بچه یه زنگ میزنه 3 2 نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آلفای نقره ای ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 گفته است: 😐😂🧘♀️ازش متنفرم شدی تقصیر من نیستا؟؟؟ باش بردا ببرش هیی خاک به گورش یعنی ادم بده هست؟ فکنم دنپایی جواب نده ، برم با مگس کش و لوله جاروبرقی برگردم 4 2 نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ 5 دقیقه قبل، آلفای نقره ای گفته است: هیی خاک به گورش یعنی ادم بده هست؟ فکنم دنپایی جواب نده ، برم با مگس کش و لوله جاروبرقی برگردم معلوم نیست،،،😉😂! 3 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ کارکتر هایت مرا به فنا داد ای فاطی! 3 نقل قول ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ 5 دقیقه قبل، 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 گفته است: معلوم نیست،،،😉😂! هیننننن 😂 3 نقل قول ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ 3 ساعت قبل، Torkan dori گفته است: کارکتر هایت مرا به فنا داد ای فاطی! 😐😂🧘♀️کار شریفی کردند 3 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ هم اکنون، 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 گفته است: 😐😂🧘♀️کار شریفی کردند 😂 4 نقل قول ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آیلار مومنی ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ 6 ساعت قبل، 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 گفته است: پولاد،،، همسرم نیک تایلر😍😎 تاج سرم 💟😂 کیلیلیلیلیلیلیلیلی 3 نقل قول نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو اتمام یافته: دانلود دلبر بلاگردان💖 در حال تایپ: رمان فریادرس 😍 صفحهٔ نقد رمان فریادرس 💟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ 7 دقیقه قبل، آیلار مومنی گفته است: همسرم نیک تایلر😍😎 تاج سرم 💟😂 کیلیلیلیلیلیلیلیلی 😐😂😭تو هر دفعه با یه کاراکتر من عروسی میکنی؟ 4 1 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آلفای نقره ای ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ عه مگه پولاد برا من نبود 3 نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ 8 دقیقه قبل، آلفای نقره ای گفته است: عه مگه پولاد برا من نبود 😂😭🧘♀️مگه تو مادرش نبودی 3 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آلفای نقره ای ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 گفته است: 😂😭🧘♀️مگه تو مادرش نبودی نه کلا سندش از اول به اسم من بود همه کارشم 😁😂 3 نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آلفای نقره ای ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ این مهدی پسرمه رفته خارج الهی پولاد بمیره براش بچم برای درس و کار رفتم دلم تیکه تیکه شد بچم الان ازم دور اوفتاده تو کشور غریب خدا بدونه با چه ادم های میگرده ، چیکار میکنه غذا چی میخوره لی لی مادر دست رو دلم نزار کسی هم نیس اونجا براش لباس هاش رو بدوزه دیدی دیگه لباس هاش چقدر پاره بود. 2 نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آلفای نقره ای ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ این همه سال خون دل خوردم بچه بزرگ کردم که اخرش یه ایکبیری بد ترکیب بیاد از دستم درش بیاره . اخ اخ اخ 3 نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آیلار مومنی ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ 30 دقیقه قبل، 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 گفته است: 😐😂😭تو هر دفعه با یه کاراکتر من عروسی میکنی؟ بله خب خوشم میاد😂 همسر خودمه 😂 3 نقل قول نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو اتمام یافته: دانلود دلبر بلاگردان💖 در حال تایپ: رمان فریادرس 😍 صفحهٔ نقد رمان فریادرس 💟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ 😂😭🧘♀️خودتون از وسط نصفش کنید بمن چع 4 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آلفای نقره ای ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، آیلار مومنی گفته است: بله خب خوشم میاد😂 همسر خودمه 😂 یعنی تو عروس منی؟ 3 1 نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .