ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) @مدیر گرافیست ویرایش شده 23 آذر، ۱۴۰۰ توسط Negin jamali 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۰ سلام، من از این سه عکس خوشم میاد ولی نمیدونم کدوم بهتره، توی انتخاب دودلم! 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ @Gh.azalبا شما عزیزم 3 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، مدیر گرافیست گفته است: @Gh.azalبا شما عزیزم چشم❤ در ۱۴۰۰/۹/۲۳ در 19:35، Negin jamali گفته است: سلام، من از این سه عکس خوشم میاد ولی نمیدونم کدوم بهتره، توی انتخاب دودلم! سلام عزیزم من گرافیست شما هستم میخوای باهم ترکیبشون کنم؟ و اینکه هرچیزی ک فکر میکنی لازمه برای جلدت بهم بگو گلم نام کاربریت باشه یا اسم فامیلی؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 32 دقیقه قبل، Gh.azal گفته است: چشم❤ سلام عزیزم من گرافیست شما هستم میخوای باهم ترکیبشون کنم؟ و اینکه هرچیزی ک فکر میکنی لازمه برای جلدت بهم بگو گلم نام کاربریت باشه یا اسم فامیلی؟ عکس دوم مناسب نیست؟ چون خیلی دوست داشتم جلد رمانم باشه. ترکیب نه! «جلد اول رمان ابراز احساس جنون» نام: نگین جمالی و هر چیزی که فکر میکنید لازمه رو اضافه کنید، به سلیقهی خودتون💕💕 ویرایش شده 26 آذر، ۱۴۰۰ توسط Negin jamali 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ 36 دقیقه قبل، Negin jamali گفته است: عکس دوم مناسب نیست؟ چون خیلی دوست داشتم جلد رمانم باشه. ترکیب نه! «جلد اول رمان ابراز احساس جنون» نام: نگین جمالی و هر چیزی که فکر میکنید لازمه رو اضافه کنید، به سلیقهی خودتون💕💕 باشه عزیزم 3 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ سلامی دوباره عزیزم من دارم رو جلدت کار میکنم یعنی با همون عکس دومی که گل داره اما متاسفانه مدیر تاییدش نمیکنه میگن اگر میشه عکست تغییر بدی. ممکنه یک عکس دیگهای برای جلدت انتخاب کنی؟ @Negin jamali 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ 5 دقیقه قبل، Gh.azal گفته است: سلامی دوباره عزیزم من دارم رو جلدت کار میکنم یعنی با همون عکس دومی که گل داره اما متاسفانه مدیر تاییدش نمیکنه میگن اگر میشه عکست تغییر بدی. ممکنه یک عکس دیگهای برای جلدت انتخاب کنی؟ @Negin jamali این خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ 7 دقیقه قبل، Negin jamali گفته است: این خوبه؟ عزیزدلم اینا بک گرانده ها جذابیت نداره. میخوای من نمونه عکس برات بفرستم انتخاب کنی؟ به ژانر رمانتم بخوره 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، Gh.azal گفته است: عزیزدلم اینا بک گرانده ها جذابیت نداره. میخوای من نمونه عکس برات بفرستم انتخاب کنی؟ به ژانر رمانتم بخوره اگه زحمتی نیست 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ جانا اگه مد نظرت نبود بگو دوباره ارسال کنم. @Negin jamali 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 28 آذر، ۱۴۰۰ مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۴۰۰ 15 ساعت قبل، Gh.azal گفته است: جانا اگه مد نظرت نبود بگو دوباره ارسال کنم. @Negin jamali @Gh.azal گزینه 3 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 28 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۴۰۰ 12 دقیقه قبل، Negin jamali گفته است: @Gh.azal گزینه 3 همون نقابه؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 28 آذر، ۱۴۰۰ مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، Gh.azal گفته است: همون نقابه؟ بله 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ سلام گلم منجلدت زدم ببین خوبه؟ @Negin jamali 3 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) ۱ ساعت قبل، Gh.azal گفته است: سلام گلم منجلدت زدم ببین خوبه؟ @Negin jamali 😍عالی شده😍 خیلی ممنون فقط چرا قسمت «جلد اول» رو نداره؟ ویرایش شده 30 آذر، ۱۴۰۰ توسط Negin jamali 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۳۰ در 12:03، Negin jamali گفته است: 😍عالی شده😍 خیلی ممنون فقط چرا قسمت «جلد اول» رو نداره؟ بیا عزیزم 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۰ @مدیر گرافیست 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده