sahel56 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام رمان: یه دندگی به سبک ما نام نویسنده: sahel56 (ساحل۵۶) ژانر: طنز- عاشقانه- اجتماعی هدف: توی اوضاع قرنطینه بهترین چیز خندیدن و ناامید نشدن از تمومی این وضعیته! شاید با این رمان بتونم خنده روی لبانِ خواننده ها بیارم و تا حدی اون ها رو سرگرم کنم. ساعات پارت گذاری: نا معلوم خلاصه: دوتا دختر خوب و بد پیش هم ناقصن چه برسه به رو به روی هم؟ این وسط دو تا دوستی که نمی دونن طرف کدوم یکی باشن گیج میشن! اگه می خواید جنگ جهانی سوم رو البته تو دانشگاه بین این دو دختر و اونهایی که نمی تونن انتخاب کنن ببینید پیشنهاد می کنم با ما همراه باشید! مقدمه: تو بدی و من خوب... تقصیر خودته که این جنگ آغاز شد منم قسمت بدِ وجود خودمو دارم. این وسط اونا نمی دونن طرف من باشن یا تو خوب هر چی باشه یه دندگی و لجبازی به سبک ماست! لینک رمان یه دندگی به سبک ما: ویرایش شده 24 مرداد، ۱۴۰۰ توسط sahel56 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ سلام عزیزم من تازه رمانت رو خوندم اول اینکه به نظرم اسم رمانتو عوض کنی بهتر باشه درسته خودشو جایی ندیدم ولی مشابهش زیاده و مخاطب گمش میکنه، البته این فقط نظر منه و میتونی عوض نکنی تا این جای رمانت خوشبخاته خوب و دور از کلیشه بوده، امیدوارم در ادامه هم همینطور باشه . در کل رمان جذابی داری و اگه اسمش رو تغیر بدی جذاب ترم میشه💋❤ موفق باشید 2 1 نقل قول ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sahel56 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، Snowrita گفته است: سلام عزیزم من تازه رمانت رو خوندم اول اینکه به نظرم اسم رمانتو عوض کنی بهتر باشه درسته خودشو جایی ندیدم ولی مشابهش زیاده و مخاطب گمش میکنه، البته این فقط نظر منه و میتونی عوض نکنی تا این جای رمانت خوشبخاته خوب و دور از کلیشه بوده، امیدوارم در ادامه هم همینطور باشه . در کل رمان جذابی داری و اگه اسمش رو تغیر بدی جذاب ترم میشه💋❤ موفق باشید سلام عزیزم ممنون بابت نظرت! بعله قصد دارم تغییرش بدم و فعلا دارم مشورت میگیرم از دوستان 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Snowrita ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ هم اکنون، Sahel5 گفته است: سلام عزیزم ممنون بابت نظرت! بعله قصد دارم تغییرش بدم و فعلا دارم مشورت میگیرم از دوستان موفق باشی عزیزم، رمان جذابی داری 🤍🍃 3 نقل قول ❁دلنوشته حوای بیهوا | 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐫𝐢𝐭𝐚❁ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sahel56 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ هم اکنون، Snowrita گفته است: موفق باشی عزیزم، رمان جذابی داری 🤍🍃 مرسی گلم♥ 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fardis ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۴۰۰ سلام عزیزم خوبی؟ رمانت رو خوندم و لایک کردم ولی فعلا نمیتونم نقد کنم چون کلا دو پارت رمان گذاشتی ایشالله بازم بخونم نظرم رو بهت میگم 🙂 خوشحال میشم رمان منم بخونی و لایک کنی و اگر دوست داشتی نقد کنی ((: 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
F_MAHGOL ارسال شده در 10 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۴۰۰ سلام عزیزم اومدم رمانتو نقد کنم♥️ اولین چیزی که بش توجه میکنیم اسمه عزیزم اسمی که انتخاب کرده بودی کلیشهای بود اما به موضوع میخورد♥️ پارت اولت نسبتا کلیشهای بود ولی جذاب هم بود کلا رمانت خوبه امیدوارم موفقتر از این بشی🤩💞 @.Ghazaleh. 2 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sahel56 ارسال شده در 10 مهر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۴۰۰ 7 دقیقه قبل، اوپاکاروفیل گفته است: سلام عزیزم اومدم رمانتو نقد کنم♥️ اولین چیزی که بش توجه میکنیم اسمه عزیزم اسمی که انتخاب کرده بودی کلیشهای بود اما به موضوع میخورد♥️ پارت اولت نسبتا کلیشهای بود ولی جذاب هم بود کلا رمانت خوبه امیدوارم موفقتر از این بشی🤩💞 @.Ghazaleh. سلام عزیزم مرسی بابت نقدت البته اگر با من بودی چون اشتباه تگ کردی! آم بله شروع خیلی کلیشهای و پر اشکال بود که نرسیدم درست کنم اما الان آنلاین شدم که هم پارت بذارم هم یه ویر بزنم پارت های اولیه رو! دربارهی نام رمان راستش وقتی گفتی کلیشهای گیج شدم چون خودم برای استعلام اینکه رمانی به این اسم نوشته نشده باشه سرچ زدم و حتی نامی نزدیک بهش هم نبود ولی درکل مرسی که وقت گذاشتی و خوندی❤️ 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
F_MAHGOL ارسال شده در 10 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، sahel56 گفته است: سلام عزیزم مرسی بابت نقدت البته اگر با من بودی چون اشتباه تگ کردی! آم بله شروع خیلی کلیشهای و پر اشکال بود که نرسیدم درست کنم اما الان آنلاین شدم که هم پارت بذارم هم یه ویر بزنم پارت های اولیه رو! دربارهی نام رمان راستش وقتی گفتی کلیشهای گیج شدم چون خودم برای استعلام اینکه رمانی به این اسم نوشته نشده باشه سرچ زدم و حتی نامی نزدیک بهش هم نبود ولی درکل مرسی که وقت گذاشتی و خوندی❤️ نه اشتباه تگ نکردم قشنگم😂 وظیفه بود در کل رمانت خیلی خوبه گلبم^^ 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sahel56 ارسال شده در 10 مهر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، اوپاکاروفیل گفته است: نه اشتباه تگ نکردم قشنگم😂 وظیفه بود در کل رمانت خیلی خوبه گلبم^^ گیج شدم😶 مرسی❤️ 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک سادات.82 ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۵/۱۵ در ۰۹:۱۹، sahel۵۶ گفته است: نام رمان: یه دندگی به سبک ما نام نویسنده: sahel56 (ساحل۵۶) ژانر: طنز- عاشقانه- اجتماعی هدف: توی اوضاع قرنطینه بهترین چیز خندیدن و ناامید نشدن از تمومی این وضعیته! شاید با این رمان بتونم خنده روی لبانِ خواننده ها بیارم و تا حدی اون ها رو سرگرم کنم. ساعات پارت گذاری: نا معلوم خلاصه: دوتا دختر خوب و بد پیش هم ناقصن چه برسه به رو به روی هم؟ این وسط دو تا دوستی که نمی دونن طرف کدوم یکی باشن گیج میشن! اگه می خواید جنگ جهانی سوم رو البته تو دانشگاه بین این دو دختر و اونهایی که نمی تونن انتخاب کنن ببینید پیشنهاد می کنم با ما همراه باشید! مقدمه: تو بدی و من خوب... تقصیر خودته که این جنگ آغاز شد منم قسمت بدِ وجود خودمو دارم. این وسط اونا نمی دونن طرف من باشن یا تو خوب هر چی باشه یه دندگی و لجبازی به سبک ماست! لینک رمان یه دندگی به سبک ما: رمانت قشنگه💞 نقل قول رمان کابوس افعی _ تخیلی رمان ها: دیگه نیستم _ تقدیرخونین _ عصیانگرقرن _ پس از تردید(چاپ شده) _ کابوس افعی داستان ها: زیرتخت _ ماژور _ شیشه شکسته _ آخرین لحظه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک سادات.82 ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۵/۱۵ در ۰۹:۱۹، sahel۵۶ گفته است: نام رمان: یه دندگی به سبک ما نام نویسنده: sahel56 (ساحل۵۶) ژانر: طنز- عاشقانه- اجتماعی هدف: توی اوضاع قرنطینه بهترین چیز خندیدن و ناامید نشدن از تمومی این وضعیته! شاید با این رمان بتونم خنده روی لبانِ خواننده ها بیارم و تا حدی اون ها رو سرگرم کنم. ساعات پارت گذاری: نا معلوم خلاصه: دوتا دختر خوب و بد پیش هم ناقصن چه برسه به رو به روی هم؟ این وسط دو تا دوستی که نمی دونن طرف کدوم یکی باشن گیج میشن! اگه می خواید جنگ جهانی سوم رو البته تو دانشگاه بین این دو دختر و اونهایی که نمی تونن انتخاب کنن ببینید پیشنهاد می کنم با ما همراه باشید! مقدمه: تو بدی و من خوب... تقصیر خودته که این جنگ آغاز شد منم قسمت بدِ وجود خودمو دارم. این وسط اونا نمی دونن طرف من باشن یا تو خوب هر چی باشه یه دندگی و لجبازی به سبک ماست! لینک رمان یه دندگی به سبک ما: رمانت قشنگه💞 نقل قول رمان کابوس افعی _ تخیلی رمان ها: دیگه نیستم _ تقدیرخونین _ عصیانگرقرن _ پس از تردید(چاپ شده) _ کابوس افعی داستان ها: زیرتخت _ ماژور _ شیشه شکسته _ آخرین لحظه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .