رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا
  • ثبت نام

طرز تهیه کته


بانوی غم
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

  • مدیر آگهی

تهیه برنج کته باید و نبایدهایی دارد که دانستن آن‌ها به شما در داشتن نتیجه بهتر کمک می‌کند. حالا برای تهیه این استانبولی پلوی یا همانکته گوجه خوشمزه خودمان بهتر است در قدم اول گوجه‌ها را خرد کنید و درون غذا‌ساز بریزید تا به شکل پوره شوند. پوره گوجه باید به اندازه دو پیمانه باشد.می‌توانید قبل از اینکه گوجه‌ها را در مخلوط کن بریزید پوست‌شان را کاملا جدا کنید.

مرحله دوم

در کاسه‌‌ای متوسط سه پیمانه برنج بریزید و بشویید. پس از آن روی برنج آب بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. اجازه دهید برنج‌ شما به مدت 30 دقیقه خیس بخورد. در همین حین که برنج در حال خیس خوردن است یک قابلمه بردارید، دو قاشق غداخوری روغن زیتون یا روغن سرخ‌کردنی داخل آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و درون قابلمه بریزید تا تفت بخورد و طلایی رنگ شوند.

مرحله سوم

سپس اگر دوست داشتید می‌‎توانید در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیاز‌ها اضافه کنید. زردچوبه، فلفل و نمک را نیز در همین مرحله به قابلمه اضافه کنید. بعد از اینکه گوشت چرخ کرده تفت خود پوره گوجه فرنگی را به گوشت‌ اضافه کنید و اجازه دهید حدود سه دقیقه بپزد. اگر طرز تهیه استانبولی پلو را با گوشت دوست ندارید می‌توانید فقط پوره گوجه را با پیاز‌ها تفت دهید.

مرحله چهارم

حالا وقت اضافه کردن سیب زمینی است. سیب زمینی‌ها را به صورت نگینی خورد کنید و داخل یک ماهی‌تابه دیگر بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا طلایی رنگ شوند. سپس رب گوجه فرنگی را به سیب زمینی‌های سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید. اگر بخواهید در طرز تهیه پلو گوجه خود نخود فرنگی نیز داشته باشید، باید در این مرحله نخود سبز‌ها را به سیب زمینی‌ها اضافه کنید و یک سوم پیمانه آب بریزید تا پخته شوند. اگر نه ادامه مراحل را انجام دهید.

مرحله پنجم

در این مرحله از تهیه استانبولی پلو برنج شسته شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. سیب زمینی‌ها را نیزبه قابلمه اضافه کنید. حواستان باشد آب زیادی داخل قابلمه نباشد چرا که باعث خمیر شدن غذا خواهد شد. زمانی که آب داخل قابلمه جوش آمد و حدودا تمام شد به مرحله آخر میرسیم. در مرحله آخر یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و یک دو قاشق چای‌خوریکره پاستوریزه برای عطر و طعم بهتر به کته گوجه اضافه کنید. سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید حدود 40 دقیقه روی حرارت کم پخته

 

@مدیر تبلیغات

ویرایش شده توسط بانوی غم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...