Roozaly19 ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۰ میشه درباره قرار گرفتن فایل رمان برام توضیح بدیت من تازه واردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر منتقد ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۰ @مدیر انتقال نقل قول 🌹همه چیز درمورد تالار معرفی و نقد کتاب کاربران❤️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر اسپم ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۰ ۶ ساعت قبل، Roozaly۱۹ گفته است: میشه درباره قرار گرفتن فایل رمان برام توضیح بدیت من تازه واردم سلام عزیزم، منظورتون ورد رمانتون هسته؟ اگر ورد که باید در داخل گوگل سرچ کنید یوآپلود، بر اولین صفحهای که بالا میاد کلیک کنید، بر روی انتخاب فایل بزنید و از میان قسمت فایلهاتون ورد رمانتون انتخاب کنید. بعد بزنید شروع به آپلود و منتظر بمانید تا آپلود بشود. بعد از آپلود سایت تعدادی لینک در اختیار شما میگذارد که باید لینک مستقیم انتخاب کنید. لینک داخل انجمن در قسمت مربوطه( این شرایط تنها برای رمانهای تکمیل شدهاس که داخل تالار ویراستاری باید تاپیک بزنید و لینک در آنجا پیست کنید) پیست کنید. اگر رمانتون تکمیل شده نیست و میخواهید پارت گذاری کنید، بر روی این لینک کلیک کنید و ویدئو را نگاه کنید. سؤال دیگری داشتید، بفرمایید بپرسید. نقل قول قوانین انجمن. تاپیک افراد بن شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Roozaly19 ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۰ رمانم کامله فقط میخوام توی سایت قرارش بدیت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر اسپم ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۰ 20 دقیقه قبل، Roozaly19 گفته است: رمانم کامله فقط میخوام توی سایت قرارش بدیت https://forum.98ia2.ir/forum/5-تالار-ویراستاری/ در این تالار تاپیک بزنید و ورد رمانتون طبق اون چیزی که گفتم قرار بدهید. مدیران ما بقیه روند در دست میگیرن. نقل قول قوانین انجمن. تاپیک افراد بن شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Roozaly19 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۴۰۰ سوال چرا رمان مجازات هنوز کاراش تمام نشده قبلا خیلی سریع تر تمام میشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر اسپم ارسال شده در 13 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، Roozaly19 گفته است: سوال چرا رمان مجازات هنوز کاراش تمام نشده قبلا خیلی سریع تر تمام میشود عزیزم سر تیمهای اجرایی بسیار شلوغه. از صبوری که دارید ممنونم نقل قول قوانین انجمن. تاپیک افراد بن شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Roozaly19
میشه درباره قرار گرفتن فایل رمان برام توضیح بدیت من تازه واردم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .