مثلِ پری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام اثر: ماه نِشین به قلم: مثلِ پَری (پریسا) ژانر: تراژدی، اجتماعی، عاشقانه ساعات پارت گذاری: نامعلوم خلاصه: فاصلهای به وسعت دو مرز زمینیِ غیر مشترک که هیچ پروازی تا مدت ها قرار نبود به هم وصلشان کند؛ ما بودیم و امید اندک وصال که روی تلخ ترین لحظات عمرمان مینشست، میان تمام تازیانههای وحشتناکی که حوادث بر قلبهایمان میکشید تا عشق به یغما برود و چه کسی می دانست سرانجام این به آتش کشیده شدنها چه خواهد بود؟ و دست سرنوشت تا کجایِ ویران شدن، جسم عریانمان را روی خارستان زندگی به ساز تباهی خواهد رقصاند؟! مقدمه: عزیز لحظههای بیقراری! برای تو مینویسم برای تویی که میان تاریکترین شبهای سیاه من ماه نشین قلبم بودی برای تویی که تمامِ من، خلاصه میشود در تو مینویسم! برای تو و عشق تو... که شد معنای بودن من! این شب ها که نیستی، قرارمان باشد پای تابیدنهای ماه که تنها میهمان مشترک شبهایِ تنهایی من و توست. اینجا! بدون تو! قرارمان باشد با ماه که برساند نگاهم را به نگاهت. «مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست» لینک رمان ویرایش شده 17 مرداد، ۱۴۰۰ توسط مثلِ پری 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ببعی معتاد ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ سلاام:) اسم رمان تون خیلی خوش آواست و کلیشهای هم نیست، به نظر من اسم جذابیه! خلاصتون عالی بود! هم اندازش مناسب بود و میزان جذابیت و اطلاعاتی که به خواننده میداد؛ به اندازه کافی هم گنگ بود. مقدمه تون هم همینطور! موفق تر باشید. ✍️ببعی معتاد 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
َAmir.m ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۴۰۰ سلام خلاصه رمانتو جالبه ادم رو کنجکاو میکنه برای خوندنش مقدمه ولی بیشتر مثل دلنوشته هاست در هر صورت امیدوارم موفق باشید 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .