رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا
  • ثبت نام

طرز تهیه گمنه محلی مخصوص جنوب


بانوی غم
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

  • مدیر آگهی

روش درست کردن گمنه:

للک را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت تفت دهید تا  تغییر رنگ دهد.وقتی رنگ للک به قهوه ای روشن رسید آن را از روی حرارت بردارید .پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

آب مرغ را به پیاز ها اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید.

 بعد از اینکه آب به جوش آمد.للک تفت داده شده را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی آن را مدام هم بزنید تا آب مرغ داخل آن ،جذب للک شود.

در ظرف را ببندید و حرارت را کم کنید و صبر کنید تا غذا 10 دقیقه ای دم بکشد.مراقب باشید تا ته آن نسوزد و اگر طبق چیزی که گفته شده عمل کنید میوانید آن را سرو کنید.

 برای اینکه للک شما لطیف در بیاید باید میزان آب مرغش را بیشتر کنید و بعد از اینکه للک به آب اضافه شد و جذب للک شد ، آن را از روی حرارت بردارید.در صورتی که هنوز مقداری از آب روی للک باقی مانده در دیگ را ببندید

و بعد از 10 الی 15 دقیقه دوباره حرارت را روشن کنید و بگذارید تا یک ربع للک دم بکشد. در این حالت دیگر ته دیگ آن نمیسوزد.

نکته:

 _دقت کنید همیشه میزان آب و للک مساوی باشند.

_ اگر به آب مرغ دسترسی ندارید میتوانید از آب معمولی استفاده کنید و از همان اول به آن نمک و زردچوبه اضافه کنید.

_ للک را میتوانید از سوپر مارکت ها به صورت بسته بندی تهیه کنید و یا به صورت فله ای بخرید.فقط دقت کنید روش نوشته شده ، بلغور ریز دانه گندم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...