مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب درار از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ ساقیا امشب صدایم با صدایــــــــت ساز نیـــــــست یا که من مست و خرابم یا که سازت ساز نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ شده باران بزند بر بدن پنجرهات ناگهان بغض بیفتد به تن حنجرهات :(( نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ در حیرتم از مرام این مردم پست این طائفه زنده کش و مرده پرست💔🥀 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ لالالالالالا بخواب دنیا خصیصه واسه،کمتر کسی خوب مینویسه یکی لباش همیشه غرق خندس یکی پلکاش تو خوابم خیسه، یکی داره هزار و یک ستاره یکی جز یاد تو هیچی نداره!:) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ دِلღ نــالـــــہ کُنَـد از مَــن مَــن نـالــــہ کُنَــم از دِلღ یـا رَب تُـــو قِضـاوَت کُــــن ؛ دیـــوانـہ مَــنم یـا دِلღ...!؟. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی که چه دردی است.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ ساکنان دریا پس از مدتی، دیگر صدای امواج را نمی شنوند؛ چه تلخ است قصه ی عادت... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ •| من عاشق و او، ز عشقِ من بی خبر است... ای کاش دل° و دلبر° و دلدار° نبود 🙂 | نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ انصاف نیست یک بار به دنیا آمدن و این همه مردن ... - فروغ فرخزاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ در کودکی شوق دگر بود خیالم زین حوادث بی خبر بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ مرا رازیست اندر دل به خون دیده پرورده ولیکن با که گویم راز چون محرم نمی بینم قناعت می کنم با درد چون درمان نمی یابم تحمل می کنم با زخم ، چون مرحم نمی بینم 🍃🖤 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ شاید دل من عروسکی از چوب است.... مثل قصه پینوکیو محبوب است... چه دماغی دارد این بیچاره! از بس که نوشت حال من خوب است..... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ ای دل به سرد مهری دوران صبور باش🕊 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ بِـہ خُـدا دَر دِل و جـانَم نیسـت هیـچ ، جُـز حَسـرَتِ دیـدارش..:)🖤✨ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .