ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ 💕با رعایت نکات نگارشی البته💕 رو به راه نیست احوالم، شبها بد روزها درگیرِ کارم حالم خوش نیست، تو منو کشتی پشتِ پنجره میشینم و خنده این پشت نیست اخما توهم، غصهها کوهن انگار مجبورم که ازت دورم بی تو این شبها چقدره شومن چقدره رفتارت تأثیر داره رو من! نه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم نه میتونم با غمِ تنهایی سازش کنم نه غرور اجازه میده که به تو خواهش کنم ولی من دلم پَر میزنه موهات رو نوازش کنم نه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم نه میتونم با غمِ تنهایی سازش کنم نه غرور اجازه میده که به تو خواهش کنم ولی من دلم پَر میزنه موهات رو نوازش کنم یه چیزی میگم بهت شاید بخندی بهم شاید اصلاً چشمهات رو باز ببندی بره یه چیزی میگم فقط، در حدِ گله اذیت میشم بس که چشمهات خوشگله یه چیزی میگم، یه چیزی میشنوی ما تو هر زمینهای، میکنیم پیش روی حالا هم که حرف ِ دله، حرفش رو میشنویم تو میخوای بشکونی، خب باشه میشکنیم نه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم نه میتونم با غمِ تنهایی سازش کنم نه غرور اجازه میده که به تو خواهش کنم ولی من دلم پَر میزنه موهات رو نوازش کنم ما که این حرفها رو نداریم، تو چقدر ناز داری ما شاه و بیبی بودیم، چی کارِ سرباز داری؟ ما که دلمون رو پایِ هر چی دلت خواست دادیم پاس دادیم به اونی که بلد نیست پاس کاری فقط بلدی که، دلِ منو بشکنی اونی که گفتی واسشی حقش رو بهش ندی فقط میدونی که، همه چی و عشقمی ولی نمیتونی یه چیز رو اِنقدره کش ندی نه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم نه میتونم با غمِ تنهایی سازش کنم نه غرور اجازه میده که به تو خواهش کنم نه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم نه میتونم با غمِ تنهایی سازش کنم نه غرور اجازه میده که به تو خواهش کنم ولی من دلم پَر میزنه موهاتو نوازش کنم:) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .