ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ یکی یه جایی صدا زد اسم تو رو قلبم رفت من که مثل تو نبودم خیلی چیزها یادم هست آره من یادمه یه عالمه خاطرهی دوتایی داشتیم ما که از این حرفا نداشتیم قهر نبودیم و همیشه آشتی آره خوب یادمه خندهت رو دل یه دندهت رو چرا جواب کردی دله شکستم رو مدیونتم این تنهایی هام رو آهای پریزاد دست مریزاد دیگه هیشکی به چشام نمیاد دلم قدم زدن هامون رو تو خیابون و زیر بارون رو میخواد آهای پریزاد دست مریزاد عاشقی دیگه به ما نمیاد تب داغی که هر شب میسوزونه من رو کوتاه نمیاد هر جا بارون زد یادت افتادم کل شهر دنبالت از پا افتادم بی حتی یه نشونی کوچهای خیابونی حاله این حس رو که نمیدونی دلتنگه یار بودن چیز خوبی نیست غصه واسهی دل چیز خوبی نیست ولی به جون میخرم تا لحظهی آخرم تا همیشه تو دلم میمونی آهای پریزاد دست مریزاد دیگه هیشکی به چشام نمیاد دلم قدم زدن هامون رو تو خیابون و زیر بارون رو میخواد آهای پریزاد دست مریزاد عاشقی دیگه به ما نمیاد تب داغی که هر شب میسوزونه من رو کوتاه نمیاد:) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .