ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۴۰۰ میگم بیا ببینمت میگی نمیتونی حق داری دیگه منو بپیچونی من عادت دارم پا بذارم روی آرزوهام توی لعنتی هم یکیشونی گفتی وایمیستی تا آخرش پای همه چیم گفتم عاشقت شدم بلدی عاشقم بشی؟ گفتی چند تا دوستم داری داری گفتم تا نداره که میمونم تا اون جایی که مال هم بشیم نمیتونی بری هنوز گیره پات من همونم که دلش رو کرده بود فرش زیر پات همون که حتی یه روز نبودی تو میمرد بینگات حالا چهجوری باور کنه داره قصه میشه کات؟! صدام نمیرسه بهت خیلی دوری ازم عادت ندارم من به این دوری اصن انگار یکی اومد تو رو گرفت زوری ازم تو که میخواستی بری بگو چرا بودی اصن هان؟؟ منو میشناسی په همونی ک خورده نارو تو کی بودی همون که زد پشت پارو نگو قسمتمون جدایی بود هه رفیق تو هم بردی مفت مارو حتی نپرسیدی بغضت چرا ترکید چرا اسم تو میاد تو این رمان عشقی بعضی وقتها نمیدونم چرا فکر میکنم به تو توی بیو میذارم یه قلب و گل رز مشکی یادم نمیره تکست میدادی به من خیلی عاشقتم بیبی باشه بخند وقتی مثل قدیم نداری تو احتیاجی به من میگی از این به بعد باشیم دوست اجتماعی هم بیبی یادته منه دیوونه رو شیره میمالید بازم سر من خرو گوشیت میخورد میبستی تو آروم لب درو نرو نرو نرو نرو نرو نرو نرو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .