مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ لب دریا کنار تو دل من بی قرار تو… خوبه تو این همه آدم من شدم دار و ندار تو! میدرخشی مثل الماس تو هم عاشق شدی پیداست! گوشه ی دل تو جامه دلت اندازه ی دریاست… شعر : کارن موسوی دوتا آدمیم با دو تا دل عاشق با من تا آخرش باش بگو باشه! تو دنیا محاله واسم مثل تو پیدا شه پیدا شه! دوتا آدمیم با دو تا دل عاشق با من تا آخرش باش بگو باشه… تو دنیا محاله واسم مثل تو پیدا شه پیدا شه… صدای خنده های تو میگه باید برای تو جون دادش! بگو شبیه تو دیده کی دلم به جز تو دیگه میخوادش… کسی به تو نمیرسه ندیدم هیج جا مثل احساس تو! همینه میزنه سرم که از یه دنیا بگذرم واسه تو واسه تو… ملودی و تنظیم قطعه : حامد برادران دوتا آدمیم با دو تا دل عاشق با من تا آخرش باش بگو باشه… تو دنیا محاله واسم مثل تو پیدا شه پیدا شه! دوتا آدمیم با دو تا دل عاشق با من تا آخرش باش بگو باشه! تو دنیا محاله واسم مثل تو پیدا شه پیدا شه! ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی elhamak ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ لایک یادت نره =) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .