...سآنا... ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام درخواست طراحی جلد.دلنوشتمو دارم بی زحمت https://forum.98ia2.ir/topic/4667-دلنوشته-دوست-دارمkhakestr/?do=findComment&comment=43890 ویرایش شده 29 آذر، ۱۴۰۰ توسط 𝒌𝒉𝒂𝒌𝒆𝒔𝒕𝒓𝒓𝒓 3 گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۲۷ در 22:48، 𝒌𝒉𝒂𝒌𝒆𝒔𝒕𝒓𝒓𝒓 گفته است: سلام درخواست طراحی جلد. دوتا دلنوشتمو دارم بی زحمت https://forum.98ia2.ir/topic/4458-دلنوشتهدختر-بودن-جرم-نیستkhakestrآلفای-نقره-ای/ https://forum.98ia2.ir/topic/4667-دلنوشته-دوست-دارمkhakestr/?do=findComment&comment=43890 برای هرکدوم باید تاپیک جدا بزنید جانم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ چشم گلم 1 گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ @pegah11zبا شما عزیزم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۲۷ در 22:48، 𝒌𝒉𝒂𝒌𝒆𝒔𝒕𝒓𝒓𝒓 گفته است: سلام درخواست طراحی جلد.دلنوشتمو دارم بی زحمت https://forum.98ia2.ir/topic/4667-دلنوشته-دوست-دارمkhakestr/?do=findComment&comment=43890 سلام عزیزم من گرافیست شمام عکس مد نظرتون چیه؟! 😊 1 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۲۹ در 12:17، pegah11z گفته است: سلام عزیزم من گرافیست شمام عکس مد نظرتون چیه؟! 😊 سلام گلم خسته نباشی من اینارو پیدا کردم میشه؟! 2 گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ 55 دقیقه قبل، 𝒌𝒉𝒂𝒌𝒆𝒔𝒕𝒓𝒓𝒓 گفته است: سلام گلم خسته نباشی من اینارو پیدا کردم میشه؟! عزیزم این عکس های مشکی هیچ جلوه و قشنگی خاصی نداره میتونید به گالری عاشقانه سر بزنید برای پیدا کردن عکس یا میخوایین من کمکتون کنم 1 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ بزار برگردم ببینم چی پیدا میکنم بی زحمت توهم میشه پیدا کنی 3 گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ 11 دقیقه قبل، 𝒌𝒉𝒂𝒌𝒆𝒔𝒕𝒓𝒓𝒓 گفته است: بزار برگردم ببینم چی پیدا میکنم بی زحمت توهم میشه پیدا کنی چشم حتما میفرستم 3 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ 2 گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، 𝒌𝒉𝒂𝒌𝒆𝒔𝒕𝒓𝒓𝒓 گفته است: بزار برگردم ببینم چی پیدا میکنم بی زحمت توهم میشه پیدا کنی عزیزم من اینارو پیدا کردم 😊 4 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ مرسی خوشگلم همشون خوشگل ماله من اون سه تا بالایی میشه؟! اگه نشه اینو بزار 2 گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، 𝒌𝒉𝒂𝒌𝒆𝒔𝒕𝒓𝒓𝒓 گفته است: عکس اول ممنوع عکس دوم سایزش مناسب نیست 1 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، 𝒌𝒉𝒂𝒌𝒆𝒔𝒕𝒓𝒓𝒓 گفته است: مرسی خوشگلم همشون خوشگل ماله من اون سه تا بالایی میشه؟! اگه نشه اینو بزار هر کدوم که دوست دارید بگید بزنم 1 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ اگه این باشه بزارید نمیشه اگ نمیشه اینو بزارید 1 گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ 3 دقیقه قبل، 𝒌𝒉𝒂𝒌𝒆𝒔𝒕𝒓𝒓𝒓 گفته است: اگه این باشه بزارید نمیشه اگ نمیشه اینو بزارید هر دوتا مناسبه احساس میکنم به اسم دلنوشته دومی بیشتر بیاد 🤔 1 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ اولی به دلم نشسته اگ. میشه لطفا اولی رو بزار♥️ گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ 45 دقیقه قبل، 𝒌𝒉𝒂𝒌𝒆𝒔𝒕𝒓𝒓𝒓 گفته است: اولی به دلم نشسته اگ. میشه لطفا اولی رو بزار♥️ باشه عزیزم 1 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ 46 دقیقه قبل، 𝒌𝒉𝒂𝒌𝒆𝒔𝒕𝒓𝒓𝒓 گفته است: اولی به دلم نشسته اگ. میشه لطفا اولی رو بزار♥️ نام نویسنده چی باشه؟! ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ 5 ساعت قبل، pegah11z گفته است: نام نویسنده چی باشه؟! @𝒌𝒉𝒂𝒌𝒆𝒔𝒕𝒓𝒓𝒓 عزیزم ؟! نام کاربری تون رو روی جلد بزارم یا نه؟! ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۲۹ در 23:47، pegah11z گفته است: @𝒌𝒉𝒂𝒌𝒆𝒔𝒕𝒓𝒓𝒓 عزیزم ؟! نام کاربری تون رو روی جلد بزارم یا نه؟! آره گلم همین باشه گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ @𝒌𝒉𝒂𝒌𝒆𝒔𝒕𝒓𝒓𝒓 بفرمایید عزیزم 1 3 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ خیلی خوشگل شده مرسی😍❤️ 1 گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۳۰ در 11:53، pegah11z گفته است: @𝒌𝒉𝒂𝒌𝒆𝒔𝒕𝒓𝒓𝒓 بفرمایید عزیزم @مدیر انتقال جانم میشه اینو انتقال بدی به دلنوشتم بی زحمت 1 گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ 59 دقیقه قبل، 𝒌𝒉𝒂𝒌𝒆𝒔𝒕𝒓𝒓𝒓 گفته است: خیلی خوشگل شده مرسی😍❤️ خواهش میکنم عزیزم 😊❤️ 1 ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده