رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا
  • ثبت نام

طرز تهیه ریزوتو قارچ اسفناج (وگان)


nina4011
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

 
iconfs1701.png
200 گرم یا 1 فنجان
 
iconfs112.png
1 تا 2 قاشق غذاخوری
 
iconfs56.png
1 عدد
 
iconfs28.png
3 حبه
 
iconfs444.png
1/2 فنجان یا 120 میلی لیتر
 
iconfs1415.png
2-1/2 فنجان یا 600 میلی لیتر
 
iconfs181.png
1/2 فنجان یا 120 میلی لیتر
 
iconfs18.png
150 گرم
 
iconfs5.png
250 گرم
 
iconfs196.png
2 تا 3 قاشق غذاخوری
 
iconfs258.png
به میزان لازم
 
iconfs439.png
به میزان لازم
 
iconfs55.png
به میزان لازم
 

طرز تهیه و دستور پخت:

 

این ریزوتو اسفناج وگان آسان غذای جدیدی و محبوب است. آماده کردن آن کمی متفاوت است . به عنوان یک غذای فرعی یا یک وعده غذایی اصلی قابل خوردن است. در هر صورت ، این ریزوتوی اسفناج مطمئناً توسط خانواده یا دوستانتان لذت خواهد برد. پس شما باید این ریزوتو را امتحان کنید! حتی اگر ریسوتوها به "پیچیده" بودن شهرت داشته باشند ،بسیار آسان است. این مواد نیز ارزان هستند و  بنابراین اگر به دنبال یک شام شبانه سریع و آسان هستید ، این برای شما مناسب است! از آنجا که ریزوتو بسیار متنوع و پر از عطر و طعم است ، یکی از غذاهای مورد علاقه برای پخت و پز شده است. شما می توانید دستورالعمل را به دلخواه تغییر دهید و مواد مورد علاقه خود را اضافه کنید ، که من را به سمت یکی از تغییرات مورد علاقه ریزوتو - ریزوتوی اسفناج!

 ریزوتو وگان

مرحله اول تهیه ریزوتو قارچ اسفناج (وگان)

مانند تمام دستورات غذایی در ابتدا تمام مواد در دستور داده شده را تهیه و روی پیشخوان کنار دستان قرار دهید و هر کدام از مواد را که نمیخواهید در ابتدای کار با مواد دلخواه خود تغییر داده و آن را تهیه کنید و بعد در ابتدای کار سیر و پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید برای سیر هم میتوانید آن را رنده و یا له کنید. اسفناج را شسته و بعد خرد کنید و کنار بگذارید. شما به جای خامه میتوانید از شیر نارگیل استفاده کنید و به جای روغن زیتون از روغن های مختلف گیاهی و یا کره گیاهی را جایگزین کنید  و برای برنج می توانید از برنج های دانه کوناه و یا نیم دانه بکار ببرید. و جایگزین آب گوشت از سرکه سفید هم میتوانید استفاده کنید.

ریزوتو

مرحله دوم تهیه ریزوتو قارچ اسفناج (وگان)

در یک تابه یا قابلمه ، یک قاشق غذاخوری روغن را بریزید و روی حرارت متوسط گذاشته و گرم کنید. پیازها را اضافه کرده و به مدت 2-3 دقیقه آن را در تابه هم زده و تفت دهید ، تا نرم و سبک و یا تا زمانی که شفاف شوند. سپس سیر را بریزید و یک دقیقه دیگر تفت دهید تا معطر شود. حالا برنج نیم دانه یا هر کدام از برنج های دانه کوتاه را که انتخاب کرده اید اضافه کنید و در حالی که مرتبا هم می زنید به مدت 1-2 دقیقه تفت داده تا تقریبا سرخ یا برشته شود. بعد ، سرکه سفید و یا آب گوشت را داخل آن بریزید و آن را با برنج مخلوط کنید. صبر کنید تا جذب برنج شود ، سپس 1/2  فنجان آب سبزیجات را بریزید. با حرارت ملایم آن را بپزید تا آب سبزیجات تقریباً جذب شود و مرتباً هم بزنید. اضافه کردن آب سبزیجات ، 1/2 فنجان در هر بار ، به طور مداوم در حدود 15 دقیقه هم بزنید ، تا زمانی که مایع جذب شده و برنج به حالت عاج دار درآید.

ریزوتو با قارچ

مرحله سوم تهیه ریزوتو قارچ اسفناج (وگان)

در آخر ، خامه / یا شیر بدون لبنیات مانند شیر نارگیل را هم بزنید تا به قوام مورد نظر برسد. نمک و فلفل را  را هم به میزان دلخواه اضافه کنید. سپس اسفناج خرد شده را اضافه کرده ، حرارت را خاموش کرده ، در ظرف را پوشانده و کنار بگذارید تا اسفناج پخته و نرم شود. در حالی که منتظر آماده شدن ریزوتوی وگان خود هستید، یک قاشق غذاخوری دیگر روغن را در ظرف جداگانه گرم کنید. قارچ های خود را اضافه کنید و حدود 3-5 دقیقه روی حرارت زیاد هم زده و تفت داده تا آب آن تبخیر و قارچ ها سرخ و طلایی  شوند. سپس سس سویا  را به آنها اضافه کرده و هم بزنید تا پوش یا به خورد قارچ رود . در آخر ، قارچ ها را به ریزوتوی اسفناج خود اضافه کنید.

ریزوتو با قارچ

مرحله چهارم تهیه ریزوتو قارچ اسفناج (وگان)

اکنون می توانید ریزوتوی خامه ای با اسفناج خود را با پنیر پارمزان وگان و جعفری تازه یا هر نوع مواد افزودنی دیگری مانند آجیل کاج تست شده تزئین کنید . با این حال ، سایر مواد اضافی مانند آجیل کاج تست شده یا آجیل یا دانه های خرد شده نیز افزودنی خوشمزه ای برای طعم بیشتر ایجاد می کنند.  بعد از آماده شدن ترکیب ریزتو آن را در یک ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نکاتی برای تهیه بهترین ریزوتوی وگان

به ریزوتوی خود توجه کنید. یکی از دلایلی که برخی از افراد ممکن است ریزوتو را برای پخت و پز مشکل بدانند این است که اگر برنج دائماً هم نخورد یا دما بیش از حد بالا باشد ، می تواند به راحتی بسوزد. مرتب هم بزنید. با هم زدن مداوم برنج از چسبیدن آن به ظرف خودداری کنید. این همچنین به برنج کمک می کند تا نشاسته خود را به آرامی آزاد کند و یک ریزوتوی خامه ای عالی به شما می دهد !

آبگوشت را به آرامی اضافه کنید . با افزودن تدریجی آبگوشت سبزیجات ، می توانید پخت و پز را با دقت بیشتری کنترل کنید. بنابراین می توانید کمی بیشتر اضافه کنید یا با رسیدن به سازگاری مورد نظر خود ، افزودن را متوقف کنید.

آبگوشت سبزیجات را گرم نگه دارید. آبگوشت سبزیجات را در قابلمه ای جداگانه گرم کرده و در حین پختن ریزوتو آن را گرم نگه دارید تا اطمینان حاصل کنید که هنگام افزودن آبگوشت دیگر روند پخت را متوقف نخواهید کرد.

تمرین کامل می کند. اگر بار اول ریزوتو درست دریافت نکردید ، اشکالی ندارد. آنچه اشتباه انجام داده اید توجه داشته باشید و دفعه بعدی که مرتکب شده اید آن را بهبود ببخشید.

بهتر است به صورت گرم سرو کنید. بهترین راه برای سرو یا خوردن ریزوتو درست بعد از پختن آن است

یادداشت

خامه / شیر بدون لبنیات: می توانید از هر شیر یا خامه گیاهی به انتخاب خود استفاده کنید یا به راحتی کمی آب گوشت + یک قطعه کره وگان اضافه کنید. پروتئین / مواد افزودنی : در صورت تمایل می توانید توفو ، فتا وگان ، عدس ، نخود یا یک جایگزین دیگر گوشت وگان برای پروتئین بیشتر اضافه کنید. همچنین ، سایر مکمل ها مانند آجیل کاج تست شده یا آجیل / دانه خرد شده طعم بیشتری می دهند. ریزوتوی باقی مانده را که تا 3 روز در یخچال پوشانده شده نگه دارید.

ریزوتو قارچ اسفناج

 
author نویسنده: شیرین میرکرمی
 
تاریخ انتشار تاریخ انتشار: شنبه 1400/08/22 - 11:00:00
 
گروه دستور غذا گروه: غذای اصلی
 
زیرگروه دستور غذا زیرگروه: غذاهای خارجی
 
تعداد بازدید بازدید: 274
 
تعداد نظرها star-fill.pngstar-fill.pngstar-fill.pngstar-fill.pngstar-fill.png 5.0 از 1 نظر
 
زمان آماده سازی زمان آماده سازی: 10 دقیقه
 
زمان پخت زمان پخت: 25 دقیقه
 
روش آشپزی روش آشپزی: ترکیب کردن
 
مهارت آشپز مهارت آشپز: متوسط
 
وعده غذایی وعده غذایی: شام
 
مناسب برای مناسب برای: 4 نفر
  • لایک 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...